CHINA JADE SNOW - ceai verde
Frunze mari frumoase, multe straturi albe, gust ușor plin de caise. Unul dintre cele mai populare ceaiuri verzi din China este numit după cel mai sudic ghețar din emisfera nordică. Și au mai mult in comun decât numele. Iubitorilor de ceai cu finetea si delicatetea sa poate aminti de ceai alb, puteti pregati din el ice tea excelent, frunzele lui arata ca si munții înzăpeziți. Atentie: a fost prelucrat manual!
Compoziție
Ceai verde CHINA JADE SNOWInfuzie și gustul ceaiului
China Jade Snow Green Tea dă un miros ușor gălbuie care miroase foarte încet și fructuos. Gustul poate fi descris ca fiind plin de viață, proaspăt, proaspăt, la sfârșitul caisei.
Originea ceaiului
Ceaiul dintr-o zonă montană situată în partea de sud a Chinei poate fi văzut din frunzele albe cu adevărat frumoase, cu vâsc alb și aroma tipică de caise. Ține minte. Se clasifică printre cele mai populare ceaiuri verzi și nu este întotdeauna disponibil.
Yunnan, ca provincie în care provine China Jade Snow, este una dintre cele mai atractive părți ale țării. Trec prin ea trei râuri mari, înzestrate cu o zonă carstice, munți înalți, chei adânci și faună și floră incredibil de diversificată. Terenul rupt din Yunnan oferă
doar oportunități limitate pentru cultivarea culturilor, dar climatele umede subtropicale și altitudinile mai mari sunt oarecum în concordanță cu unele. Ca ceaiurile.
Ceaiul chinezesc (Camellia sinensis) sunt arbuști din sudul și sud-estul Chinei. Primele referințe scrise la ceai datează din secolul al III-lea î.Hr. Ceaiurile sunt veșnic verzi, cu frunze lanceolate piezoase, pe partea inferioară a cărora sunt părul moale de culoare albă. Cele mai multe dintre ele au boboci proaspăt dezvoltate, așa-numitele sfaturi. Acestea sunt colectate în scopul producerii ceaiurilor verzi și albe. Arborii de ceai infloresc alb toamna si iarna.
În cazul Chinei Jade Snow, recoltarea și producția de ceai au fost făcute fără rezerve de mână. Frunzele de ceai tinere și fragile au răsturnat mâinile femeilor locale. Ei i-au lăsat să ia un moment scurt pentru a le preda bărbaților care de obicei sunt responsabili de prelucrarea ceaiului în grădinile de ceai. Pentru a opri fermentația naturală care începe imediat după ce lama părăsește bucșa, ceaiul trebuie reîncălzit scurt și repetat. Un alt pas de fabricare este traducerea (foarte decentă), uscarea și sortarea.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
70 - 80 °C | 2-3 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.