

ASSAM TGFOP 1 - ceai negru
Nu fierbeti apa pentru ceai mult timp. Puneti frunzele de ceai într-un ceainic inainte incalzit și turnati apă fierbinte. Asteptați timp de trei minute și puteți turna băutura de chihlimbar în cești. Dați-le prietenilor în jurul mesei, vorbiți, amintiți-va de momente placute, planificați. Exact pentru astfel de momente, s-a născut ceaiul negru din Assam. A fost creat pentru a aduce armonie și bunăstare acolo ,unde stiu sa o traiasca.
Compoziție
Ceai negru Assam TFGOP 1 100%Infuzia și gustul ceaiului
Acest ceai negru indian autentic are o infuzie de culoare minunată de chihlimbar. Gustul său este plin, fin și armonios. Ca un Assam tipic, lasă pe cerul gurii o urmă dulceagă, mieroasă. Aroma este ușoară, foarte plăcută. În India, ceaiul negru se bea în mod tradițional foarte tare și cu lapte. Încercați și dumneavoastră!
Originea ceaiului
Este bine cunoscut faptul că producția indiană de ceai negru se numără printre cele de top ale lumii. Ceaiul Assam de excepție este popular pentru efectele revigorante și gustul dulceag preferat. Este tare iar din acest motiv îl iubesc persoanele cu o muncă psihică sau fizică solicitantă.
O varietate specifică de plantă de ceai, Assamica, care este tipică pentru frunze mari, crește în podișurile de-a lungul râului indian Brahmaputra. Clima locală îi priește - este suficient de umedă și caldă. Zona de cămpie face posibilă prima recoltare a frunzelor de ceai în martie și aprilie, a doua urmează deja în mai și este de obicei mai bogată. „Flushul“ al doilea este uneori desemnat ca „Tippy Tea“, datorită unui număr mare de muguri aurii (tips) pe frunze. Gustul lor este descris ca fiind mai dulce și mai plin. Frunzele arborelui de ceai, varianta Assamica sunt verde închis, lucioase și comparativ cu soiurile chinezești, destul de largi.
Recoltarea arbuștilor de ceai este în mare parte o chestiune a femeilor. Înainte de a porni, dimineața devreme pe plantațiile întinse, se echipează cu coșuri mari de bambus, pe care le fixează, cu ajutorul unei centuri, în jurul frunții. În fabricile de prelucrare, frunzele sunt lăsate să se veștejească și fermentează în întregime. Ceaiul este întins în straturi subțiri, iar sub o umiditate și temperatură ridicată se produce în el oxidarea enzimelor. Reacția chimică evidențiază culoarea și gustul lui, depind de ea tăria și transparența ceaiului. Întregul proces de producție a ceaiului negru este finalizat în uscătorie, unde sub strictă supraveghere a managerului de plantație materialul verde devine un ceai negu aromat și delicios.
Datorită desemnării ceaiului cu literele TFGOP 1 descifrăm ușor că este un Tippy Golden Flowery Orange Pekoe, soi de ceai de calitate excelentă, cu o proporție mare de muguri pufoși (tips) și un gust fin aromat.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























21. 2.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CEYLON HIGH GROWN OP - ceai negru

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru
