

ASSAM TGFOP I DOOMUR DULLUNG - ceai negru
Ceai pentru artiști sălbatici, pentru contabili bine pregătiți și antreprenori cu un jurnal plin de activități. Black Assam de Doomur Dullung este considerată o bijuterie a producției indiene. Frunzele largi dau o infuzie limpede, plină, aromată. Conținutul scăzut de tanină este o garanție a gustului excelent, conținutulul ridicat de teină ca și promisiunea mari încurajări.
Compoziție
Ceai negru Assam TGFOP I DOOMUR DULLUNG 100%Infuzia și gustul ceaiului
Assam din Doomur Dullung oferă o infuzie închisă, de culoarea cuprului. Aroma este echilibrată, dulceagă. De asemenea și gustul este armonios, ușor malțat și plin. Un degustător atent va regăsi în el și subtonuri ușoare, delicate de lapte. Ceaiul este potrivit consumului pe parcursul întregii zile, pentru revigorare îl recomandăm în special la orele dimineții.
Originea ceaiului
Grădina de ceai Doomur Dullung este deținută de cea mai veche companie de ceai din lume. Se laudă chiar cu un document al Reginei Victoria din anul 1845. Plantațiile acoperind o suprafață de 640 de hectare, produc anual 1,1 milioane kilograme de ceai Assam de cea mai înaltă calitate.
Recoltarea arborilor de ceai chinezesc (Camellia sinensis) are loc dimineața devreme. Frunzele de ceai cu tot cu muguri sunt smulse manual și transportate în coșuri mari către fabrici. Acolo sunt lăsate să se veștejească și se rulează cu ajutorul unei role speciale.
Datorită acestui lucru, se eliberează sucul celular, iar aceasta începe oxidarea enzimelor. Oxidarea trebuie să se producă la căldură și umiditate, cursul său fiind atent monitorizat și măsurat. În timpul fermentației, frunzele verzi se transformă în maro închis, obțin un gust și o aromă caracteristice. Uscarea are loc sub un control strict. Temperatura prea ridicată ar distruge ceaiul complet.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ASSAM TGFOP 1 - ceai negru

ENGLISH BREAKFAST - ceai negru
