

JAPAN SENCHA OGASA - ceai verde
In Ogasa se cultivă ceaiul verde, aloe și afinele. O combinație interesantă a unui oraș japonez, nu crezi? De acolo importăm Sencha de calitate superioară. Înainte de a obține acele de culoare verde închis în ceinicul vostru, ele trec prin zeci de mâini. Amintiți-vă munca muncitorilor, fermierilor, ambalatorilor, dealerilor și șoferilor. Sencha Ogasa japoneză spune povestea oamenilor cinstiți și a naturii care dă viață.
Compoziție
Ceai verde OGASA 100%Infuzie și gustul ceaiului
Acest ceai se caracterizează printr-un gust delicat, care la sfârșit este plin, dulce și savuros. Pentru ceaiul fin Senchu japonez este un miros floral tipic și cu efecte foarte răcoritoare.
Originea ceaiului
Sencha este pur și simplu un clasic japonez. Modul în care gustul depinde de locul în care sunt produse ceaiurile și de momentul colectării frunzelor de ceai. Prima recoltă este considerată cea mai delicioasă.
Prefectura Shizuoka a provenit din trei regiuni Totomi, Suruga și Izu din 1868. Este o zonă alungită de-a lungul coastei Oceanului Pacific care se întinde adânc în munții japonezi. La est, este mărginită de mare, la nord de muntele sacru Fuji. Întreaga suprafață de 11% din zona Shizuoka acoperă parcurile naturale.
Grădinile de ceai aparțin unor întreprinderi familiale mai mici care se ocupă de acestea cu o îngrijire exemplară. Recolta Senchi este tipic de bifat dimineață de dimineață și necesitatea de a livra un coș de ceai complet cât mai repede cu putință la procesor. Acest lucru lasă frunzele verzi la soare și apoi în mod repetat scurt, dar cu aburi intens. Acest lucru previne oxidarea enzimelor și închide toate substanțele valoroase din interiorul ceaiului. În cele din urmă, frunzele sunt rulate în ace plate, uscate, sortate și ambalate cu ambalaje speciale.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul Sencha se pune apă fierbinte de 70-80 °C în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN SENCHA BIO - ceai verde

Japan Sencha Makato - ceai verde
