

EARL GREY BIO - ceai negru
Vă place ca micul dejun să fie lung și bogat? Dacă nu aveți posibilitatea în alte zile, încercați să pregătiți duminică ochiuri, pâine prăjită, gem de casă și ceai negru. În Anglia se bea cu lapte și zahăr, dar este excelent și cu miere și lămâie. Earl Gray, un ceai de Ceylon aromat cu bergamotă, va face din dimineața dvs. o experiență originală. Este revigorant, stimulator și oferă bună dispoziție. Și în plus, este BIO.
Compoziție
Ceai negru Earl Grey BIO 100%, BergamotaIinfuzia și gustul ceaiului
Puteți recunoaște ceaiul negru Earl Grey BIO după infuzia foarte închisă la culoare, astringența plăcută și gustul și aroma distinctă a uleiului esențial de bergamotă. Poate să semene cu lămâi. Ceaiul este tare, dar se simte neted și plăcut.
Originea ceaiului
Când spuneți ceai negru, cei mai mulți se gândesc la Sri Lanka adică Ceylon. În zilele noastre nu mai reprezintă importanță că acolo au început să cultive arborii de ceai din necesitate. Apoi în 1869, plantațiile locale de cafea au fost afectate de o epidemie fungică. Important este că Sri Lanka oferă lumii un ceai de calitate extraordinară, care este apreciat și la Curtea Regală din Anglia. Puteți găsi mai multe informații interesante despre ceaiul din Sri Lanka în Revista noastră. Earl Gray este un ceai clasic care nu va dezamăgi. De obicei, oamenii sunt cuceriți foarte repede de acest ceai și îl includ la micul dejun sau la gustările de după-amiază. În acest caz, avem onoarea cu Earl Grey în calitate BIO. Arborii de ceai din care sunt culese frunzele sunt cultivați în regim de agricultură ecologică - adică fără utilizarea îngrășămintelor industriale și a produselor de îngrijire. Desigur, acest tip de agricultură necesită o cunoaștere profundă a tuturor contextelor din natură și nu garantează întotdeauna o producție ridicată. Cu toate acestea, ne putem baza pe puritatea extraordinară a frunzelor de ceai și conținutul ridicat de substanțe valoroase.
Ceaiurile negre sunt produse prin fermentare. Frunzele verzi, proaspăt culese trebuie lăsate să ofilească. Apoi, structura lor trebuie perturbată pentru a elibera sucurile care declanșează procesul de fermentare (oxidare). Unele ceaiuri negre sunt lăsate să fermenteze câteva zeci de minute, altele, până la două ore. Doar un muncitor foarte experimentat poate estima momentul în care s-a încheiat procesul. Imediat ce va veni momentul, frunzele (acum de culoare închisă) sunt duse în uscătorii. Dar înainte de aceasta, sunt pulverizate cu ulei de bergamotă. Este un ulei esențial de fructe citrice care arată puțin ca perele galbene, dar au gust acru și un miros foarte puternic. Uleiul esențial de Bergamotă este utilizat pe scară largă în parfumurile pentru bărbați și are o serie de beneficii pentru sănătate.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

EARL GREY - FLORI DIN RAI - ceai negru

ASSAM TGFOP1 SONIPUR BIO - ceai negru
