075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

ÎNCURAJARE UȘOARĂ - amestec de plante

Cod: 1080

Ca o briza. Ca un val. Ca un mușchi. Nu oricine va daruieste energie cu mângâiere blândă. Încercați cu ceaiul Incurajare usoaral!. Am amestecat împreună Mate și Pu Erh care conțin teină și legume cu ierburi care conțin restul. Vitamine, antioxidanți, minerale ... aroma și gustul. A fost creată o compoziție frumoasa dulce-acrisoara pe bază de plante. Mangaie si incurajeaza!

Pachete mari:
Pachete mici:
61,8 Lei /250 g 24,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 20. 12. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Lămâie, Ananas, Guava

Compoziție

Yerba Mate, Ceai roșu Pu Erh, Urzica, Bucăți de morcov, Aloe Vera, Svecla rosie, Aroma, Flori de malva, Floare de floarea soarelui

Infuzie și gustul ceaiului

Amestecul pe bază de plante dă o infuzie roșie după ce a fost infuzat cu apă fierbinte. Gustos ca o combinație de fructe tropicale dulci și acre (dulcele predomină).

Originea ceaiului

Green Yerba Mate este o garanție a capacității de a prospera. Urzica aduce capacitatea de a curăța aloe vera pentru a se vindeca. Și așa am putea continua. Toate ingredientele ceaiului Loose Lightness de a încuraja consumatorii dvs. beneficiază atât pe corp cât și pe spirit.
Matematica Yerba Mate menționată este populară în special în America de Sud. Pentru indienii locali este o băutură de prietenie cu multe efecte benefice. Este făcută din frunze și o ramură de copac paraguayan, copac vesnic, care crește pe malurile râurilor de pârâu și de pădurile tropicale. Expansiunea inițială se extinde în Brazilia, Argentina, Paraguay și Uruguay. Plantele de albine sunt cultivate astăzi în Africa sau Hawaii. Frunzele sunt tăiate cu crengi, muncitorii sunt umpluți în saci și fermentați. Odată ce au recunoscut că procesul este suficient, vor încălzi viguros recolta. Următorul pas în producerea Yerba Mate este uscarea, tăierea în bucăți mai mici, sortarea și ambalarea.

Urzica, spre deosebire de Camomile paraguayane, poate fi văzută în latitudinile noastre de obicei. Herbalistii vorbesc despre ea ca o regina, pentru că cererea ei este într-adevăr largă. Ele cresc în emisfera nordică, dar astăzi în America de Sud. Se descurcă bine pe marginea pajiștilor sau câmpurilor. Se colectează frunzele, care trebuie uscate încet.

Aloe vera este un suculent la nivel de sol folosit literalmente de mii de ani. A fost descris pentru prima dată de Carl Linné în 1753. Se întâmplă în regiunile uscate și calde ale Mediteranei, Chinei de Sud, Indiei, Africii și Americii de Sud. Acesta a crescut inițial numai în bazinul Nilului. Aloe vera are o importanță istorică considerabilă (ca plantă medicinală a fost reprodusă deja în primele zile ale Egiptului pe ziduri de piatră din Valea Regilor). Datorita continutului de, multe vitamine, aminoacizi esențiali, minerale și antioxidanți sunt folosite în medicina tradițională în China, India, Arabia, și în domeniul farmaceutic moderne și industria cosmetică.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 6-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 6-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PENTRU RĂCEALĂ - ceai de plante
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PENTRU RĂCEALĂ - ceai de plante

HAPCIU! Pe măsură ce zilele se scurtează și temperatura scade, nasurile roșii apar tot mai frecvent. Uneori nu ajută nici căciulile călduroase nici șalurile lungi. Atunci are cuvântul puterea plantelor. Vă puteți bucura de un ceai cald cu mere, frunze de soc, melissa, mentă, fenicul și anason. Este ideal în toamna răcoroasă sau în primăvara ploioasă. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
63,5 Lei /250 g 25,4 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 20. 12. 2023

AMESTEC DE PLANTE CAP SOMNOROS - ceai din plante
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC DE PLANTE CAP SOMNOROS - ceai din plante

Ati făcut o baie frumoasă? Ati numărat toate oile? Ati pregătit planul pentru a doua zi? Dacă somnul nu vrea să vină, ar fi bine să puneti mana pe plante. Roinita care linisteste, nana menta relaxantă și mușețelul de regenerare vă vor trimite in lumea visurilor una două. Dimineața o veti intampina, proaspăt, relaxat și energic. Nu credeți? Probabil că incă nu ați încercat ceaiul Capul somnoros. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,0 Lei /250 g 27,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 20. 12. 2023

AMESTEC DE PLANTE PENTRU ELIMINAREA STRESULUI - wellness ceai
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC DE PLANTE PENTRU ELIMINAREA STRESULUI - wellness ceai

Sunătoare și vâsc, ce va-ti putea dori mai mult ... Cantati, odihniti-va, alergati sau cititi. Scapati de stresul nedorit asa cum va convine. Dar nu uitați de regimul de băut. Amestecul nostru pe bază de plante va alunga tensiunea și suprapresiuni din viața aglomerată. Relaxați-vă în brațele naturii. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
79,0 Lei /250 g 31,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 20. 12. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »