075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CEAI GRUZIN - amestec de ceaiuri negre

Cod: 912

Amestecul aromat de ceai negru din China și Ceylon este excelent pentru micul dejun relaxant sau gustări liniștite după-amiaza. Ceaiul gruzin este puternic, bogat și plin de stimulare a teinei. L-am amestecat asa sa vă aduca experiențe frumoase de gust și în același timp energie la locul de muncă, sport și după toate la relaxare. Pentru că totul are timpul sau.

Pachete mari:
Pachete mici:
64,9 Lei /250 g 26,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Aromatică
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani

Compoziție

Ceai negru 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Amestecul de ceai Ceai georgian dă o infuzie de culoare mahagoni închis, cu aromă și gust intens. Amestecul de ceai este produs în așa fel încât să răspundă gustului tipic al ceaiului georgian. Infuzia este tare, moderat astringentă, fructată la final.

Originea ceaiului

Deoarece ceaiul Georgian este compus din frunzele a două puteri mondiale de ceai, să o vedem pe fiecare separat.

Ce bine le stă împreună, veți afla de la prima sorbitură. Despre China și ceai au fost scrise mii de cărți. Frunze de cele mai diferite forme, arome și gusturi sunt legate de cultura și viața locuitorilor „Țării de mijloc“ aparent din timpul domniei împăratului Chen-Nung (2737 î.H.).

Astăzi, China produce până la 8.000 de tipuri de ceai, iar grădinile de ceai acoperă o parte însemnată a suprafeței sale. Pentru ceaiul georgian am folosit frunzele de Yunnan. Provincia sud-vestică, cu munții săi înalți și văile uluitoare, exportă ceai plăcut proaspăt și armonios. Așa este de fapt și climatul local. Deși ceaiurile negre se produc în Yunnan abia din secolul al XX-lea, se numără printre cererile la nivel mondial. Ele conțin un număr mare de muguri tineri (tipsuri), care le conferă finețe și sunt cultivate, recoltate și prelucrate cu proverbiala grijă chineză.

Ceylonul are și el locul lui sigru pe cerul ceaiurilor. Insula din sud-estul Asiei se concentrează pe exportul ceaiurilor negre, care sunt, pe bună dreptate, considerate cele mai bune din lume. Ceaiurile Ceylon se beau până astăzi la curtea regală engleză, apreciate sunt însă în toată Europa și Japonia, în Taiwan și în Statele Unite ale Americii. Cultivarea, recoltarea și prelucrarea ceaiurilor este atât de strâns legată de Ceylon (astăzi Sri Lanka), încât experții sunt convinși de dezastru economic și umanitar pe care l-ar provoca probabil moartea majorității plantelor de ceai. Ceaiurile negre autentice din Ceylon, marcate cu logo-ul leului cu sabie devin centrul de interes al unei varietăți de falsificatori. Din ele se amestecă cunoscute mixuri de mic dejun, afternoon tea și popularul Earl Gray.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CEYLON  ORANGE PEKOE - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru

In doua cuvinte: curat și proaspăt. Ceylon Orange Pekoe este cea mai buna esența care o putem astepta de la ceai negru. Foarte delicat, de înaltă calitate și extrem de stimulant. Clasic din provincie unde ceaiul se cultiva din 1870, nu va dezamăgi. Ceaiul ușor picant încălzește degetele și va reda energia dupa o plimbare prin natura acoperita de zăpadă. Luati-l, bineinteles și într-o după-amiază de vară fierbinte în oraș - vă va aduce o stare bună și pofta de lucru. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

CEYLON UVA PEKOE - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEYLON UVA PEKOE - ceai negru

Acest ceylon elegant provine din regiunea Sri Lanka. Plantațiile de ceai sunt situate în zonele înalte unde diferențele de temperatură sunt caracteristice. Aici, frunzele de ceai se dezvoltă treptat, pe o perioadă mai lungă de timp, astfel încât gustul UVA Pekoe va ajunge la potențialul său plin și bogat.Ceylon este tipic frumos sub forma de ac răsucit din frunze de ceai. Ceylon UVA Peoke este ceaiul potrivit pentru iubitorii Ceylonului. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
50,8 Lei /250 g 20,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

CEAI NEGRU GEORGIAN MAGHALI ETSERI
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI NEGRU GEORGIAN MAGHALI ETSERI

Legendarul ceai georgian aruncă încet haina uitării și aceasta numai datorită muncii oneste a noilor producători, care pun pe primul loc calitatea și respectul pentru meșteșug. O dovadă unică că și în Europa se poate cultiva un ceai excepțional, dar care nu neagă rădăcinile chinezești. Uitați înlocuitorii acestui fenomen din Georgia și gustați singurul, cel adevărat. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
88,2 Lei /250 g 35,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »