075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Assam Second Flush BOP Corramore - ceai negru

Cod: 963

A doua recoltă începe în Assam, de obicei în mai. Ceaiurile care ies din ea sunt caracterizate de un trup frumos și de un gust rotunjit. Exact acesta este cazul plantației Corramore care se întinde lângă Bhutan. O băutură excelentă pe care o puteți pregăti în decurs de cinci minute, vă va ajuta să vă gestionați sarcinile de lucru și să vă bucurați de timpul liber. Oricând, oriunde. Ajunge sa-l aveti la îndemână!

Pachete mari:
Pachete mici:
37,1 Lei /250 g 14,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
India
Regiune
Regiune:
Darrang
Gust
Gust:
Fin
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă

Compoziție

Ceai negru Assam Second Flush BOP 100%

Infuzie și gustul ceaiului

Infuzia Assam Second Flush BOP Corramore este surprinzător de întunecată. Ceaiul negru de înaltă calitate, după infuzia cu apă caldă și altfel nu poate fi. Fascinant, dar cu siguranță veți simți mirosul său dulce și un gust distinctiv, dar neted.

Ceaiurile Assam sunt populare ca parte a micului dejun englezesc. Încercați-l cu o picătură de lapte și puțin zahăr brun.

Originea ceaiului

Pentru cei care sunt în casa noastră acasă, nu trebuie să ne imaginăm mult timp Assam. Cu toate acestea, noi credem că a doua Flush Assam BOP Corramore De asemenea, cei cu ceai nord-estul Indiei nu au nici o experiență deja. Deci, aici este o scurtă descriere a zonei în care circa 680.000 de tone de ceai mare iese în fiecare an:

Unul dintre statele indiene numite Assam poate fi găsit pe malurile râului Brahmaputra. Cea mai mare parte a zonei este scăzută, dar munții sunt înalți în nord și est. Zona este similară Republicii Cehe. În plus față de multe monumente, parcuri naționale sau păduri, de asemenea, atrage vizitatori. In lunga istorie a Assam cum să găsească așezare din epoca de piatră sau un regat condus de dinastii puternice și colonizarea britanică și încercări moderne pentru a separa de stat India.

Assam climatice este descris ca tropicale și musonic, vara temperaturile urca la 35-38 ⁰C în timpul iernii este de 6-8 ⁰C. Nicio caracteristică specială nu este ploaia puternică și umiditatea ridicată. În plus față de plantele de ceai (de altfel, acesta este un soi specific de Camellia sinensis var. Assamica) persoanele pun în centrul atenției pe orez în creștere, trestie de zahăr, turmeric, bambus și iută. Lumea din Assam călătorește cu mătase și cu ulei.

Dar înapoi la ceaiul lui Assam. Gustul său formează condițiile de seră, condițiile solului și, bineînțeles, timpul de recoltare și metoda de procesare. Pentru prima dată, colectorii de plantații merg foarte devreme în primăvară. A doua recoltă este făcută din frunze smulse între mai și iunie. În continuare se află așa-numita recoltă de vară (iulie-septembrie), iar sezonul se încheie cu recolta de toamnă (octombrie-noiembrie). Ceaiurile din cea de-a doua recoltă, sunt deosebit de apreciate. Ele au un corp întreg și o aromă fină de malț.

Acronimul BOP (intrerupt Orange Pekoe) în titlul acestui ceai se referă la fracționare,a da infuzie de ceai puternic. Corramore este o plantă de aproximativ 450 de hectare, din care vine ceaiul. Se află în districtul Darrang, lângă Bhutan. 

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


EARL GREY - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

EARL GREY - ceai negru

Vechi, clasic, dovedit ca intotdeauna bun. Negrul Earl Gray aparține in inventarul necesar la multe familii. Sunteti curiosi de ce il iubesc oamenii de la Manchester pana la Tokyo? De ce în fiecare dimineață mirosul lui se simte în milioane de bucătării? Noi stim asta. Are un gust excelent și o capacitate excepțională de stimulare. Indiferent dacă îl gătiți dimineața sau dupa amiaza, întotdeauna vă va bucura. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
50,8 Lei /250 g 20,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

ASSAM HATIMARA CTC BOP - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ASSAM HATIMARA CTC BOP - ceai negru

Daruiti toată cafeaua soacrei dvs. și răsfățați-vă cu acest ceai negru clasic. Nu are efect precum cafeaua, are capacitatea de a vă menține proaspăt și în stare bună pentru o perioadă mai lungă de timp. Assam Hatimara CTC BOP are un gust delicios, cremos, dulce. De asemenea, vă uimeste si cu pregătirea rapidă. Descoperiți pasiunea pentru ceai! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

CEYLON  ORANGE PEKOE - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru

In doua cuvinte: curat și proaspăt. Ceylon Orange Pekoe este cea mai buna esența care o putem astepta de la ceai negru. Foarte delicat, de înaltă calitate și extrem de stimulant. Clasic din provincie unde ceaiul se cultiva din 1870, nu va dezamăgi. Ceaiul ușor picant încălzește degetele și va reda energia dupa o plimbare prin natura acoperita de zăpadă. Luati-l, bineinteles și într-o după-amiază de vară fierbinte în oraș - vă va aduce o stare bună și pofta de lucru. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »