

GUNPOWDER LĂMÂIE - ceai verde
Ceaiurile amestecăm fără compromisuri. Dacă dorim să păstrăm tonurile tari naturale de ceai verde, aroma sa frumoasă și infuzia strălucitoare, nu ne uităm la numărul de ingrediente. Ajunge doar unul. Uraganul de lămâie poate ține pasul cu cel pământesc Gunpowder. Rezultatul este un ceai echilibrat la gust, care splendid reimprospăteaza dimineața și linișteste seara.
Compoziție
Ceai verde China Gunpowder 90%, Coaja de lămâie 5%, Aromă naturală, Iarba de lamaieInfuzia și gustul ceaiului
Infuzia din Gunpowder de lămâie are o culoare galbenă închisă și o aromă naturală distinctivă, cu colorare fumuroasă. Unii vor simții în gust note ușoare de miere, alții vor recunoaște o atingere de cupru. Acest ceai este influențat foarte puternic de lămâia adăugată, de iarba de lămâie și aroma naturală. Acestea creează impresia de ansamblu și determină gustul final. Gunpowder de lămâie este de asemenea minunat pentru prepararea ceaiului cu gheață. Puteți turna ceaiul delicios într-un pahar plin până la 2/3 cu cuburi de gheață. Veți obține o băutură deosebit de răcoritoare!
Originea ceaiului
Gunpowder este o formă de ceai verde produs în mod tradițional în provincia chineză Zhejiang. Odinioară, se rulau frunzele în forme mici de perle manual, în prezent se rulează cu mașini. În prealabil, arborii de ceai trebuie plantați și tratați în conformitate cu principiile agriculturii ecologice. Recoltarea frunzelor de ceai este de obicei realizată de femei, uneori de copii. Cu ajutorul degetului mare și a degetului arătător se culege frunză după frunză și se pun în coșuri mari de bambus. În câteva ore, acestea trebuie transportate pentru următoarele prelucrări, și anume ofilire, prăjire, rulare și uscare.
Biluțele de ceai care seamănă cu praful de pușcă sunt apoi sortate. Se aplică regula generală - cu cât Gunpowder este mai mic, cu atât este mai de calitate. Celelalte componente provin de la furnizorii certificați din EU, care sunt foarte atenți în ceea ce privește maturitatea și originea lor. Pentru conservare folosesc tehnologia exigentă de liofilizare. În timpul acesteia, materiile prime sunt mai întâi înghețate brusc și apoi uscate sub presiune scăzută. Ca rezultat, se obține păstrarea substanțelor benefice pentru sănătate și proprietăților senzoriale. După ce se toarnă apa fierbinte peste ceai, veți descoperi fructe care arată, au gustul și mirosul de fructe proaspete.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Valoarea energetică: | 2 kJ / 0.4 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | <0,5 g |
din care zaharuri: | <0,5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

IASOMIE - ceai verde

MOCHITO - ceai verde
