075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

FRUNZE DE PĂPĂDIE (Taraxacum officinale) - plantă

Cod: 1396

Buruiană sau plantă medicinală? Păpădia este de doi în unu. Unora nu le place să o vadă în grădină, alții o caută unde pot. Bucurați-vă de proprietățile sale minunate pe tot parcursul anului și oriunde v-ați afla. Despre frunzele păpădiei se menționează în scrierile vechi, precum și în studiile științifice actuale. Ajută în digestie și problemele pielii, readuc energia.

Pachete mari:
Pachete mici:
33,1 Lei /250 g 13,2 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 22. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Slovensko
Gust
Gust:
Natural, De plante
Pentru copii
Pentru copii:
de la 1 an

Compoziție

Păpădie 100%

ORIGINEA PLANTEI

Puține plante pot transforma o fată într-o prințesă în câteva minute. Și puține flori pot fi un aliat atât de constant pentru mame în eliminarea petelor de pe haine. Primul lucru se datorează florilor strălucitoare caracteristice, din care se împletesc coronițe din cele mai vechi timpuri. Și cel de-al doilea lucru se datorează sucului lipicios colorat (latex) care curge din tulpinile rupte.

Păpădia sau Taraxacum officinale este o plantă tipică de vară. La sfârșitul verii, frorile sale se maturizează, pe care le cunoaștem cu toții cu puf de argint. Păpădia înaltă de până la 40 cm se găsește practic în întreaga emisferă nordică, dar preferă o zonă temperată. Coroana sa galbenă tipică este de fapt o grupare de până la 300 de flori mici. Cei interesați de un gazon englezesc perfect nu sunt entuziasmați de aceasta, dar atunci când lunca devine aurie din cauza acesteia, este o priveliște frumoasă.

Păpădia este o plantă comestibilă. Puteți găsi rețete pentru prepararea salatei de păpădie, a ciorbei sau a vinului. Mierea din această floare este de asemenea excelentă și o băutură similară cu cafeaua, dar fără cofeină, se prepară din rădăcina prăjită. Dar, este foarte populară mai ales pentru efectul său pozitiv asupra sănătății noastre. Decoctul ușor amar se fierbe pur și simplu din frunze uscate sau partea aeriană a plantei. Datorită vitaminelor conținute (K, A, C sau B) și altor substanțe importante, este benefică, de ex. pentru creșterea imunității. O puteți consuma în doze rezonabile până la opt săptămâni, după care vă recomandăm să faceți o pauză.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 15 minute Cantitatea 1 linguriță la 250 ml

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste păpădie puneți apă clocotită de 100 °C în proporție de 1 linguriță la 250 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Se lasă la infuzat timp de 15 minute după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


NANA MENTĂ
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

NANA MENTĂ

Deși este sălbatica, vă poate calma. Se numește Nana, dar crește si în Asia, America, Australia și Noua Zeelandă. Faceți cunoștință cu menta sălbatică pe care umanitatea o are de mii de ani. Romanii o foloseau la inhalarea efuziunii ei la durerile de cap, iar ucenicii o impleteau în coroanele pe care le purtau pe cap. Se presupune ca le aducea idei noi. Probabil a funcționat. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
59,0 Lei /250 g 23,6 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 22. 5. 2024

FRUNZE DE URZICĂ - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

FRUNZE DE URZICĂ - plantă

Pe cei mai mulți dintre noi ne deranjează. Cu excepția celor care i-au descoperit puterea. Urzica crește aproape peste tot. În grădini, pe drumuri, pe câmpuri și în pădure. Poate pentru a ne reaminti în mod constant ca sănătatea este un lucru fierbinte. Cine o are, nu se gândește la asta. Cui lipsește, nu se gandeste la nimic altceva. Deci, urzico, mulțumim pentru puterea ta de a lupta pentru binele nostru. Și ciocnim pentru tine la multi ani! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
42,9 Lei /250 g 17,1 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 22. 5. 2024

 MUȘEȚEL - FLOARE PURA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MUȘEȚEL - FLOARE PURA

Planta modestă pe care o gasim aproape pe fiecare ruină ,ascunde o mare putere în ea. Stiu despre ea babele dar si industria farmaceutică. Florile aromate de mușețel au fost folosite de secole pentru ceai, băi, comprese sau în unguente. Aroma mușețelului si-o aduc aminte mai ales mamicile copiilor mici. Oricine a fost vreodată răcit sau a luptat cu dificultăți digestive, cunoaște această plantă uimitoare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,6 Lei /250 g 24,2 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 22. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »