

Assam Second Flush BOP Corramore - ceai negru
A doua recoltă începe în Assam, de obicei în mai. Ceaiurile care ies din ea sunt caracterizate de un trup frumos și de un gust rotunjit. Exact acesta este cazul plantației Corramore care se întinde lângă Bhutan. O băutură excelentă pe care o puteți pregăti în decurs de cinci minute, vă va ajuta să vă gestionați sarcinile de lucru și să vă bucurați de timpul liber. Oricând, oriunde. Ajunge sa-l aveti la îndemână!
Compoziție
Ceai negru Assam Second Flush BOP 100%Infuzie și gustul ceaiului
Infuzia Assam Second Flush BOP Corramore este surprinzător de întunecată. Ceaiul negru de înaltă calitate, după infuzia cu apă caldă și altfel nu poate fi. Fascinant, dar cu siguranță veți simți mirosul său dulce și un gust distinctiv, dar neted.
Ceaiurile Assam sunt populare ca parte a micului dejun englezesc. Încercați-l cu o picătură de lapte și puțin zahăr brun.
Originea ceaiului
Pentru cei care sunt în casa noastră acasă, nu trebuie să ne imaginăm mult timp Assam. Cu toate acestea, noi credem că a doua Flush Assam BOP Corramore De asemenea, cei cu ceai nord-estul Indiei nu au nici o experiență deja. Deci, aici este o scurtă descriere a zonei în care circa 680.000 de tone de ceai mare iese în fiecare an:
Unul dintre statele indiene numite Assam poate fi găsit pe malurile râului Brahmaputra. Cea mai mare parte a zonei este scăzută, dar munții sunt înalți în nord și est. Zona este similară Republicii Cehe. În plus față de multe monumente, parcuri naționale sau păduri, de asemenea, atrage vizitatori. In lunga istorie a Assam cum să găsească așezare din epoca de piatră sau un regat condus de dinastii puternice și colonizarea britanică și încercări moderne pentru a separa de stat India.
Assam climatice este descris ca tropicale și musonic, vara temperaturile urca la 35-38 ⁰C în timpul iernii este de 6-8 ⁰C. Nicio caracteristică specială nu este ploaia puternică și umiditatea ridicată. În plus față de plantele de ceai (de altfel, acesta este un soi specific de Camellia sinensis var. Assamica) persoanele pun în centrul atenției pe orez în creștere, trestie de zahăr, turmeric, bambus și iută. Lumea din Assam călătorește cu mătase și cu ulei.
Dar înapoi la ceaiul lui Assam. Gustul său formează condițiile de seră, condițiile solului și, bineînțeles, timpul de recoltare și metoda de procesare. Pentru prima dată, colectorii de plantații merg foarte devreme în primăvară. A doua recoltă este făcută din frunze smulse între mai și iunie. În continuare se află așa-numita recoltă de vară (iulie-septembrie), iar sezonul se încheie cu recolta de toamnă (octombrie-noiembrie). Ceaiurile din cea de-a doua recoltă, sunt deosebit de apreciate. Ele au un corp întreg și o aromă fină de malț.
Acronimul BOP (intrerupt Orange Pekoe) în titlul acestui ceai se referă la fracționare,a da infuzie de ceai puternic. Corramore este o plantă de aproximativ 450 de hectare, din care vine ceaiul. Se află în districtul Darrang, lângă Bhutan.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

EARL GREY - ceai negru

ASSAM HATIMARA CTC BOP - ceai negru
