075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CHINA BLACK SENCHA BIO - ceai negru

Cod: 895

Când Green Sencha își pune o haină întunecată, se transformă dintr-o dată într-o doamnă cu o strălucire picantă în ochi. Dacă nu știți cum să vă o imaginați, turnați-va în ceașcă cu noi China Black Sencha Bio. Veți obține un gust proaspăt, ușor amar, cu tonuri prăjite. Ceaiul negru atipic poate fi sorbit de câteva ori pe zi. Nu conține atât de multă cofeina ca și colegii săi. Și este BIO.

Pachete mari:
Pachete mici:
62,7 Lei /250 g 25,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Zhejiang
Gust
Gust:
Picant, Pražená
BIO
BIO:
Da

Compoziție

CHINA BLACK SENCHA 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Din ceaiul China Black Sencha veți prepara o infuzie de culoarea chihlimbarului, cu miros și gust foarte răcoritor. Tonul final este delicat picant, ceea ce subliniază frumos linia sa prăjită.

Originea ceaiului

Provincia Zhejiang din China de Est este renumită pentru grădinile de ceai. Se întind pe coastele dealurilor și de-a lungul secolelor oferă locuri de muncă și aduc bucurie generațiilor de fermieri locali. Plantațiile de ceai (Camellia sinensis) le găsim de obicei la altitudini de 400-900 de metri. Datorită climatului subtropical umed, prosperă minunat. Arbuștilor cu frunze tari, ovale li se potrivesc verile locale fierbinți și ploioase, alternate cu iernile scurte, însorite. În ceea ce privește "locul nașterii", despre ceaiul China Black Sencha putem spune, că nu se distinge cu nimic de producția chineză. Dar oricui deschide săculețul îi este, la prima vedere, evident că ceva este diferit. Da, acest ceai nu este verde, ci negru. Ceaiurile complet fermentate nu sunt foarte apreciate în China.

Cu atât mai surprinzător este faptul, că au un gust deosebit de bun. În parte pentru că au crescut în condiții unice, și în parte pentru că au fost recoltate și prelucrate literalmente perfect. Ceaiurile negre chineze (Hong Cha) nu fac parte nici din articolele principale de export ale țării, așa cum este cazul ceaiurilor verzi. Este de aceea, extraordinar de interesant de încercat aceste rarități. Ceai China Black Sencha a fost, după cum sugerează și numele, produs din Sencha verde tradițională. Fermentația lui naturală nu a fost însă oprită prin opărire și prăjire. Acest ceai l-au lăsat fermierii să se fermenteze pentru o perioadă mult mai lungă de timp. Când au sesizat că frunzele de ceai au căpătat culoarea, gustul și aroma potrivită, le-au lăsat la uscat.

În acest caz, pe tigăi mari. De aceea, ceaiul are un ton final prăjit. Vă puteți răsfăța cu acest ceai până după-amiază târziu. Conține mai puțină teină decât cele mai frecvente ceaiuri negre. Desigur, conține și antioxidanți, vitamine și substanțe minerale. Pe lângă faptul că susține dispoziția mentală și fizică, se crede că are un marele potențial de a proteja consumatorii de bolile civilizației.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Čaj zalijte vroucí vodou v poměru 1 čajová lžička na 1,5-2 dl.
  2. Pro přípravu čaje v konvici přidejte 1 lžičku navíc.
  3. Doba vyluhování 2-3 minuty (přikrytý šálek), poté přeceďte.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


RUKERI RWANDA OP BIO - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

RUKERI RWANDA OP BIO - ceai negru

Unul dintre cele mai bune ceaiuri africane are gust dulce de caramel. Veți fi cuceriți repede de gustul său prăjit, plin și autentic. Ceaiul negru organic Rukeri Rwanda OP provine de pe dealurile de lângă lacul Kivu. Plantațiile locale sunt renumite pentru ceaiurile lor de calitate, așa că nu este de mirare că există o cerere semnificativă pentru recolta lor. Dacă tânjiți după soare, libertate și bucurie, alegeți frunzele din ceaiul Rukeri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
59,0 Lei /250 g 23,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

MOZAMBIC OP1 MONTE METILILE BIO - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MOZAMBIC OP1 MONTE METILILE BIO - ceai negru

Fermierii din grădina mozambicană Monte Metilile au optat pentru un mod organic de cultivare a arborilor de ceai și recolta lor depășește toate așteptările! Ceaiul negru BIO cu gust ușor dulceag și note de fructe își va găsi loc în inima iubitorilor de ceai. Mozambicul se întoarce între principalii producători de ceaiuri de calitate. Nu-l ratați. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
40,6 Lei /250 g 16,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

China Guangxi Gongfu BIO - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

China Guangxi Gongfu BIO - ceai negru

Dacă căutați un ceai negru, care să vă bine dispună dimineața și să vă înveselească la prânz, îl aveți în față. Și, de asemenea, în calitate BIO. Am adus frunze din regiunea chinezească Guizhou, din care puteți pregăti o băutură plăcut dulce, delicată și la final fructată și jucăușă. Calitatea excepțională a ceaiului China Guangxi Gongfu BIO este apreciată de iubitorii de ceai din America până în Australia. Alăturați-vă și dvs.! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
100,6 Lei /250 g 40,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »