

ceai verde CU GHIMBIR
Combinatia dintre ghimbir si ceai verde este minunată, oricănd il savurati, vara sau in timpul iernii. Primul incurajează iar cel de al doilea apără impotriva bacteriilor. Combinatia lor este atăt de perfectă incăt am folosit-o pentru a crea acest Ceai verde cu ghimbir. Frunzele din faimoasa provincie de ceai Yunnan impreună cu bucătele din ghimbir, crează o compozitie proaspătă cu gust indulcit si usor picant. Serviti. Este excelent atăt fierbinte căt si cu gheată.
Compoziție
Ceai verde Yunnan OP 86%, Bucăți de ghimbir 12%, Aromă naturalăInfuzie și gustul ceaiului
Ceaiul verde cu ghimbir îmbină prospețimea indulcita a ceaiului verde clasic și foarte popular din China cu ghimbirul picant. Este excelent nu numai fierbinte ( cu o picătură de miere), dar și cu gheața.
Originea ceaiului
Yunnan este provincia aromata a ceaiului. Dupa scrierile istorice, în sud-vestul Chinei, ceaiul se cultiva de 2100 de ani . Chiar daca exportul său în alte țări ale lumii a început acum 200 de ani, Yunnan Tea a câștigat rapid milioane de suporteri. Toate zonele în care ceaiurile din Yunnan se cultiva, sunt la o altitudine de 1200-2000 de metri. Cresc într-un mediu cu o temperatură cuprinsă între 12 și 23 ° C și o precipitare medie anuală de 1000-1900 mm. Din mai pana in octombrie vin musonii in Yunnan iar din noiembrie până în aprilie timpul este însorit și uscat. Toate acestea, inclusiv proprietățile unice ale solului, reprezintă gustul bogat al ceaiurilor locale, de obicei verzi.
Ceaiurile din Yunnan sunt recunoscute nu numai pentru gustul lor excelent, ci și pentru capacitatea lor de a vindeca diverse boli. Oamenii din Europa, Asia și America folosesc puterea lor pentru a-și extinde calitatea vieții, precum și o varietate de tratamente de dietă și detoxificarea organismului. Combinatia cu ghimbir în acest ceai vrac promoveaza calitatile benefice a corpului și încurajează plăcerea și concentrarea.
Gimbirul este un condiment cunoscut mai ales din zonele asiatice. In India si China a fost folosit de mii de ani. Este vorba de rizomii gimbirului medicinal (Zingiber officinale) planta rezistenta, crescatoare pana la 90 de centimetrii inaltime. Rizomii contin substante biologice active cum ar fi sesquiterpene, zingiberen, kurkumen si zingoberol. Pentru gustul sau dulce-picant, ghimbirul este partea preferata a biscuitilor, limonadelor, se adauga la carne dar si in ceai sau cafea.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA GUNPOWDER SUPER - ceai verde

SENCHA CU LĂMÂIE - ceai verde
