

CHINA MILK MAO FENG - CEAI VERDE
Atunci când de combină ceaiul verde extraordinar cu uleiul esențial de lapte și vanilie, apare China Milk Mao Feng, pe care nu-l veți uita niciodată. Frunzele de ceai frumoase cuceresc rapid. Ajunge să pregătiți prima ceașcă, să mirosiți, să gustați ... Și v-a prins. Ceaiul verde revigorează, laptele și vanilia dezmiardă. Armonia perfectă!
Compoziție
Ceai verde MAO FENG 97%,Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul verde China Milk Mao Feng oferă o infuzie de culoare galbenă mai închisă, care miroase a flori și iarbă proaspătă. În gust veți recunoaște laptele și vanilia și, desigur, se întrepătrunde și dulceața și delicatețea ceaiului verde China Mao Feng. De asemenea, vă puteți bucura de un gust îndelungat plăcut.
Originea ceaiului
Cunoașteți provincia Hubei? Dacă nu, imaginați-vă un peisaj în care zonele joase alternează cu orașele mari și munții sunt acoperiți în ceață în cea mai mare parte a anului. Chiar aici se cultivă arborii de ceai chinezesc (Camellia sinensis), departe de drumurile aglomerate și de fabricile mari. Hubei este situat în partea centrală a Chinei, în vecinătatea altor provincii celebre ale ceaiului (Fujian, Yunnan ...). Se află într-o zonă subtropicală, cu anotimpuri - iarna temperaturile sunt în jurul valorii de zero și ușor peste, vara se mențin între 24 și 30 de grade Celsius. Tipice pentru provincia Hubei sunt precipitațiile frecvente, ceea ce face ca majoritatea munților să fie adesea înecați în ceață.
Pentru turiști cu aparat foto poate fi o pierdere. Pentru proprietarii grădinilor de ceai, este un mare câștig. Umezeala și lumina limitată a soarelui poate ajuta frunzele de ceai să producă mai multă clorofilă și să le păstreze moi și fragile. Frunzele de ceai sunt recoltate adesea manual de către agricultori. Pentru ceaiul China Milk Mao Feng, au ales frunzele și mugurii cu mult puf, care sunt printre cele mai prețioase, care se găsesc pe plantațiile de ceai. Deoarece ceaiul verde își pierde rapid aroma și gustul (fermentează), este necesar să se aducă frunzele într-un timp scurt pentru prelucrare. În fabrică, muncitorii le întind pe site și le lasă puțin să vestejească. Apoi, este necesar să oprească oxidarea naturală prin încălzire rapidă, să ruleze ceaiul și să-l usuce bine.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

LAPTE OOLONG

CHINA MILKY OOLONG PREMIUM
