JADE EYES GREEN - ceai verde
Preparați ceaiul verde cu apă la o temperatură de 70-80 °C în raport de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
Pentru prepararea ceaiului în ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
Timpul de infuzare este de 2-3 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Compoziție
Ceai verde JADE EYES GREEN 100%Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul Jade Eyes Green oferă o infuzie deschisă, galbenă, care miroase plăcut ierbos și a prospețime. Gustul poate fi descris ca fiind ușor, proaspăt, dulce la final. Acest ceai este potrivit pentru prepararea de ice tea. Îl puteți folosi pentru prepararea cold brew (infuzare la rece), sau îl puteți pregăti cald, lăsați-l să se răcească și turnați-l peste cuburi de gheață.
Originea ceaiului
Când se spune ceai verde, majoritatea iubitorilor de ceai vor adăuga și cuvântul Fujian. Da, regiunea coastei de sud-est a Chinei găzduiește o serie de ceaiuri premium, în special ceaiuri verzi. Cum să nu, când are condiții absolut ideale pentru cultivarea lor. În est, este spălat de mare, poate conta pe precipitații abundente și, de asemenea, pe ierni blânde. Nici verile nu sunt prea calde, așa că ceaiul crește lin și în ritmul potrivit. Zonele deluroase din Fujian oferă un sol excelent pentru arborii de ceai, iar fermierii săi le dedică secole de experiență. Așa este și în cazul ceaiului Jade Eyes Green.
Este un ceai recoltat manual - în principal femeile merg la plantații, dimineața devreme, înainte să cadă roua. Ele culeg frunze individuale și, din abundență, mugurii pufoși argintii. Ele pot culege în jur de 20 până la 30 de kilograme de ceai pe zi, în funcție de priceperea lor. De obicei pun frunzele în coșuri mari sau saci și le duc din grădinile de ceai la fermele de procesare. Acolo, lucrătorii lasă ceaiul să ofilească, apoi îl încălzesc în mod repetat pentru a preveni oxidarea ulterioară, îl modelează manual în „ochi de dragon” și, la final, îl usucă.
Fermierii din Fujian produc peste 280.000 de tone de ceai în fiecare an, din care oamenii din întreaga lume pregătesc aproximativ 86 de miliarde de căni din această băutură populară.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
70 - 80 °C | 2-3 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Den grünen Tee mit 70-80 °C heißem Wasser aufgießen (ca. 2 Minuten ab dem Siedepunkt), in einem Verhältnis 1 TL auf 1,5-2 dl.
- Für die Zubereitung des Tees in einer Kanne geben Sie einen Löffel mehr hinzu.
- Die Ziehzeit beträgt 2-3 Minuten (abgedeckt ziehen lassen), anschließend durchseihen.