

ASSAM TGFOP - ceai negru
Cunoaștem Assam, dar ce este TGFOP? Dacă vă aflați de curând în lumea ceaiului, atunci știți că abrevierea misterioasă indică o calitate excelentă și un gust extraordinar pentru ceai. Tippy Golden Flowery Orange Pekoe se încadrează într-una dintre cele mai căutate clase. Este foarte simplu. Amintiți-vă că Assamul nostru este fin aromat și usor dulce.
Compoziție
Ceai negru ASSAM TGFOP 100%Infuzie și gustul ceaiului
Odată ce deschideți săculețil de ceai, veți simți un miros de dulce dulce, oarecum vanilie-ciocolată. Assam este un ceai de mare putere. Infuzia are o culoare întunecată de mahon, și are un gust placut, delicios, puțin laptos și vanilie. Ceaiul negru este potrivit pentru a bea fierbinte, dar are și gust delicios cu gheață. Pregătiți ceai cu gheață din Assam. Decorează cu o felie de lămâie și nu vei mai dori să te împrospătezi cu alte băuturi.
Originea ceaiului
Numele Assam obține ceai care provine din regiunea indiană cu același nume. Assam (sau Assam) se află în partea de nord-est a țării, la sud de estul Himalaya. Acesta include valea râurilor Brahmaputra și Barak și are o suprafață de aproximativ 78.000 de kilometri pătrați. După războiul anglo-birmanez în anii 1824-1826, Assam a devenit parte a Indiei Britanice - imperiul britanic al Indiei. plante de ceai din China (Camellia sinensis), în Assam a apărut în jurul valorii de 1834. naznali britanic că terenul din jurul râurilor este foarte fertil și au plantat prima grădină de ceai.
După eșecurile inițiale cu soiuri hibride chinezești de arbori de ceai, s-au mutat la cultivarea ceaiului local din familia Assamica. Până la sfârșitul secolului al XIX-lea, industria de ceai din Assam a avut un boom clar. Cu toate acestea, muncitorii trăiau în condiții foarte proaste, iar mai târziu situația a crescut într-o mare revoltă. Un aspect geografic important al orașului Assam este o diviziune fiziografică interesantă a munților, câmpiilor și platformelor. Clima este ușoară, temperaturile de vară ajung la 35-38 ° C, iarna 6-8 ° C. Sunt tipice drifoni de musoni grei, nopți reci și nopți în ceață. Frunzele de ceai sunt recoltate adesea manual, se lasă să se ofilască și apoi se întind pe plăci mari pentru fermentare.
Oxidarea naturală a enzimelor la temperaturi constante și umiditatea determinată precis duce la conversia ceaiului verde în negru. Următorul pas este uscarea, apoi sortarea și ambalarea ceaiului.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru

CEYLON UVA PEKOE - ceai negru
