

GOLDEN MONKEY - ceai negru
Deși China s-a alăturat recent producătorilor de ceai negru, deja sărbătorește succesul! Golden Monkey este exact ceea ce așteptau iubitorii de ceai din întreaga lume. Este din frunze de cea mai inalta calitate, prelucrat manual cu multa finete. Are gust dulce ca mierea, la sfârșit ca ciocolata, nu e amar, fara tonuri ascuțite. Cu siguranta trebuie sa-l gustati. Este o altă confirmare care spune că cel mai bun ceai crește în Fujian, China.
Compoziție
Ceai negru Golden Monkey 100%Infuzia și gustul ceaiului
Gustul acestui ceai excepțional este descris ca fiind bogat, dulce ca mierea, cu o urmă de ciocolată neagră și condimente. Noi mai adăugăm că ceaiul Golden Monkey nu este amar nici măcar puțin, lasă o atingere blândă și răcoritoare pe cerul gurii. Infuzia are o culoare închisă de chihlimbar și o aromă dulce foarte plăcută.
Originea ceaiului
Ceaiul Golden Monkey, cunoscut și sub numele de Panyong Wang sau Jin Hou, este un ceai unic de cea mai înaltă calitate. Frunzele, bogate în muguri tineri cu puf, sunt rulate uniform. Arată ca labele maimuțelor, un animal chinezesc legendar și foarte popular. Ceaiul Golden Monkey este produs în provincia situată pe coasta de sud-est a Chinei, cu multe grădini de ceai, denumită Fujian, caracterizată de un climat subtropical cu ierni blânde. Temperaturile variază în funcție de altitudine, zona este cunoscută pentru cantitatea ridicată de precipitații și pentru taifunurile de vară, care vin din Pacific. Grădinile de ceai din munții provinciei Fujian sunt renumite pentru ceaiurile lor verzi de o calitate excepțională, iar în ultimii ani s-au adăugat și ceaiurile negre. Renumele lor este în creștere, nu numai datorită proprietăților excelente ale arborilor de ceai locali, ci mai ales pentru modul atent de cultivare, recoltare și prelucrare a acestora. Frunzele se culeg manual (întotdeauna primăvara) și sunt transportate rapid la ferme. Întotdeauna se adună doar mugurii și primele frunze. Fermentația prin care trec este puternică, și astfel ceaiul dacă este bine depozitat își păstrează gustul și aroma timp de multe luni. Locul al doilea la World Tea Championship, pe care l-a câștigat în 2009, mărturisește cum este apreciat acest ceai, care se caracterizează printr-un conținut ridicat de muguri tineri cu puf.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA KEEMUN CONGU - ceai negru

GOLDEN DRAGON - ceai negru
