075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

China Anji Bai Cha Mao Feng - ceai verde

Cod: 1768

Frumusețe de privit, minunăție de gustat. Frunzele ceaiului chinezesc Anji Bai Cha Mao Feng arată ca o dantelă delicată, care se transformă într-o băutură dulce florală după ce se toarnă peste apă fierbinte. Pe scurt, acest ceai verde definește delicatețea și ușurința. Ne putem aștepta doar la ce este mai bun din grădinile tradiționale din provincia Zhejiang.

Pachete mari:
Pachete mici:
172,7 Lei /250 g 69,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Zhejiang
Gust
Gust:
Dulce, Floral, Fin
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
300m

Compoziție

100%

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul China Anji Bai Cha Mao Feng oferă o infuzie de culoare galbenă frumoasă. Gustul poate fi descris ca dulce, delicat, cu note florale. Are un efect foarte armonios, lasă o urmă plăcută, de lungă durată pe cerul gurii. Acest ceai este perfect pentru prepararea unui cold brew, adică marerarea în apă rece pentru o perioadă lungă de timp.

Originea ceaiului

Provincia chinezească Zhejiang este renumită în întreaga lume pentru ceaiurile sale verzi de calitate. Situată pe coasta de est a țării, are o tradiție foarte îndelungată în cultivarea arborilor de ceai chinezesc (Camellia sinensis). Plantațiile de ceai sunt adesea îngrijite de generații întregi de fermieri. Nu e de mirare că exportă cele mai faimoase ceaiuri din China, care sunt căutate printre adevărații cunoscători. Ceaiul pe care vi-l prezentăm acum combină două soiuri - ceaiul Bai Cha prospăt și ceaiul Mao Feng delicat. Ambele ceaiuri sunt din zona Anji din nordul provinciei Zhejiang.

Pentru locuitorii din Anji, un mediu sănătos și grija pentru natură sunt esențiale, așa că optează pentru o agricultură ecologică și, folosind condițiile naturale locale, produc culturi astfel încât să nu polueze mediul. „Deși regiunea noastră este muntoasă, în fiecare zi vin la noi un număr mare de vizitatori. Munții, apele și aerul curat din Anji, sunt acum bunuri valoroase”, spune, de exemplu, Qian Kunfang, un judecător local de district. Produsele agricole cultivate complet natural reprezintă astăzi 40 la sută din piață, dar ambițiile sunt mult mai mari. În plus, modul de agricultură ecologică atrage investitori în Anji, iar administrația locală este atât de strictă încât nu permite niciun proiect cu impact negativ asupra mediului. Pe lângă plantațiile de ceai, în Anji se cultivă și bambus, legume și flori.

Dar să revenim la ceai.Ceaiul Bai Cha se caracterizează prin frunze lungi, asemănătoare unor ace. Numele său poate da impresia că este un ceai alb, dar „Bai Cha” în acest caz se referă la faptul că acest ceai este făcut din primii lăstari cu frunze foarte deschise la culoare. Muncitori culeg acest ceai de la sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie. Ceaiul Mao Feng este mai creț și este făcut din primele trei frunze recoltate mai târziu decât Bai Cha. Gustul primului este revigorant, al doilea iese în evidență prin subtonuri florale și dulceață.

Ambele ceaiuri verzi se completează de minune, așa că vă puteți aștepta la o băutură cu adevărat armonioasă, cu un aftertaste frumos.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul se prepară cu apă de 70-80 °C în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 2-3 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LONG ZHU IASOMIE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LONG ZHU IASOMIE - ceai verde

Regina iasomiei ceaiurilor verzi de cea mai înaltă calitate! Excelent, laudat chiar de poeti, apartine clasicii si nu dezamageste pe nimeni. Produsului bilutelor mici de ceai cu aroma uimitoare a florilor de iasomie alba este acordata o mare atentie. Degetele fermierilor chinezi cu miscari invatate împachetează ușor frunzele, iar intre ele pun muguri proaspeți de iasomie. Ceaiul absorbeaza aroma iasomiei ca un burete ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
214,3 Lei /250 g 85,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023

YUNNAN GREEN SUPERIOR - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

YUNNAN GREEN SUPERIOR - ceai verde

Foarte rar, delicat și foarte gustos. Acest lucru poate fi descris pe scurt de Yunnan Green Superior, un ceai cu un procent extraordinar de mare a frunzelor argintii. Experții vor aprecia bautura proaspătă cu aromă de fructe, pentru ceilalti este o modalitate de a deschide lumea ceaiurilor verzi.Va duce în grădini cu aer proaspăt de munte si cu miros de flori. Ar fi pacat să nici nu incercati. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
52,4 Lei /250 g 21,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023

CHINA FUJIAN JASMINE PI LO CHUN - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA FUJIAN JASMINE PI LO CHUN - ceai verde

Acolo unde se întâlnesc munții și oceanul, au crescut primele frunze de primăvară, care sunt parcă predestinate pentru un ceai, care oferă o infuzie de cea mai bună calitate. Ceaiul Pi Lo Chun este extraordinar în sine, dar când este și parfumat cu iasomie, devine o adevărată experiență și simpla deschidere a pachetului cu această comoară. Aroma îmbătătoare este astfel compania perfectă pentru un dans remarcabil al frunzelor în formă de spirale mici și gustul rafinat al… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
129,2 Lei /250 g 51,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »