

CHINA YUNNAN FOP GOLDEN TIPPED - ceai negru
Deși la China în primul rând apartine ceaiul verde, in randul ceaiurilor negre "Regatul Mijlociu" urcă pe locul întâi pe plan mondial. Clasicul din Yunnan nu are nimic de a face cu bunatatile altor superputeri de ceai. China Yunnan FOP Golden Tipped este un ceai premium cu o frunză mare și tonuri aurii. Gustul său indulcit și ușor picant atrage atenția.
Compoziție
Ceai negru China YUNNAN FOP GOLDEN TIPPED 100%Infuzia și gustul ceaiului
Acest ceai negru are un gust excelent, caracteristic dulce și puternic, și un parfum plăcut. După degustare, simțim atât prospețimea naturală cu amăreală moderată cât și un gust picant delicat. Infuzia are o culoare portocalie închisă, transparentă.
Originea ceaiului
Yunnan este o provincie chineză situată în sud-vest la granița cu Vietnamul. A devenit renumită pentru ceaiul verde excelent, iar de la mijlocul secolului 20 produce și sortimente premium de ceaiuri negre. Este bogată în resurse naturale, flora sa este cea mai diversificată din China. Altitudinea poate varia - provincia Yunnan este plină de văi adânci și munți înalți. Clima este plăcută, este influențată de oceanul Pacific și oceanul Indian. Deși perioada de vegetație din provincie este lungă, terenul accidentat oferă doar câteva terenuri arabile. De aceea și grădinile de ceai folosesc fiecare metru. Recoltarea lăstarilor și a primelor frunze de cea mai bună calitate se face de obicei manual. Fermele mari folosesc mașini de recoltat, dar micii fermieri chinezi preferă procesul tradițional.
După ce frunzele sunt culese de femei și fete, se lasă să ofilească, apoi se rulează. Astfel se modifică structurile celulare și se eliberează sucul esențial pentru oxidarea naturală a enzimelor. Este un proces în care ceaiul își schimbă în mod esențial mirosul, gustul și aspectul. Frunzele verzi devin maro închise, foarte aromate. Procesul este monitorizat cu atenție. Pentru un proces de calitate sunt necesare umiditatea și temperatura ridicată a aerului. Uscarea are loc fie cu aer cald, fie pe tigăi mari.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

GOLDEN YUNNAN - ceai negru

CHINA YUNNAN FOP - ceai negru
