075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Ghimbir BIO - pulbere

Cod: 1932

De ce să vă condimentați băutura preferată cu un vârf de cuțit de ghimbir? Răspunsul este evident! Pentru că îi dă atât un gust bun, cât și o mulțime de substanțe minunate. Cu ajutorul lor, veți stimula metabolismul carbohidraților și vitalitatea. Pulberea de rizom de ghimbir peruan 100% are o putere foarte mare. Credem că este chiar mai picant decât ghimbirul proaspăt ras de la supermarket. Încercați diferența.

Pachete mari:
Pachete mici:
38,2 Lei /250 g 15,3 Lei /100 g
Vom livra luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Gust
Gust:
Picant, Štiplavá
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ghimbir BIO 100%

Infuzia și gustul plantei

Pulberea de ghimbir bio are o culoare nisipie, gustul său este piperat, picant, puțin dulce. Fiind un produs obținut doar prin prelucrarea mecanică a rizomului, nu se dizolvă niciodată complet în băuturi. Îl puteți adăuga la ceai, la smoothie-uri, dar poate servi și drept condiment pentru o varietate de mâncăruri dulci și sărate.

Originea ceaiului

Poate părea că ghimbirul nu prea se potrivește în Peru. La urma urmei, provine din Asia de Sud-Est, și acolo este cel mai popular. Adevărul este că peruanii iubesc la propriu rizomii picanți ai acestei plante și Peru este unul dintre primii cinci producători din lume. Natura sa, clima, solul vulcanic bogat și umiditatea sunt extrem de benefice pentru ghimbir. Condițiile din Peru îi permit să crească mai încet, ceea ce îl face mai gustos și mai aromat decât ghimbirul din Asia.

În Peru, cultivatorii de ghimbir se concentrează în special pe practici sustenabile și organice. Aceștia evită pesticidele și folosesc îngrășăminte naturale. Acest lucru face ca ghimbirul lor să fie deosebit de delicios și căutat. În 2020, țara a raportat o producție de 20.000 de tone de ghimbir, ceea ce reprezintă o creștere de 15 % de la an la an. 95 % a fost ghimbir de calitate ecologică, o cale pe care fermierii peruani intenționează să o continue.

Să adăugăm câteva informații suplimentare despre planta în sine. Ghimbirul (Zingiber officinale) este o plantă perenă, înaltă de aproximativ un metru, cu frunze lungi. Nu înflorește aproape deloc, deoarece se reproduce prin rizomi. După cum am menționat deja, este originară din Asia și în prezent se cultivă în India, China, Thailanda, dar și în Jamaica, Mexic și Peru. Rizomii de ghimbir sunt bogați în potasiu, magneziu, fosfor, vitamina C și E. De asemenea, conțin uleiuri esențiale, flavonoide, alcaloizi și alte substanțe fotochimice.

Gingerolii se află în spatele aromei picante a ghimbirului. Ghimbirul este utilizat în mod obișnuit pentru a prepara ceaiuri, amestecuri de ceaiuri, băuturi sau lichioruri de fructe sau pentru a condimenta mâncăruri dulci și sărate. De altfel, ghimbirul este unul dintre cele mai recomandate condimente în conformitate cu Ayurveda.

Un adult nu trebuie să depășească o doză de 4 g pe zi; persoanele care suferă, de exemplu, de calculi biliari sau de diabet sunt sfătuite să consulte un medic cu privire la utilizarea ghimbirului.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 °C Timp de pregătire 5 minute Cantitatea Půl čajové lžičky na 200-250 ml

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ghimbir se toarnă apă fierbinte de 80 ⁰C, în proporție de o jumătate de linguriță de ghimbir la 200-250 ml de apă.
  2. Se lasă la infuzat timp de 5 minute acoperit.
  3. Apoi se strecoară. Nu depășiți doza recomandată de 4 g pe zi.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

Fără hibiscus și in calitate superioară! Acest ceai de fructe prețios este un vis nu numai pentru copii, dar și pentru părinții lor. Atât de multe lucruri sănătoase nu ati putea pune într-o gustare. Am făcut-o in locul dvs. și am amestecat ceaiul care poate scăpa copii de tusit, durere în gât și oboseală. Și ca bonus, le trece gustul de bomboane adus din greșeală de bunica. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
76,7 Lei /250 g 30,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

ASSAM HATIMARA CTC BOP - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ASSAM HATIMARA CTC BOP - ceai negru

Daruiti toată cafeaua soacrei dvs. și răsfățați-vă cu acest ceai negru clasic. Nu are efect precum cafeaua, are capacitatea de a vă menține proaspăt și în stare bună pentru o perioadă mai lungă de timp. Assam Hatimara CTC BOP are un gust delicios, cremos, dulce. De asemenea, vă uimeste si cu pregătirea rapidă. Descoperiți pasiunea pentru ceai! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
57,1 Lei /250 g 22,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

SCORȚIȘOARĂ DE CEYLON BIO - Pudră
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SCORȚIȘOARĂ DE CEYLON BIO - Pudră

Scorțișoara nu este doar un condiment excelent, dar și un medicament. Prima mențiune a efectelor sale benefice asupra sănătății are șase mii de ani. Au folosit-o în China, există rapoarte despre "tratare cu scorțișoară" în Egiptul antic și în Grecia. Aici la noi o cunoastem din secolul al XV-lea. Și în Statele Unite, scorțișoara este un supliment alimentar extrem de popular. Cel mai bine se foloseste in cocktailuri, băuturi calde sau in desert. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
69,2 Lei /250 g 27,7 Lei /100 g
Vom livra luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »