

CEAI GRUZIN - amestec de ceaiuri negre
Amestecul aromat de ceai negru din China și Ceylon este excelent pentru micul dejun relaxant sau gustări liniștite după-amiaza. Ceaiul gruzin este puternic, bogat și plin de stimulare a teinei. L-am amestecat asa sa vă aduca experiențe frumoase de gust și în același timp energie la locul de muncă, sport și după toate la relaxare. Pentru că totul are timpul sau.
Compoziție
Ceai negru 100%Infuzia și gustul ceaiului
Amestecul de ceai Ceai georgian dă o infuzie de culoare mahagoni închis, cu aromă și gust intens. Amestecul de ceai este produs în așa fel încât să răspundă gustului tipic al ceaiului georgian. Infuzia este tare, moderat astringentă, fructată la final.
Originea ceaiului
Deoarece ceaiul Georgian este compus din frunzele a două puteri mondiale de ceai, să o vedem pe fiecare separat.
Ce bine le stă împreună, veți afla de la prima sorbitură. Despre China și ceai au fost scrise mii de cărți. Frunze de cele mai diferite forme, arome și gusturi sunt legate de cultura și viața locuitorilor „Țării de mijloc“ aparent din timpul domniei împăratului Chen-Nung (2737 î.H.).
Astăzi, China produce până la 8.000 de tipuri de ceai, iar grădinile de ceai acoperă o parte însemnată a suprafeței sale. Pentru ceaiul georgian am folosit frunzele de Yunnan. Provincia sud-vestică, cu munții săi înalți și văile uluitoare, exportă ceai plăcut proaspăt și armonios. Așa este de fapt și climatul local. Deși ceaiurile negre se produc în Yunnan abia din secolul al XX-lea, se numără printre cererile la nivel mondial. Ele conțin un număr mare de muguri tineri (tipsuri), care le conferă finețe și sunt cultivate, recoltate și prelucrate cu proverbiala grijă chineză.
Ceylonul are și el locul lui sigru pe cerul ceaiurilor. Insula din sud-estul Asiei se concentrează pe exportul ceaiurilor negre, care sunt, pe bună dreptate, considerate cele mai bune din lume. Ceaiurile Ceylon se beau până astăzi la curtea regală engleză, apreciate sunt însă în toată Europa și Japonia, în Taiwan și în Statele Unite ale Americii. Cultivarea, recoltarea și prelucrarea ceaiurilor este atât de strâns legată de Ceylon (astăzi Sri Lanka), încât experții sunt convinși de dezastru economic și umanitar pe care l-ar provoca probabil moartea majorității plantelor de ceai. Ceaiurile negre autentice din Ceylon, marcate cu logo-ul leului cu sabie devin centrul de interes al unei varietăți de falsificatori. Din ele se amestecă cunoscute mixuri de mic dejun, afternoon tea și popularul Earl Gray.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru

CEYLON UVA PEKOE - ceai negru
