

GOTU KOLA FÂNTÂNA TINEREȚII - plantă
Iubitorii de medicină chinezească si cea indiană știu despre ce este vorba. Le spunem si celorlalți că fântâna tinereții sau Gotu Kola este planta taratoare a tropicilor și subtropicilor. O importăm din Sri Lanka. Are o reputație pentru un miracol de întinerire. Puteți obține aceasta ca parte a suplimentelor alimentare, dar forma pură nu se potrivește cu nimic. Infuzarea oferă un gust ușor pământesc și poate fi folosită atât pe plan intern, cât și pe plan extern.
Compoziție
Centella asiatica 100%Infuzia și gustul plantei
Fântâna vieții are un gust mai degrabă pământesc, nu foarte stridentă. Chiar și mirosul acestei plante nu excelează în orice tonuri de zonă. Infuzia are o culoare verzuie luminoasă. Puteți adăuga miere și lămâie.
Origine plantei
Gotu Kola sau Fo-ti-Tieng, Brahmi, Antanan sau Pegaga creste in salbaticie in Sri Lanka, Indonezia, India și Madagascar. Aceste liane noroioase, cresc în zone tropice, sol mlastinos și zone subtropicale. Acesta este utilizat în medicina tradițională Ayurveda. Efectele sale sunt cunoscute de oameni de mii de ani. De exemplu, în Sri Lanka, conform relatărilor, îi place să se rostogolească pe plantații tigrii bengalezi. Deci, vindeca rănile deschise suferite în hărțuieli și lupte de pradă. Gotu Kola este, de asemenea, popular în Vietnam și China, folosit fiind de australieni și în Africa de Sud de șamani.În condițiile noastre poate crește ca planta de ghiveci.
Pentru că nu este rezistent, aceasta trebuie să fie plasat la căldură iarna. Ii place soarele sau zone semi-umbrite și pământul ud.Gotu Kola (Centella Asiatica) este descrisă în mai mult de 100 de specii. Acesta crește la aproximativ 30 cm, are frunze lungi,și flori mărunte.Frunzele foarte mici pot fi folosite in salate, dar mai mult împreună cu frunzele și tulpina sunt uscate.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste Centella asiatică adăugați apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1-2 lingurițe la 150 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1-2 lingurițe în plus.
- Timpul de infuzare este de 10-20 de minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























8. 2.
24. 7.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor plante ø 62mm
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

Tulsi - planta (busuiocul sacru)

GINKGO FRUNZE - plantă
