

SENCHA GHIMBIR - ceai verde
Cel mai popular ceai japonez are un gust perfect în sine. Dar când am adaugat niște bucăți de ghimbir, Sencha a primit o nouă dimensiune. În afara unui gust plăcut, ușor astringent, cu tonuri florale, acesta are acum un voal aromat și usor picant. Ghimbirul a fost folosit în mod tradițional pentru a promova imunitatea. Încercați efectele sale în combinație cu ceaiul verde.
Compoziție
Ceai verde Sencha 83%, Ghimbir 10%, Coaja de lămâie, Aromă naturalăInfuzie și gustul ceaiului
Sencha Ghumbir nu datorează numelui nimic. Infuzia are culoarea verde-galben deschis, așa cum suntem obișnuiți cu Sencha. Gustul are o bază ușor legată și echilibrată, cu tonuri florale distincte. Imediat după prima gustare, recunoaștem prezența ghimbirului - astrigența proaspătă conferă ceaiului un accent plăcut.
Originea ceaiului
Sencha formează 80% din toate ofertele de ceai din Japonia. Este clar, prin urmare, că este unul dintre cele mai populare sortimente de ceai și cerințe ridicate sunt puse la pregătirea sa. Frunzele sunt recoltate de la plante de ceai Camellia sinensis în multe părți din Japonia, cu toate acestea, cele mai multe dintre Shizuoka, care este un renumit furnizor de cele mai bune din lume Sencha. Chiar și atunci când se plantează și crește ceaiurile, se iau grijă de procedurile tehnologice și igienice. Recoltarea este, de asemenea, supusă unor reguli stricte. Sencha este de obicei recoltată la începutul primăverii. Prin despicare sau răsucire, primele două până la trei frunze sunt separate de fiecare ramură. Când intră, ele sunt expuse pe scurt aburului fierbinte, care sfârșește fermentația naturală și întunecarea culorii. Aceasta este urmată de înfășurarea cu bandă, uscarea și sortarea. Recunoaștem Sencha prin petale de smarald colorate, care sunt sub formă de ace fine, la doi centimetri . Ghimbirul din ceaiul nostru provine de la un furnizor certificat din UE. Acesta este procesat prin așa-numita liofilizare. Acesta este un proces relativ tehnologic, în care alimentele sunt congelate și apoi uscate într-un spațiu de presiune redusă. Datorită acestei metode, nu pierd mirosul, gustul și culoarea naturală și păstrează toate substanțele valoroase.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Valoarea energetică: | 2 kJ / 0.4 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | <0,5 g |
din care zaharuri: | <0,5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MERIȘOARE ȘI CACTUS - ceai verde

SENCHA MERIȘOARE - CĂPȘUNI - ceai verde

SENCHA CU LĂMÂIE - ceai verde
Ați vizualizat
