

DARJEELING FTGFOP1 - ceai negru
La toți ne plac exceptionalitati. Căutăm specialități și cea mai mare impresie face acela care se pricepe. Cu Darjeeling indian, puteți sa uimiti absolut pe oricine. Este defapt unic nu numai pentru originea sa, ci și cu gustul și aroma sa. Se produce doar din tufisuri de ceai care cresc în munții înalți, recoltați manual și purtând o marcă de protectie.
Compoziție
Ceai negru DARJEELING FTGFOP1 100%Infuzie și gustul ceaiului
Darjeeling poate fi surprins de apa fierbinte. S-ar aștepta o infuzie întunecată și puternică, dar apa din ceașcă se va transforma într-o culoare galben pal. Aroma este plăcut proaspătă, gustul este mai întâi îndulcit, apoi acru și în sfârșit vine cu fructe și flori.
Originea ceaiului
Darjeeling este un oraș alpin, pe o creastă de 2.000 de picioare, cu vedere la al doilea cel mai mare munte din Himalaya din Kanchanheng. Teritoriul era inițial Principatul Sikkim, în 1835 a fost primit de Indiile de Est britanice. Și a fost doar Britul, care în 1842 a plantat prima plantă de ceai. Cu sprijinul guvernului, câțiva ani mai târziu a început producția comercială de ceaiuri excelente. Britanicii au construit un club de plante în Darjeeling, au adus o cale ferată cu ecartament îngust și au construit un oraș abrupt construit pe pante abrupte. Putem găsi magazine de ceai în Darjeeling la fiecare pas.
Cu toate acestea, este adevărat că în ele nu există ceai de calitate. Aproape toate cele mai bune Darjeeling calatoresc pentru export. Lumea a vândut aproximativ 100.000 de tone de ceai pe an. Producția atinge maximum 10 mii tone. Unde e vraja? Ei au avut grijă de abundența falsificatorilor care fac ceai Sikkim sau diverse amestecuri pentru ceaiul scump și unic. True Darjeeling este protejat de un brand a cărui abuz este, bineînțeles, pedepsit. Cu toate acestea, dacă este dezvăluit. Darjeeling este cea mai căutată piață în cea de-a doua cultură. În timpul lunilor mai și iunie există o căldură în zonă în timpul zilei, dar se răcește noaptea. Sunt mai multe coliziuni intense pentru a înlocui seceta.
Creșterea ceaiurilor, care a fost foarte rapidă în ploaie, încetinește și aromele aromatice apar în frunze. În special, așa-numitul muscat - un gust delicios de coacăze negre. Prelucrarea are loc prin așa-numita oxidare a enzimei. Cantitățile de frunze sunt răspândite în straturi subțiri după atingere, fermentând la temperaturi și umiditate strict stabilite. Apoi este uscat, sortat si ambalat
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ASSAM TGFOP 1 - ceai negru

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru
