075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

JAPAN SENCHA MIYAZAKI PREMIUM - ceai verde

Cod: 1579

O adevărată raritate din Prefectura Miyazaki. Această Sencha din clasa premium are tot ce ar trebui să aibă un ceai de acest tip. Stimulează jucăuș mintea și inundă organismul cu un val de energie. În același timp, însă, prin aspectul său unic, metoda de prelucrare și gustul dulce unic cu caracteristici umami, va pregăti iubitorilor de ceaiuri japoneze verzi o experiență inedită, care este pur și simplu este irezistibilă.

Pachete mari:
Pachete mici:
211,6 Lei /250 g 84,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Regiune
Regiune:
Miyazaki
Gust
Gust:
Proaspăt, Umami
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă

Compoziție

100%

INFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI

Infuzia are o culoare galben aurie împletită cu reflexe verzui. Gustul este bogat și de lungă durată, combinând dulceața fructelor coapte cu cel de-al cincilea gust de umami, fără taninuri pronunțate.

ORIGINEA CEAIULUI

Prefectura Miyazaki de pe insula Kyushu este o regiune a parcurilor naționale. Natura frumoasă, pură și aerul proaspăt oceanic oferă grădinilor locale de ceai condiții perfecte pentru producerea ceaiurilor verzi de cea mai înaltă calitate. Cel mai popular dintre acestea este cu siguranță Sencha, care datorită lejerității și gustului plăcut oferă majorității japonezilor un moment zilnic de relaxare de la agitație și stres. Japan Sencha Miyazaki Premium este excepțional în multe privințe. Frunzele în sine, care provin de la soiul Yabukita, sunt recoltate din a treia până la a cincea zi după prima recoltă de primăvară. După aceea, acestea se expun la aburi de două ori, ceea ce le perturbă ușor structura.

Acest lucru le va oferi un gust inconfundabil, fără să piardă prospețimea și nuanța bogată. Sencha premium din Miyazaki poate fermeca imediat după despachetare. La prima vedere atrage atenția, frumoasa culoare smarald a acelor strălucitoare ușor ondulate din frunzele de ceai. După ce mirosiți, puteți simți armonia perfectă a mării și a florilor. Sencha își păstrează mirosul bogat și intens chiar și după ce se prepară infuzia. La aceasta se adaugă un gust echilibrat și delicat, fără urmă de astringență. Rolul principal îl joacă combinația de note de fructe și flori, care este pătrunsă de dulceață și oferă un gust de lungă durată.

La prima infuzie, vă puteți bucura în special de umami. Numele acestui așa-numit al cincilea gust în japoneză înseamnă „delicat” și, în acest sens, sigur sunteți de acord cu traducerea."

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul Japan Sencha Miyazaki se prepară în raport de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  2. Preparați ceaiul Japan Sencha Miyazaki cu apă de 70 °C. Apa la temperaturi mai ridicate poate înrăutăți gustul și mirosul ceaiului.
  3. Timp de infuzare 2 - 3 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
  4. Japan Sencha Miyazaki poate fi infuzat de 3 ori.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


SENCHA JAPONEZĂ MAKOTO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SENCHA JAPONEZĂ MAKOTO - ceai verde

In Japonia ceaiul a venit în secolul al IX-lea. Călugării budiști care l-au adus din China povesteau o legendă despre împăratul Shen Nung. Când o dată isi fierbea apa deasupra focului , vântul in apa a suflat câteva frunze de ceai. Împăratul uimit de mirosul lor a gustat apa cu frunzele. Era grozava! Răcoritoare, stimulatoare și gustoasă. Încercați ceaiul care crește în Japonia de azi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
93,7 Lei /250 g 37,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - ceai verde

Insula muntoasă Kyushu este renumită atât pentru vulcanul cel mai activ din Japonia, izvoare termale și istoria bogată, cât și pentru plantațiile extinse de ceai. Timp de secole, acestea au dat lumii frunze de o puritate perfectă, mirosuri și arome extraordinare. Japan Gyokuro de calitate BIO este unul dintre cele mai bune ceaiuri. Crește la umbra covoarelor de stuf, de ceea este delicat și are gust dulce de fructe. Acest ceai este denumit și „roua jade”. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
328,8 Lei /250 g 131,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

JAPAN SENCHA SHIZUOKA BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN SENCHA SHIZUOKA BIO - ceai verde

În două cuvinte: foarte plăcut. Ceaiul Sencha japonez din prefectura tradițională a ceaiului îi va încânta pe iubitorii de ceai experimentați și îi va surprinde plăcut pe cei care doar încep cu ceaiurile verzi. Infuzia florală, ușoară și dulce la final, va oferi revigorare, pe care o veți aprecia oricând și oriunde. Japonezii sunt cunoscuți pentru faptul că își poartă ceaiul cu ei toată ziua. Încercați și dvs. Japonia Sencha Shizuoka BIO va fi un companion plăcut. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
199,6 Lei /250 g 79,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »