075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CHINA HAICHA - oolong

Cod: 1474

Nu știți dacă cel mai bun ceai vine din Japonia sau China? Ce spuneți de un oolong delicios care combină tot ce este mai bun de la ambele imperii ale ceaiului? Echilibrul perfect al gustului, aromă bogată și frumusețea frunzelor ondulate este exact ceea ce se află în spatele popularității imense ale acestei băuturi.

Pachete mari:
Pachete mici:
134,3 Lei /250 g 53,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Zhejiang
Gust
Gust:
Dulce, Nucă subtext, nuci
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă

Compoziție

Oolong China Haicha 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Infuzia de culoare verde cu o nuanță distinctivă de miere vă va încânta cu gustul său de lungă durată, natural, dulce, cu note de nuci.

Originea ceaiului 

Țara Soarelui Răsare s-a confruntat cu o situație neplăcută. Ceaiurile japoneze sunt foarte populare, dar din cauza nevoilor specifice a diferitelor tipuri, nu au avut destule locații adecvate pentru a satisface cererea mare. Prin urmare, maeștrii japonezi de ceai au făcut un pas neobișnuit și s-au unit cu cultivatorii chinezi. Rezultatul este un ceai relativ nou pe piață, numit Haicha Oolong. Acesta ascunde metodele tradiționale japoneze de producție cu tot de este cel mai bun ce oferă plantațiile de ceai chinezesc din regiunea Zheijang. Mediul acestei provincii muntoase a fost ales în mod deliberat.

Solul fertil cu multă umiditate se află în spatele producției înaltă calitate, a frunzelor ferme și cu gust intens, care sunt create pentru a oferi un oolong perfect echilibrat. Pentru producerea acestui ceai sunt selectate frunzele complet dezvoltate. Dar spre deosebire de metoda obișnuită de prelucrare, în cazul ceaiului Haicha Oolong se folosește metoda tradițională japoneză - aburirea - pentru a opri oxidarea. Fermentarea este foarte ușoară, rezultând o culoare verde proaspătă. Apoi urmează modelarea manuală a frunzelor în mici bile ondulate. Datorită recoltării de primăvară, acest ceai are o aromă florală fermecătoare.

Adăugați la aceasta dulceața tipică și dansul fermecător al frunzelor care se deschid din nou după acoperirea cu apă caldă. Este o experiență de care vă veți bucura de fiecare dată. În plus, Haicha Oolong este parcă creat pentru prepararea ceaiului cu ajutorul ritualui tradițional de ceai originar din China. Kung Fu Cha, cum este numit, adaugă infuziei un farmec pe care nu îl veți uita.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 - 90 °C Timp de pregătire 5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul Oolong se toarnă apă fierbinte de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
SENCHA MERIȘOARE - CĂPȘUNI - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SENCHA MERIȘOARE - CĂPȘUNI - ceai verde

Dacă vrem să fim directi, scriem: Cerul în gură! Sencha afine-căpșuni este cea potrivită pentru iubitorii ceaiului verde. Aduce plăcerea pura și proaspăta de Sencha cu fructe roșii senzaționale. Căpșunile dau o notă dulce, afinele subliniaza ceaiul cu un gust acrisor. Împreună creaza o simfonie plină de vitamine, antioxidanți și oligoelemente. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
55,5 Lei /250 g 47,1 Lei /250 g 18,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024

LAPTE OOLONG
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LAPTE OOLONG

Laptele, așa cum îl știm, este delicat, neted, catifelat, dulce.... Cum poate fi un ceai Oolong de lapte? Exact la fel! Milk Oolong, o delicatesă din Taiwan, are un gust neobișnuit de fin și o aromă dulceagă. Este cultivat într-un peisaj natural uimitor, plin de dealuri și podișuri verzi. Producției acestui ceai se acordă o atenție deosebită. Nu e de mirare că este unul dintre cele mai apreciate soiuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
111,4 Lei /250 g 44,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024

CHINA PAI MU TAN - ceai alb
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA PAI MU TAN - ceai alb

Dulce, plin, răcoritor - cea mai mare gamă de ceai alb din provincia chineză Fujian a devenit celebra printre iubitori de ceai din toata lumea. Bujorul alb, așa cum i se spune se poate savura toata ziua. Cei care muncesc din greu, cei ce se odihnesc sau fac sport cu intensitate - intotdeauna isi aleg aceasta delicatesa. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
85,3 Lei /250 g 34,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »