075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

China Anji Bai Cha Mao Feng - ceai verde

Cod: 1768

Frumusețe de privit, minunăție de gustat. Frunzele ceaiului chinezesc Anji Bai Cha Mao Feng arată ca o dantelă delicată, care se transformă într-o băutură dulce florală după ce se toarnă peste apă fierbinte. Pe scurt, acest ceai verde definește delicatețea și ușurința. Ne putem aștepta doar la ce este mai bun din grădinile tradiționale din provincia Zhejiang.

Pachete mari:
Pachete mici:
172,7 Lei /250 g 69,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Zhejiang
Gust
Gust:
Dulce, Floral, Fin
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
300m

Compoziție

Ceai verde China Anji Bai Mao Feng 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul China Anji Bai Cha Mao Feng oferă o infuzie de culoare galbenă frumoasă. Gustul poate fi descris ca dulce, delicat, cu note florale. Are un efect foarte armonios, lasă o urmă plăcută, de lungă durată pe cerul gurii. Acest ceai este perfect pentru prepararea unui cold brew, adică marerarea în apă rece pentru o perioadă lungă de timp.

Originea ceaiului

Provincia chinezească Zhejiang este renumită în întreaga lume pentru ceaiurile sale verzi de calitate. Situată pe coasta de est a țării, are o tradiție foarte îndelungată în cultivarea arborilor de ceai chinezesc (Camellia sinensis). Plantațiile de ceai sunt adesea îngrijite de generații întregi de fermieri. Nu e de mirare că exportă cele mai faimoase ceaiuri din China, care sunt căutate printre adevărații cunoscători. Ceaiul pe care vi-l prezentăm acum combină două soiuri - ceaiul Bai Cha prospăt și ceaiul Mao Feng delicat. Ambele ceaiuri sunt din zona Anji din nordul provinciei Zhejiang.

Pentru locuitorii din Anji, un mediu sănătos și grija pentru natură sunt esențiale, așa că optează pentru o agricultură ecologică și, folosind condițiile naturale locale, produc culturi astfel încât să nu polueze mediul. „Deși regiunea noastră este muntoasă, în fiecare zi vin la noi un număr mare de vizitatori. Munții, apele și aerul curat din Anji, sunt acum bunuri valoroase”, spune, de exemplu, Qian Kunfang, un judecător local de district. Produsele agricole cultivate complet natural reprezintă astăzi 40 la sută din piață, dar ambițiile sunt mult mai mari. În plus, modul de agricultură ecologică atrage investitori în Anji, iar administrația locală este atât de strictă încât nu permite niciun proiect cu impact negativ asupra mediului. Pe lângă plantațiile de ceai, în Anji se cultivă și bambus, legume și flori.

Dar să revenim la ceai.Ceaiul Bai Cha se caracterizează prin frunze lungi, asemănătoare unor ace. Numele său poate da impresia că este un ceai alb, dar „Bai Cha” în acest caz se referă la faptul că acest ceai este făcut din primii lăstari cu frunze foarte deschise la culoare. Muncitori culeg acest ceai de la sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie. Ceaiul Mao Feng este mai creț și este făcut din primele trei frunze recoltate mai târziu decât Bai Cha. Gustul primului este revigorant, al doilea iese în evidență prin subtonuri florale și dulceață.

Ambele ceaiuri verzi se completează de minune, așa că vă puteți aștepta la o băutură cu adevărat armonioasă, cu un aftertaste frumos.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul se prepară cu apă de 70-80 °C în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 2-3 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ASSAM TGFOP1 SECOND FLUSH MONIPUR - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ASSAM TGFOP1 SECOND FLUSH MONIPUR - ceai negru

Acest Assam primeste cinci stele în toate categoriile! Oamenii locali îl beau foarte puternic și intradevar dulce. Se adaugă lapte, iar în Himalaya se mai pune cardamom și alte condimente. Se toarnă în cești mici și se servesc cu dulciuri. În India, consumul de ceai este elementul central al zilei, momente de conversatii sau la incheierea unei intelegeri. Lăsați-vă dusi de inspirație! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,2 Lei /250 g 24,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

GOLDEN NEPAL FTGFOP 1 SECOND FLUSH - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOLDEN NEPAL FTGFOP 1 SECOND FLUSH - ceai negru

Deja prin numele sau este clar că acest ceai se afla in topul celor mai bune ceaiuri din lume. A crescut în munții înalți, a primit o îngrijire excepțională și produs din frunze de cea mai înaltă calitate. Nepal ceai negru are o un gust delicat, moale, fin floral. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
114,9 Lei /250 g 46,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

PU  ERH  SUPER BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH SUPER BIO

Când va lipseste bucuria vieții, când trebuie să fiti încurajati, când cautați un prieten într-o după-amiază ploioasă ... Intotdeauna este aici un ceai de calitate premium. Acesta va va da de fiecare data ceea ce va lipseste. Papilele gustative se vor topi de binecuvântare, il veti savura cu placere si starea proastă dispare iar bucuria vietii revine. Pu Erh în calitate ecologică este o plăcere delicioasă pentru fiecare zi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
92,7 Lei /250 g 37,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »