GUANGXI GREEN SNAIL - ceai verde
Eleganță retinuta, calitate de selecție. În ceaiul verde din provincia chineză Gunagxi veți găsi un tovarăș de nădejde și delicat. Fiecare moment care trăiți împreună va fi umplut de frumusetea cochiilor mici de melc, mirosul frunzelor de ceai, de gustul fructelor si a vantului proaspat. Lăsați cochiliile de melc să vă arate ce pot.
Compoziție
Ceai verde China Guangxi 100%Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul verde Guangxi Green Snail dă o culoare galben pal când este acoperit cu apă fierbinte. Mirosurile moale si un gust proaspat este plin, dulce, fructe, dar subtil astringent.
Originea ceaiului
Terenul muntos din sudul Chinei a fost fondat aproximativ 200 de ani î.Hr. Prefectura, care de la început a fost însoțit de tot felul de lupte de putere și bătălii. Localnicii săi se referă la literatură ca Paj-jüe. China a fost atașat la domnia împăratului Qin Shi Huang-TI și a fost numit Kuang-
"Extinderea occidentală". Provinciile a devenit dinastiei Yuan și statutul de regiune autonomă dobândite în 1958. O mare parte a teritoriului este acoperită de păduri, clima se caracterizează prin zile calde, cu umiditate ridicată, ele afectează adesea musoni. Temperatura medie anuală se situează în intervalul 17-23 ° C. Cel mai înalt vârf al provinciei Guangxi este Kitten Mountain (2.141 metri deasupra nivelului mării).
Trebuie menționat faptul că Guangxi nu este atât de bine la nivel mondial, cum ar fi ceaiuri Yunnan și Hunan cunoscute. Asta nu înseamnă că am găsit în producția de ceaiuri de calitate premium și caracteristici unice de gust. Dovada este acum verde melc ceai verde cultivate în grădini de mare altitudine.
Ceai, a cărui înfățișare amintește cochilie de melc verde, se face din frunze fine colectate manual. plantații chineze de plante de ceai (Camellia sinensis), de femeile și fetele dimineața devreme pentru a recolta pe rouă să nu se deteriorează.Frunzele, cultivatorii usucă, și pentru a preveni oxidarea enzimatică naturală este expus la scurt temperaturi ridicate. Următorul pas este să se rostogolească în forme de melci, uscare, sortare și ambalare.
Ceaiul verde din China are un tratament foarte atent. Procesele și rețetele sunt transmise familiilor pentru câteva sute de ani. La fel ca ritualurile pregătirii și consumului lor. Guangxi Green Snail este foarte potrivit pentru ceremonia Gong Fu Cha. Pot fi până la trei arome, care au întotdeauna diferite arome și gusturi.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
70 - 80 °C | 2-3 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Puneți Guangxi Green Snail în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Peste ceai adăugați apă fierbinte de 70-80 °C.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
- Ceaiul poate fi infuzat de 3x.