075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

EARL GREY BIO - ceai negru

Cod: 1455

Vă place ca micul dejun să fie lung și bogat? Dacă nu aveți posibilitatea în alte zile, încercați să pregătiți duminică ochiuri, pâine prăjită, gem de casă și ceai negru. În Anglia se bea cu lapte și zahăr, dar este excelent și cu miere și lămâie. Earl Gray, un ceai de Ceylon aromat cu bergamotă, va face din dimineața dvs. o experiență originală. Este revigorant, stimulator și oferă bună dispoziție. Și în plus, este BIO.

Pachete mari:
Pachete mici:
104,9 Lei /250 g 42,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Sri Lanka
Regiune
Regiune:
Ruhuna
Gust
Gust:
Bergamotă
Pentru copii
Pentru copii:
de la 16 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
600m - 900m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai negru Earl Grey BIO 100%, Bergamota

Iinfuzia și gustul ceaiului

Puteți recunoaște ceaiul negru Earl Grey BIO după infuzia foarte închisă la culoare, astringența plăcută și gustul și aroma distinctă a uleiului esențial de bergamotă. Poate să semene cu lămâi. Ceaiul este tare, dar se simte neted și plăcut.

Originea ceaiului

Când spuneți ceai negru, cei mai mulți se gândesc la Sri Lanka adică Ceylon. În zilele noastre nu mai reprezintă importanță că acolo au început să cultive arborii de ceai din necesitate. Apoi în 1869, plantațiile locale de cafea au fost afectate de o epidemie fungică. Important este că Sri Lanka oferă lumii un ceai de calitate extraordinară, care este apreciat și la Curtea Regală din Anglia. Puteți găsi mai multe informații interesante despre ceaiul din Sri Lanka în Revista noastră. Earl Gray este un ceai clasic care nu va dezamăgi. De obicei, oamenii sunt cuceriți foarte repede de acest ceai și îl includ la micul dejun sau la gustările de după-amiază. În acest caz, avem onoarea cu Earl Grey în calitate BIO. Arborii de ceai din care sunt culese frunzele sunt cultivați în regim de agricultură ecologică - adică fără utilizarea îngrășămintelor industriale și a produselor de îngrijire. Desigur, acest tip de agricultură necesită o cunoaștere profundă a tuturor contextelor din natură și nu garantează întotdeauna o producție ridicată. Cu toate acestea, ne putem baza pe puritatea extraordinară a frunzelor de ceai și conținutul ridicat de substanțe valoroase.

Ceaiurile negre sunt produse prin fermentare. Frunzele verzi, proaspăt culese trebuie lăsate să ofilească. Apoi, structura lor trebuie perturbată pentru a elibera sucurile care declanșează procesul de fermentare (oxidare). Unele ceaiuri negre sunt lăsate să fermenteze câteva zeci de minute, altele, până la două ore. Doar un muncitor foarte experimentat poate estima momentul în care s-a încheiat procesul. Imediat ce va veni momentul, frunzele (acum de culoare închisă) sunt duse în uscătorii. Dar înainte de aceasta, sunt pulverizate cu ulei de bergamotă. Este un ulei esențial de fructe citrice care arată puțin ca perele galbene, dar au gust acru și un miros foarte puternic. Uleiul esențial de Bergamotă este utilizat pe scară largă în parfumurile pentru bărbați și are o serie de beneficii pentru sănătate.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


DARJEELING EARL GREY - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DARJEELING EARL GREY - ceai verde

Celebrul Earl Gray are numeroase variante. Aceasta se bazează pe ceaiul negru indian. Cu aromă de bergamot, un ceai revigorant și foarte plăcut, potrivit sa-l consumati toata ziua. Astrigența lui va trezește, uleiul esențial de bergamot va reimprospateaza. Cineva îl bea cu lapte, altcineva cu zahăr, în regiunile noastre este servit cu lămâie. Alege-ti singuri, dupa preferințele voastre cum vreti sa savurati Earl Gray. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
98,6 Lei /250 g 39,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

EARL GREY - FLORI DIN RAI - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

EARL GREY - FLORI DIN RAI - ceai negru

Oare cum ar arata cerul inflorit? Ramanem fara respirație, totul este liniștit și toată lumea își ridică capul sa nu piarda splendoarea. Aceeasi sentiment ne produce Earl Gray clasic, completat cu frunze. La privire este splendid, la gust fascinant. Un sentiment puternic pentru toți cei care sunt deschisi la experiențe noi. Aplecați-vă - nu vedeți cumva Floarea Cerească? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
54,3 Lei /250 g 21,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

CEYLON  ORANGE PEKOE - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru

In doua cuvinte: curat și proaspăt. Ceylon Orange Pekoe este cea mai buna esența care o putem astepta de la ceai negru. Foarte delicat, de înaltă calitate și extrem de stimulant. Clasic din provincie unde ceaiul se cultiva din 1870, nu va dezamăgi. Ceaiul ușor picant încălzește degetele și va reda energia dupa o plimbare prin natura acoperita de zăpadă. Luati-l, bineinteles și într-o după-amiază de vară fierbinte în oraș - vă va aduce o stare bună și pofta de lucru. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
47,8 Lei /250 g 19,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »