

CEYLON FBOPF SILVER KANDY - ceai negru
Ceaiul negru de Ceylon are o mare reputație și o poziție constantă pe piață. Dar când vă spunem că acest ceai provine din celebra regiune Kandy, unde îngrijirea arborilor de ceai și metodele tradiționale de prelucrare a frunzelor au atins apogeul, atunci să știți că experiența fiecărei cești va fi de neuitat.
Compoziție
Ceai negru CEYLON SILVER CANDY FBOPF 100%Infuzia și gustul ceaiului
Gust complet profund, cu tonuri surprinzător de dulci și o culoare închisă de cupru. De acestea vă puteți bucura la ceaiul Silver Kandy.
Originea ceaiului
színű. Pontosan erre számíthat Silver Kandy-vel.
Cultivarea arborilor de ceai a devenit alfa și omega agriculturii locale în multe regiuni din Sri Lanka. Orașul Kandy din provincia centrală este un exemplu primordial al unei astfel de țări. Ca parte a Patrimoniului Mondial UNESCO și conform legendei, locul în care se păstrează cea mai valoroasă relicvă budistă, și anume dintele lui Buddha, este o destinație populară pentru pelerini și turiști. Dar ceea ce este foarte important este faptul că e o locație renumită pentru cultivarea ceaiului negru. Aceasta se datorează în principal climatului tropical, cu multă umiditate provenită de la ploile musonice. Arborii de ceai locali au condiții ideale pentru creștere datorită altitudinii mai reduse de aproximativ 300 - 800. Frunzele tinere pot fi recoltate la intervale scurte și de aceea își păstrează gustul și calitatea superioară. Silver Kandy FBOPF este însă unic în mai multe privințe comparativ cu alte ceaiuri procesate aici.
După cum sugerează și numele, conține lăstari argintii, ceea ce este cu adevărat excepțional pentru ceaiurile de Ceylon. Culegerea se realizează exclusiv manual și, având în vedere că este un ceai numit „single origin tea”, păstrează caracteristicile unice ale frunzelor provenite de pe plantațiile din Kandy. Producătorii locali se mândresc cu respectarea strictă a principiilor de producție a ceaiului. Frunzele păstrează o culoare neagră pronunțată la uscare și sunt rulate strâns cu o aromă intensă și cuceritoare. Prescurtarea FBOPF confirmă faptul că Silver Kandy este unul dintre cele mai bune ceaiuri de Ceylon. De asemenea, recomandăm să-l încercați cu lapte, ceea ce conferă infuziei armonie fără a suprima gustul jocului.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ASSAM TGFOP1 SONIPUR BIO - ceai negru

CEYLON OP HG LOVERS LEAP NUWARA ELIYA - ceai negru

CEYLON FBOPF SP KOPPAAKANDA - ceai negru
Ați vizualizat
