

CHINA YUNNAN FOP - ceai negru
Nu este nici o știință. Cine are nevoie de încurajare, trebuie să lase la infuzat ceaiul negru timp de două minute. Cine caută sa-si calmeze stomacul și sa stimuleze digestia, infuzează ceaiul timp de cinci minute. În orice caz, dati prioritatea calitatii fata de reducerile din supermarket. Ceaiul negru vă va răsplăti atenția și timpul dedicat. Veți adora mirosul și gustul lui. Mai ales dacă alegeti proaspatul China Yunnan FOP!
Compoziție
Ceai negru China Yunnan FOP 100%Infuzie și gustul ceaiului
Infuzia ceaiului negru clasic este de o culoare roșie deschisă, cu gust plin și aromă delicată. China Yunnan FOP este de înaltă calitate, si recunoastem dulcetimea lui caracteristica însoțită de astringență plăcută. Mirosul este blând, natural. Acest ceai este foarte bun a fi consumat la micul dejun, gustul poate fi reglat cu lapte sau cu zahăr de trestie.
Originea ceaiului
Deși China face parte din punct de vedere istoric printre producătorii de ceai verde în special, de la mijlocul secolului 20 au inceput sa prospere si ceaiurile negre tari. Într-un timp scurt provincia Yunnan din sud-vest, care se află la granița cu Vietnamul, a devenit un loc renumit pentru ceaiuri fermentate de înaltă calitate. China Yunnan FOP este deja ceai de calitate care deține numele primului și cel mai bun din listă. Conform terminologiei (FOP - Flowery Orange Pekoe) este una dintre cele mai bune standarde între cele mai multe plantații. Acesta este produs în zonele cu climă blândă și aspectul, gustul si mirosul are cea mai mare influentă altitudine și precipitații. Arbustii de ceai din China (Camellia sinensis), cresc în Yunnan sus în munți, recolta lor, prin urmare, este destul de dificilă. Este adevărat că în ultimul timp frunzele de ceai sunt recoltate mecanic din ce în ce mai mult dar in grădinile tradiționale, ceaiul se culege manual de mâinile agile, delicate umane. Femeile locale merg pe plantații de dimineața devreme, culeg frunze și le pun in cosuri mari. Ulterior sunt duse la o prelucrare care implică distribuirea pe rafturi (în cazul în care frunzele se ofilesc), sunt rostogolite (cea mai mare parte mecanică, uneori de mână) și fermentate. Acesta este în esență un proces chimic simplu în care sub acțiunea umidității și temperaturi în jur de 28 ° C se produce oxidarea enzimelor. Frunzele de ceai vor schimba culoarea, gustul și mirosul. Este cea mai bine păzită parte a producției de ceai, deoarece determină calitatea și prețul produsului final. Uscarea in China se face deasupra focului, sau în tigăi mari. Și aici este important să fie tot procesul controlat. Ceaiul supraîncălzit are un gust neplăcut, nedorit.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

EARL GREY - ceai negru

CHINA GUNPOWDER - ceai verde
