

GRĂDINĂ DIN INDIA - ceai negru
Dacă vă plac ceaiurile cu adevărat tari, pline de energie și vitamine, alegeți Grădina Tibetană. L-am amestecat din ceaiul negru de calitate premium din India și multe fructe gustoase. Este dominat de fructele goji, pe care medicina chineză le numește diamantele roșii. Acest amestec de ceai va fi un companion excelent în serile reci de iarnă și în timpul verii tropicale - desigur, în varianta de ceai cu gheață.
Compoziție
, Goji, Fulgi de nucă de cocos, Coaja de portocala, Aromă naturală, Petale de trandafir, , ,Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul negru Grădină din India oferă o infuzie de culoare închisă de chihlimbar. În gust, puteți recunoaște în mod clar dulceața ceaiului negru assam, o urmă de vanilie și ciocolată însoțită de o ușoară astringență. Pe acestea se așează note de goji și afine proaspete, coacăze roșii și portocale. Delicatețea lor este întărită de cocos, iasomie și trandafiri. Armonie perfectă!
Originea ceaiului
Pentru că fără ceaiul negru Assam FOP, acest ceai nu ar fi ceea ce este, să începem explicația cu grădinile din îndepărtata India. Zona Assam este situată în nord-estul țării și, spre deosebire de regiunile înconjurătoare, este un peisaj foarte verde și luxuriant. Precipitațiile sunt mai abundente în Assam decât în alte părți ale Indiei și pot alimenta în mod adecvat râul Brahmaputra, care irigă întreaga țară.
Umiditatea suficientă împreună cu condițiile favorabile ale solului și durata luminii solare sunt condiții necesare pentru creșterea copacilor de ceai chinezesc (Camellia sinensis). De aceea, se dezvoltă atât de bine în Assam, iar proprietarii de grădini de ceai pot culege frunze de cea mai bună calitate de generații. Și aceasta încă din 1834. Înainte de a fi trimis în lume, ceaiul are nevoie de multe ore de îngrijire. Mai întâi se lasă să veștejească și apoi fermentează. În timpul procesului natural, dar atent monitorizat, ceaiul își schimbă atât culoarea, cât și gustul și aroma. Odată terminată această fază, muncitorii usucă, sortează și ambalează ceaiul.
Goji, fructul arbustului chinezesc Lycium chinense, este relativ bine cunoscut în prezent. Boabele roșii au devenit cunoscute mai ales datorită conținutul ridicat de minerale (potasiu, calciu, fier) și vitamine (C, B1, B6, E). Inițial arbustul creștea doar în Asia și în prezent se extinde până și în Insulele Hawaii sau Java. Medicina chineză recomandă goji pentru întărirea imunității, funcție hepatică sănătoasă și chiar pentru o vedere mai bună. Fructele pot fi consumate crude, uscate, pot fi folosite pentru sucuri, gemuri și alte delicatese.
Să menționăm și coacăzele roșii, pe care le veți găsi și în ceaiul Grădină din India. Fructe mici de culoare roșie cresc în ciorchine pe arbuști. Coacăzele sunt cultivate într-o zonă cu climat temperat, ajungând de obicei la o înălțime de 1-2 metri. Fructele lor sunt bogate în principal în vitamina C și fibre, sunt folosite pentru siropuri, gemuri, compoturi, au un gust deosebit și se pot consuma ca atare sau în diferite deserturi. Consumul de coacăze aduce beneficii microflorei intestinale, promovează o digestie bună și întărește sănătatea sistemului excretor.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită (100 °C), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

AFINE - CACTUS - ceai negru

EARL GREY - FLORI DIN RAI - ceai negru
