

JAPAN KUKICHA - ceai verde
Sub rețelele de stuf, la poalele vulcanului încă activ pe insula cu climatul subtropical. Asa cresc arbustii de ceai, creând ceaiul netraditional, uimitor de gustos și sănătos. Ceaiul Kukicha, nu are frunze de ceai clasice, dar tulpini și crengute. Deși nu se aștepta nimeni, acestea oferă o infuzie excelentă proaspătă, care îmbină dulcetimea cremoasă, gustul usor de nuca și amărăciunea plăcută.
Compoziție
Ceai verde Japan Kukicha 100%Infuzia și gustul ceaiului
Kukicha este foarte răcoritoare dar totodată dulce și amăruie. După infuzare, ceaiul are o culoare verde deschisă. Aroma este ușor ierboasă, proaspătă. Gustul amestecului este dulce captivant, unii pot observa tonuri de susan și nuci, apar și urme de flori. Finalul este ușor astringent. Kukicha, deoarece conține o cantitate foarte mică de teină, acesta poate fi recomandată pentru a îmbunătăți regimul de hidratare la copii preșcolari, este perfect potrivită pentru femeile însărcinate și mamele care alăptează și pentru persoanele în convalescență. Încercați acest ceai, sub formă de ice tea. Pur și simplu umpleți până la 2/3 din pahar cu cuburi de gheață și turnați peste infuzia caldă. Veți fi răsplătiți cu o băutură foarte răcoritoare și delicioasă.
Originea ceaiului
Calea spre ceaiul Kukicha se poate spune că a fost o pură coincidență. În spatele descoperirii este un cultivator japonez de arbori de ceai, care după recoltare a dus toate frunzele prelucrate la piață. Acasă, au rămas doar ramuri și tulpini inutilizabile. Cineva s-a gândit să facă ceai cu ele. A fost plăcut surprins de rezultat - un gust delicat dulce, cu o notă amăruie plăcută, care a câștigat rapid consumatorii săi și ceaiul Kukicha este clasat printre comorile japoneze. Acest Kukicha verde provine din regiunea japoneză Kagoshima (insula Kyushu), unde grădinile de ceai se concentrează în principal la poalele vulcanului Sakurajima. Clima este blândă, subtropicală, deseori comparată cu Napoli în Italia.
Arbuștii de ceai chinezesc cresc la umbra plaselor de stuf, astfel încât păstrează o culoare verde foarte proaspătă și multe substanțe benefice pentru sănătate. Ceaiul este recoltat în mare parte manual, dar în fermele moderne și mecanizat. Tulpinile și pețiolii, la fel ca și frunzele de ceai, sunt prelucrate cu abur fierbinte. Astfel se oprește fermentația. Drept urmare, Kukicha are o aromă și un gust caracteristic. Apoi se usucă și se sortează. "
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Kukicha se pune în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Peste Kukicha se toarnă apă fierbinte de 70 - 80 °C. Timp de infuzare 3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
- Kukicha poate fi lăsat să infuzeze de 4x.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN BANCHA PREMIUM - ceai verde

Japan Sencha Makato - ceai verde
