075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CHINA YUNNAN WILD TEA BUDS - ceai verde

Cod: 1452

Uitați de plantațiile pe teren neted cu rânduri de arbori de ceai îngrijiți. Pentru o comoară reală și extrem de prețioasă, trebuie să mergeți în leagănul ceaiului chinezesc - regiunea Yunnan. Acolo, în mijlocul pădurii, unde se ascund arborii de ceai sălbatici, iar infuzia rezultată merită doar superlative.

Pachete mari:
Pachete mici:
161,0 Lei /250 g 64,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Proaspăt, Floral
Pentru copii
Pentru copii:
de la 6 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1600m

Compoziție

100%

Infuzia și gustul ceaiului

Spre deosebire de ceaiurile verzi clasice acest ceai surprinde printr-o culoare foarte deschisă chiar clară. Gustul este blând, dar totuși complex și proaspăt, cu un element floral distinctiv.

Originea ceaiului

Dacă menționați regiunea Yunnan, iubitorii de ceai Pu Erh se vor trezi. Dar această provincie, cu munți și râuri din sudul Republicii Populare Chineze, oferă unele dintre cele mai bune ceaiuri albe, verzi și negre. Acest lucru se datorează, printre altele, climatului cald local cu multă umiditate și solului cu o mulțime de nutrienți și minerale care ajung în frunzele de ceai. Veți întâlni aici în mod curent arbori de ceai bătrâni de câteva sute de ani, dar adevărata raritate o reprezintă cei ascunși în pădurile și rezervațiile naturale din zonele din jurul orașelor Lincang, Baoshan și Dehong. Sunt arbori de ceai străvechi, originali din soiul special Camellia Assamica Dehongesis. Comparativ cu varianta obișnuită Camellia Sinensis, aceștia cresc până la o înălțime impresionantă de zece până la cincisprezece metri. Ca un soi care crește în mod sălbatic, atrage tot ce are nevoie din sistemul pădurii tropicale.

Nu există nicio intervenție umană în afară de cules, așa că arborii trăiesc în mod natural în compania mușchilor, lichenilor și unei „inundații” incredibile de flori. Toate acestea influențează în mod semnificativ calitatea mugurilor produși de arborii de ceai sălbatici. Ceaiul produs este astfel unic prin gust și aromă comparativ cu cel din plantații. La începutul primăverii, culegătorii de muguri merg în pădurile dense. Culesul este foarte dificil. Nu numai că drumul în sine durează câteva ore, dar este necesar să urce cu atenție în fiecare copac, astfel încât să nu-l deterioreze. Mai mult, cei experimentați desfășoară întreg procesul înainte de zori până când mugurii sunt complet închiși. Acesta este singurul mod de a obține un ceai de cea mai înaltă calitate, fără a pierde farmecul rezultat chiar și prin deschiderea minimă a frunzelor. Mugurii culeși sunt apoi întinși cu atenție și lăsați să se usuce la soare. Ceaiul verde obținut este o chestiune cu adevărat unică în care vă puteți bucura pe deplin de jocul de flori proaspete cu un miros ușor de ace de pin.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LONG ZHU IASOMIE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LONG ZHU IASOMIE - ceai verde

Regina iasomiei ceaiurilor verzi de cea mai înaltă calitate! Excelent, laudat chiar de poeti, apartine clasicii si nu dezamageste pe nimeni. Produsului bilutelor mici de ceai cu aroma uimitoare a florilor de iasomie alba este acordata o mare atentie. Degetele fermierilor chinezi cu miscari invatate împachetează ușor frunzele, iar intre ele pun muguri proaspeți de iasomie. Ceaiul absorbeaza aroma iasomiei ca un burete ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
214,3 Lei /250 g 85,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

LONG ZHU GREEN - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LONG ZHU GREEN - ceai verde

Incalziti ceainicul de sticlă, turnați perlele verzi de Long Zhu Green și urmăriți cum dupa turnarea apei fierbinti se ridică la suprafață, frunzele care încet se deschid și ușor cad din nou spre fund. Nu este o relaxare mai bună! Când băutura prinde culoare si aroma iese la suprafata vine timpul să gustăm. Ceaiul unic din munții înalți este prelucrat exclusiv manual și cu grijă. Se cunoaște pe el! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
201,6 Lei /250 g 80,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

PI LO CHUN - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PI LO CHUN - ceai verde

Un mic dejun liniștit în grădină, întâlnirea de după-amiază cu prietenii ... acestea sunt ocazii create pentru savurarea celor mai bune ceaiuri verzi. De aceea nu trebuie să vă lipsească acasa Pi Ho Chun - o băutură magică cu un gus fint dulce și aroma florală. Ea crește între prune și piersici și este recoltată doar într-o zi a anului. Este exceptionala! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
59,4 Lei /250 g 23,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »