

CEYLON OP 1 - ceai negru
Femeile îmbrăcate in culori vii, cu coșuri mari pline de fructe și legume, muzică peste tot, tarabe vopsite colorat care sunt umplute cu mango, banane, papaya, copii veseli în uniforme școlare ... pe altă parte linistitoare, randuri regulate de ceai verde. În umbra copacilor maiestuoși, zi de zi cresc pentru a da lumii un adevărat ceai negru. Puternic aromat. Acesta este Ceylon.
Compoziție
Ceai negru Ceylon OP 1 100%Infuzia și gustul ceaiului
Ceai clasic Ceylon cu tot ce trebuie. Are un gust delicat, picant și o infuzie tare de culoare arămie. Este astringent, exact cum ar trebui să fie un cei negru. Pe de altă parte, este plăcut dulceag, ccea ce echilibrează perfect tonurile terestre. Cine este pofticios, îl poate îmbunătăți cu o picătură de lapte sau o linguriță de zahăr. Cel mai bine, cu ambele.
Originea ceaiului
Ceylon OP 1 îl cumpărăm în partea de sud-vest a Sri Lankăi (înainte Ceilon), care este situată pe coastă. Plantațiile ei de ceai, spre deosebire de celelalte din Ceilon, sunt așezate la altitudini mai joase. Produc astfel ceaiuri cu gust și aromă pronunțată. Regiunea Ruhuna este irigată de musoni sud-vestici, are climatul blând și este întrețesută de un număr de râuri mai mici. De condițiile agricole optime beneficiază localnicii nu numai pentru cultivarea ceaiului, ci și a multor tipuri de condimente. Datorită solului calitativ, arborii de ceai cresc rapid, au frunzele lungi, iar în timpul fermentație, se transformă într-un ceai de o culoare cu adevărat neagră. Cu toate că, în Ruhuna se produce ceai negru abia din 1900, în rândul experților găsește admiratori permanenți.
Se cere în întreaga lume ca un ceai de dimineață sau de mic dejun. Frunzele de ceai sunt recoltate de femeile din Ruhuna de mai multe ori pe an. Ceylon OP este din recolta târzie și conține Orange Pekoe, muguri de frunze. Acestea se smulg cu vârfurile degetelor și se manipulează cu foarte mare grijă, fiindcă prin deteriorarea mecanică ar începe oxidarea prematură. Când frunzele sunt transportate în fabrică, se lasă la uscat după care sunt cilindrate. Astfel se produce o intruziune în structura lor celulară, ceea ce este important pentru procesul ulterior de fermentație. Oxidarea enzimelor, care este controlată cu grijă, are loc în condiții de temperatură și umiditate strict determinate. Datorită acesteia, ceaiul obține intensitate, culoare și miros. Ceaiul fermentat este uscat cu aer cald, sortat și ambalat.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CEYLON HIGH GROWN OP - ceai negru

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru
