075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

JAPAN SENCHA ASAGIRI BIO - ceai verde

Cod: 1644
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Ceaiurile verzi din Japonia sunt pe bună dreptate în topul ceaiurilor, iar ceaiul Asenchiri sencha este o dovadă incontestabilă a acestui lucru. Un ceai excelent, al cărui gust reflectă o armonie perfectă cu natura în timpul cultivării și adevărata artă a maeștrilor de ceai în timpul procesării sale ulterioare. O experiență, în care fiecare iubitor va aprecia gustul unic de umami și prospețimea pe care acest ceai sencha o aduce cu siguranță.

Pachete mari:
Pachete mici:
138,8 Lei /250 g 55,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 20. 12. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Regiune
Regiune:
Kagoshima
Gust
Gust:
Dulceag, Umami
Pentru copii
Pentru copii:
de la 10 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

100%

Infuzia și gustul ceaiului

Infuzia verzuie cu o reflexie aurie pronunțată are un gust intens, în care se joacă interesant dulceața mătăsoasă cu o astringență plăcută încoronată cu note delicate de umami.

Originea ceaiului

Sencha este în mod clar unul dintre cele mai populare tipuri de ceai verde nu numai în patria sa. În traducere, numele său înseamnă ceai prăjit. Însă, acest nume este un pic înșelător. Acesta este un tribut adus ceaiurilor străvechi din China, la care până în prezent oxidarea frunzelor se oprește prin prăjirea în tigăi. Dar, în Japonia, în același scop se folosește aburul, astfel încât frunzele păstrează o nuanță minunată, un gust și o aromă cu adevărat bogate.

Acest Asagiri sencha provine din prefectura Kagoshima, al cărui simbol este vulcanul activ Sakurajima. Datorită acestuia, solul local este incredibil de bogat în minerale, ceea ce în combinație cu climatul cald creează condiții ideale pentru cultivarea organică a arborilor de ceai. Absența substanțelor chimice adăugate, creșterea naturală și extragerea a tot ceea ce este necesar din frumoasa natură înconjurătoare se cunoaște la Asagiri sencha.

Ceaiul sencha Asagiri, cu frunzele sale verzi și ușor ondulate, este considerat un reprezentant al unei clase de calitate superioară. Recoltarea are loc regulat în luna mai, exclusiv în zilele însorite. Se culege manual, astfel încât să poată fi selectate doar frunzele de cea mai înaltă calitate, care apoi sunt lăsate să se odihnească. Drept urmare, sencha se maturizează, pierde notele ierboase nedorite, lăsând doar o aromă frumoasă și un gust proaspăt cu dominanța umami.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 90 °C Timp de pregătire 1 minut Cantitatea 3g na 115 ml

Instrucțiuni de preparare

  1. Prima infuzie - ceaiul Japan Sencha ​​se prepară cu apă la temperatură de 90°C într-un raport de 3 g la 115 ml de apă. Se lasă la infuzat 1 minut (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
  2. A doua infuzie - temperatura apei de 95°C, timp de infuzare 1 minut.
  3. A treia infuzie - temperatura apei 95°C, timp de infuzare 2 minute.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

8. 2.

Evaluare: excelent
Unul dintre ceaiurile mele preferate in momentul de fata. Am descoperit doua moduri ideale de preparare: cald si rece; Modul preferat de preparare este cold brew, lucru pe care il fac absolut in fiecare zi. Intr-o sticla de 500ml de apa pun 3 lingurite cu varf de ceai apoi lasati sa se infuzeze in jur de 5h. Recomand agitarea usoara a continutului sticlei de 2-3 ori pe parcursul infuziei. Se mai poate adauga 1 boboc de trandafir si/sau o lingura de ceai de roinita (sau lamaita ori lemongrass) pentru un gust nemaipomenit. In cazul prepararii cu apa calda, recomand utilizarea apei la nu mai mult de 70*C si timp de infuzare de 1.5 min;

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

Fără hibiscus și in calitate superioară! Acest ceai de fructe prețios este un vis nu numai pentru copii, dar și pentru părinții lor. Atât de multe lucruri sănătoase nu ati putea pune într-o gustare. Am făcut-o in locul dvs. și am amestecat ceaiul care poate scăpa copii de tusit, durere în gât și oboseală. Și ca bonus, le trece gustul de bomboane adus din greșeală de bunica. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
76,7 Lei /250 g 30,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 20. 12. 2023

BIO FRUCTE Moringa - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BIO FRUCTE Moringa - ceai de fructe

Excelent, răcoritor, popular. Aveti nevoie sa stiti mai multe despre fructul numit moringa? Dacă da, adăugăm informații că pe lângă frunzele copacului discret, cu efecte extraordinare, conține și mere, morcovi, sfeclă roșie, stafide, ananas sau papaya. Apoi ajunge doar sa adaugăm recomandarea noastra: Pregătiți-l sub formă de ceai cu gheață. Scăpați de sete și de multe boli. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
72,2 Lei /250 g 28,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 20. 12. 2023

GOJI - ZMEURĂ - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOJI - ZMEURĂ - ceai de fructe

Căutați un elixir de tinerețe și frumusețe? Încercați ceaiul nostru - o combinație cuceritoare de proprietăți antioxidante, regenerative și benefice de afine, pere,cătină, fructe de pădure, ananas, papaya și afine este îmbogățită cu magia miraculoasa de kiwi și goji. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,6 Lei /250 g 28,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 20. 12. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »