075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CEYLON FBOPF SILVER KANDY - ceai negru

Cod: 1458

Ceaiul negru de Ceylon are o mare reputație și o poziție constantă pe piață. Dar când vă spunem că acest ceai provine din celebra regiune Kandy, unde îngrijirea arborilor de ceai și metodele tradiționale de prelucrare a frunzelor au atins apogeul, atunci să știți că experiența fiecărei cești va fi de neuitat.

Pachete mari:
Pachete mici:
124,1 Lei /250 g 49,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Ceylon
Regiune
Regiune:
Provincia Kandy
Gust
Gust:
Dulce, Plin
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
300 - 800m

Compoziție

Ceai negru CEYLON SILVER CANDY FBOPF 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Gust complet profund, cu tonuri surprinzător de dulci și o culoare închisă de cupru. De acestea vă puteți bucura la ceaiul Silver Kandy.

Originea ceaiului

színű. Pontosan erre számíthat Silver Kandy-vel.

Cultivarea arborilor de ceai a devenit alfa și omega agriculturii locale în multe regiuni din Sri Lanka. Orașul Kandy din provincia centrală este un exemplu primordial al unei astfel de țări. Ca parte a Patrimoniului Mondial UNESCO și conform legendei, locul în care se păstrează cea mai valoroasă relicvă budistă, și anume dintele lui Buddha, este o destinație populară pentru pelerini și turiști. Dar ceea ce este foarte important este faptul că e o locație renumită pentru cultivarea ceaiului negru. Aceasta se datorează în principal climatului tropical, cu multă umiditate provenită de la ploile musonice. Arborii de ceai locali au condiții ideale pentru creștere datorită altitudinii mai reduse de aproximativ 300 - 800. Frunzele tinere pot fi recoltate la intervale scurte și de aceea își păstrează gustul și calitatea superioară. Silver Kandy FBOPF este însă unic în mai multe privințe comparativ cu alte ceaiuri procesate aici.

După cum sugerează și numele, conține lăstari argintii, ceea ce este cu adevărat excepțional pentru ceaiurile de Ceylon. Culegerea se realizează exclusiv manual și, având în vedere că este un ceai numit „single origin tea”, păstrează caracteristicile unice ale frunzelor provenite de pe plantațiile din Kandy. Producătorii locali se mândresc cu respectarea strictă a principiilor de producție a ceaiului. Frunzele păstrează o culoare neagră pronunțată la uscare și sunt rulate strâns cu o aromă intensă și cuceritoare. Prescurtarea FBOPF confirmă faptul că Silver Kandy este unul dintre cele mai bune ceaiuri de Ceylon. De asemenea, recomandăm să-l încercați cu lapte, ceea ce conferă infuziei armonie fără a suprima gustul jocului.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


GOLDEN TIPPY ASSAM FTGOP 1 MOKALBARI - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOLDEN TIPPY ASSAM FTGOP 1 MOKALBARI - ceai negru

In grădinile de ceai din Assam exista un fus orar special. L-au introdus în timpul colonizării britanice, ca țăranii locali sa nu uite sa se trezeasca devreme dimineata pregatiti de lucru. Ceaiul Tea Garden sau Bagantime este schimbat cu o oră în fata. Încercați sa va faceti timp de o ora pentru ceaiul negru de calitate. Assam din Mokalbari este de cea mai inalta calitate. Merită cu siguranță atentia Dvs. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
134,1 Lei /250 g 53,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

DARJEELING TGFOP1 SILVERHILL - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DARJEELING TGFOP1 SILVERHILL - ceai negru

Când am aflat despre calitățile excelente ale acestui Darjeeling, a trebuit să-l degustăm. Și pentru că este excelent și absolut unic, am cumpărat o cantitate suficientă și pentru dumneavoastră. Când se termină, ne îndreptăm imediat către furnizorul nostru din India pentru un lot proaspăt. Silverhill reprezintă clasa de calitate a primului cules de primăvară, cu gust puternic și aromat. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
96,5 Lei /250 g 38,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

GOLDEN YUNNAN - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOLDEN YUNNAN - ceai negru

Ce v-ati lua pe o insula pierduta? O carte groasă, un portofel subțire sau un ceai negru mirositor și dulce? Alegerea noastră este clară - nimic nu ne-ar plăcea mai mult decât cana cu ceai splendid din cea mai tradițională provincie chineză. Când valurile înalte ne vor cuprinde, părul aruncat de vântul sălbatic si umerii nostrii udati de ploaie, atunci umplem ceainicul plin cu ceai și din nou va fi bine ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
72,2 Lei /250 g 28,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »