

CHINA YUNNAN WILD TEA BUDS - ceai verde
Uitați de plantațiile pe teren neted cu rânduri de arbori de ceai îngrijiți. Pentru o comoară reală și extrem de prețioasă, trebuie să mergeți în leagănul ceaiului chinezesc - regiunea Yunnan. Acolo, în mijlocul pădurii, unde se ascund arborii de ceai sălbatici, iar infuzia rezultată merită doar superlative.
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
Spre deosebire de ceaiurile verzi clasice acest ceai surprinde printr-o culoare foarte deschisă chiar clară. Gustul este blând, dar totuși complex și proaspăt, cu un element floral distinctiv.
Originea ceaiului
Dacă menționați regiunea Yunnan, iubitorii de ceai Pu Erh se vor trezi. Dar această provincie, cu munți și râuri din sudul Republicii Populare Chineze, oferă unele dintre cele mai bune ceaiuri albe, verzi și negre. Acest lucru se datorează, printre altele, climatului cald local cu multă umiditate și solului cu o mulțime de nutrienți și minerale care ajung în frunzele de ceai. Veți întâlni aici în mod curent arbori de ceai bătrâni de câteva sute de ani, dar adevărata raritate o reprezintă cei ascunși în pădurile și rezervațiile naturale din zonele din jurul orașelor Lincang, Baoshan și Dehong. Sunt arbori de ceai străvechi, originali din soiul special Camellia Assamica Dehongesis. Comparativ cu varianta obișnuită Camellia Sinensis, aceștia cresc până la o înălțime impresionantă de zece până la cincisprezece metri. Ca un soi care crește în mod sălbatic, atrage tot ce are nevoie din sistemul pădurii tropicale.
Nu există nicio intervenție umană în afară de cules, așa că arborii trăiesc în mod natural în compania mușchilor, lichenilor și unei „inundații” incredibile de flori. Toate acestea influențează în mod semnificativ calitatea mugurilor produși de arborii de ceai sălbatici. Ceaiul produs este astfel unic prin gust și aromă comparativ cu cel din plantații. La începutul primăverii, culegătorii de muguri merg în pădurile dense. Culesul este foarte dificil. Nu numai că drumul în sine durează câteva ore, dar este necesar să urce cu atenție în fiecare copac, astfel încât să nu-l deterioreze. Mai mult, cei experimentați desfășoară întreg procesul înainte de zori până când mugurii sunt complet închiși. Acesta este singurul mod de a obține un ceai de cea mai înaltă calitate, fără a pierde farmecul rezultat chiar și prin deschiderea minimă a frunzelor. Mugurii culeși sunt apoi întinși cu atenție și lăsați să se usuce la soare. Ceaiul verde obținut este o chestiune cu adevărat unică în care vă puteți bucura pe deplin de jocul de flori proaspete cu un miros ușor de ace de pin.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

LONG ZHU IASOMIE - ceai verde

LONG ZHU GREEN - ceai verde
