

CHINA BLACK SENCHA BIO - ceai negru
Când Green Sencha își pune o haină întunecată, se transformă dintr-o dată într-o doamnă cu o strălucire picantă în ochi. Dacă nu știți cum să vă o imaginați, turnați-va în ceașcă cu noi China Black Sencha Bio. Veți obține un gust proaspăt, ușor amar, cu tonuri prăjite. Ceaiul negru atipic poate fi sorbit de câteva ori pe zi. Nu conține atât de multă cofeina ca și colegii săi. Și este BIO.
Compoziție
CHINA BLACK SENCHA 100%Infuzia și gustul ceaiului
Din ceaiul China Black Sencha veți prepara o infuzie de culoarea chihlimbarului, cu miros și gust foarte răcoritor. Tonul final este delicat picant, ceea ce subliniază frumos linia sa prăjită.
Originea ceaiului

Provincia Zhejiang din China de Est este renumită pentru grădinile de ceai. Se întind pe coastele dealurilor și de-a lungul secolelor oferă locuri de muncă și aduc bucurie generațiilor de fermieri locali. Plantațiile de ceai (Camellia sinensis) le găsim de obicei la altitudini de 400-900 de metri. Datorită climatului subtropical umed, prosperă minunat. Arbuștilor cu frunze tari, ovale li se potrivesc verile locale fierbinți și ploioase, alternate cu iernile scurte, însorite. În ceea ce privește "locul nașterii", despre ceaiul China Black Sencha putem spune, că nu se distinge cu nimic de producția chineză. Dar oricui deschide săculețul îi este, la prima vedere, evident că ceva este diferit. Da, acest ceai nu este verde, ci negru. Ceaiurile complet fermentate nu sunt foarte apreciate în China.
Cu atât mai surprinzător este faptul, că au un gust deosebit de bun. În parte pentru că au crescut în condiții unice, și în parte pentru că au fost recoltate și prelucrate literalmente perfect. Ceaiurile negre chineze (Hong Cha) nu fac parte nici din articolele principale de export ale țării, așa cum este cazul ceaiurilor verzi. Este de aceea, extraordinar de interesant de încercat aceste rarități. Ceai China Black Sencha a fost, după cum sugerează și numele, produs din Sencha verde tradițională. Fermentația lui naturală nu a fost însă oprită prin opărire și prăjire. Acest ceai l-au lăsat fermierii să se fermenteze pentru o perioadă mult mai lungă de timp. Când au sesizat că frunzele de ceai au căpătat culoarea, gustul și aroma potrivită, le-au lăsat la uscat.
În acest caz, pe tigăi mari. De aceea, ceaiul are un ton final prăjit. Vă puteți răsfăța cu acest ceai până după-amiază târziu. Conține mai puțină teină decât cele mai frecvente ceaiuri negre. Desigur, conține și antioxidanți, vitamine și substanțe minerale. Pe lângă faptul că susține dispoziția mentală și fizică, se crede că are un marele potențial de a proteja consumatorii de bolile civilizației.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Čaj zalijte vroucí vodou v poměru 1 čajová lžička na 1,5-2 dl.
- Pro přípravu čaje v konvici přidejte 1 lžičku navíc.
- Doba vyluhování 2-3 minuty (přikrytý šálek), poté přeceďte.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

RUKERI RWANDA OP BIO - ceai negru

MOZAMBIC OP1 MONTE METILILE BIO - ceai negru
