075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CHINA BLACK SENCHA BIO - ceai negru

Cod: 895

Când Green Sencha își pune o haină întunecată, se transformă dintr-o dată într-o doamnă cu o strălucire picantă în ochi. Dacă nu știți cum să vă o imaginați, turnați-va în ceașcă cu noi China Black Sencha Bio. Veți obține un gust proaspăt, ușor amar, cu tonuri prăjite. Ceaiul negru atipic poate fi sorbit de câteva ori pe zi. Nu conține atât de multă cofeina ca și colegii săi. Și este BIO.

Pachete mari:
Pachete mici:
62,7 Lei /250 g 25,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 26. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Zhejiang
Gust
Gust:
Picant, Prăjită
BIO
BIO:
Da

Compoziție

CHINA BLACK SENCHA BIO 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Din ceaiul China Black Sencha veți prepara o infuzie de culoarea chihlimbarului, cu miros și gust foarte răcoritor. Tonul final este delicat picant, ceea ce subliniază frumos linia sa prăjită.

Originea ceaiului

Provincia Zhejiang din China de Est este renumită pentru grădinile de ceai. Se întind pe coastele dealurilor și de-a lungul secolelor oferă locuri de muncă și aduc bucurie generațiilor de fermieri locali. Plantațiile de ceai (Camellia sinensis) le găsim de obicei la altitudini de 400-900 de metri. Datorită climatului subtropical umed, prosperă minunat. Arbuștilor cu frunze tari, ovale li se potrivesc verile locale fierbinți și ploioase, alternate cu iernile scurte, însorite. În ceea ce privește "locul nașterii", despre ceaiul China Black Sencha putem spune, că nu se distinge cu nimic de producția chineză. Dar oricui deschide săculețul îi este, la prima vedere, evident că ceva este diferit. Da, acest ceai nu este verde, ci negru. Ceaiurile complet fermentate nu sunt foarte apreciate în China.

Cu atât mai surprinzător este faptul, că au un gust deosebit de bun. În parte pentru că au crescut în condiții unice, și în parte pentru că au fost recoltate și prelucrate literalmente perfect. Ceaiurile negre chineze (Hong Cha) nu fac parte nici din articolele principale de export ale țării, așa cum este cazul ceaiurilor verzi. Este de aceea, extraordinar de interesant de încercat aceste rarități. Ceai China Black Sencha a fost, după cum sugerează și numele, produs din Sencha verde tradițională. Fermentația lui naturală nu a fost însă oprită prin opărire și prăjire. Acest ceai l-au lăsat fermierii să se fermenteze pentru o perioadă mult mai lungă de timp. Când au sesizat că frunzele de ceai au căpătat culoarea, gustul și aroma potrivită, le-au lăsat la uscat.

În acest caz, pe tigăi mari. De aceea, ceaiul are un ton final prăjit. Vă puteți răsfăța cu acest ceai până după-amiază târziu. Conține mai puțină teină decât cele mai frecvente ceaiuri negre. Desigur, conține și antioxidanți, vitamine și substanțe minerale. Pe lângă faptul că susține dispoziția mentală și fizică, se crede că are un marele potențial de a proteja consumatorii de bolile civilizației.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Čaj zalijte vroucí vodou v poměru 1 čajová lžička na 1,5-2 dl.
  2. Pro přípravu čaje v konvici přidejte 1 lžičku navíc.
  3. Doba vyluhování 2-3 minuty (přikrytý šálek), poté přeceďte.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


DARJEELING TGFOP1 SILVERHILL - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DARJEELING TGFOP1 SILVERHILL - ceai negru

Când am aflat despre calitățile excelente ale acestui Darjeeling, a trebuit să-l degustăm. Și pentru că este excelent și absolut unic, am cumpărat o cantitate suficientă și pentru dumneavoastră. Când se termină, ne îndreptăm imediat către furnizorul nostru din India pentru un lot proaspăt. Silverhill reprezintă clasa de calitate a primului cules de primăvară, cu gust puternic și aromat. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
96,5 Lei /250 g 38,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 26. 6. 2024

15% JOS
 MUȘEȚEL - FLOARE PURA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MUȘEȚEL - FLOARE PURA

Planta modestă pe care o gasim aproape pe fiecare ruină ,ascunde o mare putere în ea. Stiu despre ea babele dar si industria farmaceutică. Florile aromate de mușețel au fost folosite de secole pentru ceai, băi, comprese sau în unguente. Aroma mușețelului si-o aduc aminte mai ales mamicile copiilor mici. Oricine a fost vreodată răcit sau a luptat cu dificultăți digestive, cunoaște această plantă uimitoare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,5 Lei /250 g 51,4 Lei /250 g 20,6 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 26. 6. 2024

SUMATRA BOP1 BAH BUTONG - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SUMATRA BOP1 BAH BUTONG - ceai negru

Când gustați, ramaneti coplesiti. Ceaiul negru din ecuator este incredibil de proaspăt, puternic și picant. In solul vulcanic al Sumatrei se naste ceaiul cu gust echilibrat, atrăgător atât iarna cat și în timpul verii.Iubitorilor de ceai plantația But Butong este foarte bine cunoscuta . La fel ca și regulile de degustare a ceaiului: Savurați băutura sa asa de fierbinte și aromată încât să fiți întotdeauna coplesiti. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
46,1 Lei /250 g 18,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 26. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »