

VERDE YUNNAN OP - ceai verde
Când veți merge la Yunnan, provincia Chinei de sud-vest, veți vizita cu siguranță munți magnifici, veți vedea o serie de animale sălbatice și veți face cunoștinta cu multe plante splendide. Una dintre ele a fost venerata timp de multe secole ca si elixirul vieții. Da, este vorba despre ceaiul chinez. Cele mai bune frunze le aducem din plantații renumite, recoltate de fermieri. Pentru sănătatea voastra, bucurie și încurajare.
Compoziție
Ceai verde Yunnan OP 100%Infuzie și gust ceaiului
Tentă fumurie și gust dulce - acestea sunt două momente cruciale care caracterizează OP Green Yunnan. Infuzia are culoare de galben închis, aroma plăcut proaspătă.Frunzele sunt ușor sucite, culoarea lor este verde deschis spre argintiu. Gustul este plin, natural și autentic. Autenticitate foarte vizibilă, conținut mediu de teină.
Originea ceaiului
Arbustii de ceai care cresc în China sunt caracterizate prin frunze mici de culoare verde închis. Pe plantații sunt plantate în rânduri, pentru prima dată recoltate aproximativ trei ani după plantare. Ceaiul de înaltă calitate va depinde de foarte multe circumstanțe - de la condițiile solului, altitudinile și clima prin îngrijire până la prelucrare. Cu cât arbustii de ceai Camellia sinensis cresc in inaltime, cu atât frunzele sunt mai mici și recolta este mai mică. Pe de altă parte, gustul lor este mai plin și mai căutat.
Verde Yunnan caracterizează așa-numite Orange Pekoe (OP), primele frunze de ceai adiacente lăstarilor. Este un ceai standard de bună calitate, gustos și plăcut. Culegerea sa se face devreme dimineața, iar cel târziu după doua ore după culesul acestora, frunzele trebuie livrate pentru procesare, adică dez-enzimare. Fermentarea în China este cel mai adesea împiedicată prin prăjire în tigaie. Astfel, la ducetimea naturala a frunzelor se alătură o tentă plăcută fumurie. Urmează modelarea si și uscarea frunzelor, de obicei de mai multe ori la rând.
Deoarece ceaiul Yunnan crește în munți, nu vine în contact cu nici o poluare industrială. Plantele de ceai sunt cultivate fără pesticide și prelucrate prin tehnici tradiționale, mai ales manual. De aceea au o aromă foarte echilibrată și plină, precum și caracteristicile culturilor cultivate organic.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Yunnan OP se pune în proporție de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- La Yunnan OP se adaugă apă fierbinte de 70 - 80 °C.
- Timp de infuzare 3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
- Yunnan OP poate fi infuzat de 3x.

























26. 11.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA SENCHA - ceai verde

PI LO CHUN - ceai verde
