

CITRICE NATURALE YERBA MATE
Steagul ei are două dungi albastre și soare între ele. Capitala este Buenos Aires. Și cea mai populară băutură se bea din calabasa. Știm? Da, este Argentina, casa ilicei paraguayane, din frunzele ei se pregăteste o băutură răcoritoare și delicată. Mate cu aroma de citrice o puteti savura la picnic, în parc la fel de bine ca si acasă în camera de zi. Intotdeauna încurajează!
Compoziție
Yerba Mate, Iarba de lamaie 3%, Aromă naturalăInfuzie și gustul ceaiului
Citrusul natural dă o infuzie verde-galbenă. Mirosul lui este elegant și natural delicat. Gustul poate fi descris ca fiind proaspăt, ușor acrisor și fumuriu. Pentru că am adăugat iarbă de lămaie și aroma naturală lui Mate, băutura este delicios citrică.
Originea ceaiului
Argentina este o țară sud-americană care este în vest scăldată de Atlantic . Are faună și floră bogată, care se datorează, într-o oarecare măsură, diversității terenurilor și a climei. În partea de nord există pampa fertilă, urmează câmpiile din aval si masivul montan . Clima Argentinei este temperată, teritoriul este acoperit de păduri, terenuri agricole și zone fără vegetație. Yerba mate se numește de obicei ""aur indian"". Este vorba despre o băutură care in Argentina, Chile, Brazilia, Paraguay și Uruguay unde oamenii nativi o mesteca împreună cu frunzele de coca. Ilice paraguaiană (Illex paraguariensis), din care se face Mate, crește de obicei la o altitudine de 500-700 de metri. Este un copac vesnic, care iubește malurile râurilor și umbra pădurii. În natură crește până la 20 de metri, are o frunză ovală verde profundă, cu o margine zimțată. Acestea sunt recoltate și procesate relativ complex. Frunzele sunt despicate cu crengi întregi.
Cultivatorii le umple în saci, unde datorită umidității lor naturale și defalcării structurilor celulare, încep să se fermenteze prin stoarcere. Când procesul se termină, Mate este expus la o scurtă încălzire. Urmeză uscarea și măcinarea groasă. Se pune înapoi în saci, unde se maturizează timp de 12-24 luni. Înainte de expediție, Mate este din nou tocat, sortat și împachetat.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Puneți 1-2 lingurițe de Mate într-o ceașcă (200 ml) și turnați 70-80°C peste apă fierbinte.
- Se lasă la infuzat max. 3-5 minute și apoi se scurge. Cu cât lăsați mai mult să infuzeze, cu atât infuzia este mai revigorantă.
- După 5 minute, însă, ceaiul începe să devină amar. Din aceeași doză poate fi preparată și o altă infuzie.
- Ceaiul astfel preparat poate fi aromatizat cu lămâie sau sirop de arțar.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Infuzor mare tip clește 65mm

Infuzor din bumbac M - 1buc

BOMBILLA - bambus - 1buc
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec

YERBA MATE PUTERE VEȘNICĂ
