

GOLDEN TIPPY ASSAM FTGOP 1 MOKALBARI - ceai negru
In grădinile de ceai din Assam exista un fus orar special. L-au introdus în timpul colonizării britanice, ca țăranii locali sa nu uite sa se trezeasca devreme dimineata pregatiti de lucru. Ceaiul Tea Garden sau Bagantime este schimbat cu o oră în fata. Încercați sa va faceti timp de o ora pentru ceaiul negru de calitate. Assam din Mokalbari este de cea mai inalta calitate. Merită cu siguranță atentia Dvs.
Compoziție
Ceai negru Assam FTGOP 1 Mokalbari 100%Infuzia și gustul ceaiului
Un ceai cu adevărat super negru, care conține o cantitate mai mică de teină și este doar ușor astringent, de care vă îndrăgostiți după prima înghițitură. Vă va bucura și culoarea căpruie a infuziei și aroma atractivă de fructe. Pe cerul gurii veți simți o prospețime naturală, cu un vârf picant și un final fructat.
Originea ceaiului
Acest ceai din recolta a doua are frunze lungi minunate cu o mulțime de muguri aurii, care oferă infuziei sale calitatea înaltă și finețea selectă. Assam FTGOP 1 “Mokalbari„ este cultivat în districtul Dibrugarh, care se află în regiunea Assam în nord-estul Indiei. Mokalbari este una dintre cele mai frumoase grădini de ceai din India. Cum a fost înființată potate fi descoperit chiar din numele său - Mokalo înseamnă bambus înalt și Bari desemnează grădina. Colonizatorii britanici au descoperit în secolul al 19-lea, că solul din jurul râului Brahmaputra este extraordinar de fertil. Plantatorii experimentați au considerat spațiul din jurul Mokalbari ca fiind adecvat pentru stabilirea grădinii de ceai, au tăiat livezile locale de bambus și au plantat primii arbori de ceai. Din anul 1876 grădina Mokalbari Tea Estate produce ceai rafinat cu infuzie tare și un gust neted, malțat. Unul asemănător nu veți găsi în altă parte a lumii.
Prelucrarea frunzelor de ceai (Camellia sinensis) este similară celei din alte părți ale Assamului. După recoltare se lasă la veștejit și fermentează. Sunt întinse în straturi subțiri și la o umiditate și temperatură controlate (de obicei, circa 28 ° C) trec prin procesul natural al oxidării enzimelor. Aceasta duce la intensificarea gustului și aromei ceaiului. Astfel ceaiul verde se transformă în negru. Prin uscarea cu aer cald consecutivă, întregul proces este finalizat. Ultimul pas al producției trebuie neapărat supravegheat atent, temperatura prea ridicată poate degrada întreaga cultură. Ceaiul are după aceea un gust nedorit de caramel.
Descriere ceaiului FTGOP 1 (Fine Tippy Golden Orange Pekoe) ne informează că Assamul din grădinile Mokalbari a fost produs cu grijă specială și din frunze de o calitate extraordinară. Aparține sortimentelor foarte apreciate!
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA KEEMUN CONGU - ceai negru

ASSAM TGFOP1 SONIPUR BIO - ceai negru
