

JAPAN BANCHA - ceai verde
Noutățile nu sunt suficiente niciodată. Ca sa aveti tot timpul ce degusta, am adus pentru dvs. Bancha japoneza originala clasica Gustul său melodios va fi apreciat atât de începătorii de ceai cât și de cei care au "gustat totul". Încercați ceaiul verde japonez de bază. Pentru iubitorii de macrobiotice, este alfa și omega în fiecare zi.
Compoziție
Ceai verde Japan Bancha 100%Infuzia și gustul ceaiului
Bancha are o infuzie galben-deschisă și un gust dulce, proaspăt, astringent. Găsim în el delicateațea și rotunjimea naturală. Mirosul este plăcut, ierbos. Frunzele sunt rulate neuniform, sunt mai mari, de culoare verde deschis. Recomandăm consumarea acestui ceai verde, pe parcursul întregii zile.
Originea ceaiului
Oricine vrea să guste ceaiurile verzi, ar trebui cu siguranță să înceapă de la prima treaptă. Primul la rând este Bancha, ceai de bază japonez, care se găsește în majoritatea gospodăriilor locale. Se recoltează din arborii de ceai chinezesc (Camellia sinensis) cultivați pentru producția de Sencha. Frunzele pentru Banch sunt smulse mai târziu decât cele pentru Sencha și de pe crengile inferioare. Cu toate acestea, oferă o băutură foarte delicioasă cu gust dulceag.
Recoltarea are loc de obicei în perioada dintre vară și toamnă. Este în totalitate în sarcina femeilor și a fetelor, care umple coșurile mari cu frunzele arborilor de ceai. Le predau rapid producătorilor, care răsfiră frunzele la soare și le lasă la veștejit. Ceaiul verde nu fermentează, de aceea își păstrează culoarea, gustul și mirosul natural. Pentru a opri oxidarea enzimelor, în Japonia se utilizează opărirea scurtă, dar intensă la aburi. Ulterior, frunzele sunt împăturite și rulate, uscate, sortate și ambalate.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN SENCHA BIO - ceai verde

Japan Sencha Makato - ceai verde
