

JAPAN BLACK BENIFUKI BIO - ceai negru
Nu le-a fost frică să experimenteze, să pună în valoare adevărata artă a meșteșugului și să ofere lumii o nouă experiență. Aceasta este probabil scurta descriere a provocării, cu care s-au confruntat maeștrii japonezi ai ceaiului atunci când au decis să creeze un ceai negru complet extraordinar și delicios. Țara, care este renumită pentru ceaiurile sale verzi, a intrat pe un teren nou și trebuie să spunem că ceaiul Black Benifuki în calitate organică estet într-adevăr un as.
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia are o culoare roșiatică frumoasă și bogată, cu o mulțime de reflexii aurii. Gustul este incredibil de intens, cu diferite note de nuci și struguri, cu reverberația prunelor coapte la sfârșit subliniată de dulceața nesfârșită.
Originea ceaiului
Japonia este adevărata patrie a celor mai bune ceaiuri verzi. La urma urmei, întreaga producție de ceai a Japoniei este compusă în proporție de 99% din ceaiuri verzi. Însă, adevărata comoară poate fi ascunsă în procentul lipsă. Și acesta este cu siguranță ceaiul Japan Black Benifuki BIO. Producătorii japonezi nu s-au putut abține să nu observe popularitatea crescândă a ceaiurilor negre la nivel mondial și au decis să acționeze. În 1965, au combinat două soiuri de arbori de ceai - chinezesc sinensis și assamica. Mai exact, au ales soiurile din Darjeeling și Sri Lanka pentru încrucișare, locuri care sunt sinonime cu ceaiurile negre de primă clasă. După ani de îmbunătățiri, Benifuuki a fost înregistrat în 1993 și de atunci le aduce bucurie proprietarilor de plantații de ceai. Este foarte rezistent la atacul dăunătorilor și fluctuațiilor de temperatură, iar frunzele sale conferă ceaiului un gust delicios și o aromă bogată. Numele poate fi tradus în mod liber „bogăție roșie și onoare”. Deși răspândit în toată Japonia, este cel mai frecvent în prefectura Kagoshima în sudul insulei Kyushu. Aici, datorită condițiilor naturale, care sunt influențate puternic de vulcanii activi în frunte cu vulcanul Sakurajima, este posibil să se cultive arbori de ceai într-un mod organic, fără intervenția umană inutilă și îngrășăminte chimice. Arborii de ceai își iau astfel toți nutrienții din solul bogat în minerale, care se reflectă în gustul și aroma extrem de pline ale ceaiului rezultat. Frunzele soiului benifuuki sunt mari și ferme. După recoltare, se lasă să se odihnească aproximativ o jumătate de zi și apoi se rulează. Fermentarea este de obicei treptată, frunzele sunt depozitate la întuneric cel puțin trei luni în recipiente speciale cu umiditate și temperatură reglată. Ceaiul Japan Black Benifuki BIO este o dovadă extraordinară a faptului că diligența, experiența și dragostea pentru meșteșug sunt încoronate pe merit de succes, de care vă puteți bucura în fiecare ceașcă.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Din ceaiul Japan Benifuki se pune 1 linguriță la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Ceaiul Japan Benifuki se prepară cu apă la 100°C.
- Timp de infuzare 2-3 minute (cana acoperită), apoi strecurați.
- Japan Benifuki se poate infuza de 3 ori.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

LUNG CHING - FÂNTÂNA DRAGONILOR - ceai verde

JAPAN GYOKURO - ceai verde
