

CHINA HAICHA - oolong
Nu știți dacă cel mai bun ceai vine din Japonia sau China? Ce spuneți de un oolong delicios care combină tot ce este mai bun de la ambele imperii ale ceaiului? Echilibrul perfect al gustului, aromă bogată și frumusețea frunzelor ondulate este exact ceea ce se află în spatele popularității imense ale acestei băuturi.
Compoziție
Oolong China Haicha 100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia de culoare verde cu o nuanță distinctivă de miere vă va încânta cu gustul său de lungă durată, natural, dulce, cu note de nuci.
Originea ceaiului
Țara Soarelui Răsare s-a confruntat cu o situație neplăcută. Ceaiurile japoneze sunt foarte populare, dar din cauza nevoilor specifice a diferitelor tipuri, nu au avut destule locații adecvate pentru a satisface cererea mare. Prin urmare, maeștrii japonezi de ceai au făcut un pas neobișnuit și s-au unit cu cultivatorii chinezi. Rezultatul este un ceai relativ nou pe piață, numit Haicha Oolong. Acesta ascunde metodele tradiționale japoneze de producție cu tot de este cel mai bun ce oferă plantațiile de ceai chinezesc din regiunea Zheijang. Mediul acestei provincii muntoase a fost ales în mod deliberat.
Solul fertil cu multă umiditate se află în spatele producției înaltă calitate, a frunzelor ferme și cu gust intens, care sunt create pentru a oferi un oolong perfect echilibrat. Pentru producerea acestui ceai sunt selectate frunzele complet dezvoltate. Dar spre deosebire de metoda obișnuită de prelucrare, în cazul ceaiului Haicha Oolong se folosește metoda tradițională japoneză - aburirea - pentru a opri oxidarea. Fermentarea este foarte ușoară, rezultând o culoare verde proaspătă. Apoi urmează modelarea manuală a frunzelor în mici bile ondulate. Datorită recoltării de primăvară, acest ceai are o aromă florală fermecătoare.
Adăugați la aceasta dulceața tipică și dansul fermecător al frunzelor care se deschid din nou după acoperirea cu apă caldă. Este o experiență de care vă veți bucura de fiecare dată. În plus, Haicha Oolong este parcă creat pentru prepararea ceaiului cu ajutorul ritualui tradițional de ceai originar din China. Kung Fu Cha, cum este numit, adaugă infuziei un farmec pe care nu îl veți uita.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul Oolong se toarnă apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

OOLONG TIE KUAN YIN, Zeița de fier

LAPTE OOLONG
