

JAPAN SENCHA SATSUMA BIO - ceai verde
Un ceai care răsplătește papilele gustative cu o dulceață neobișnuită combinată cu celebrul umami. Exact așa este ceaiul japonez Sencha Satsuma cultivat în armonie cu natura, fără utilizarea substanțelor chimice. Mirosul floral fermecător merge mână în mână cu un gust răcoritor, care vă stimulează pentru o nouă zi. Oferiți-vă un moment și savurați perfecțiunea ascunsă în fiecare ceașcă a acestei specialități de ceai din Țara Soarelui Răsare.
Compoziție
100%INFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI
Infuzia cu o nuanță galbenă strălucitoare poartă o dulceață și o finețe surprinzătoare, care este încununată la final de gustul umami.
ORIGINEA CEAIULUI
Astăzi ar fi în zadar să căutați provincia Satsuma pe hartă, această zonă istorică era cunoscută cândva mai ales pentru ceramica frumoasă, inclusiv seturile de ceai. Însă la sfârșitul secolului al XIX-lea, împreună cu regiunile înconjurătoare, a format actuala provincie Kagoshima pe insula Kyushu. Grădinile locale de ceai sunt faimoase pentru ceaiurile verzi de primă clasă. Și Sencha este unul dintre dintre cele mai populare ceaiuri. Pentru mulți japonezi, consumul ceaiului este un ritual zilnic obișnuit, care face o zi solicitantă să fie mai plăcută. Și nu trebuie să fie doar un ceainic cu ceai cald, Sencha are un gust minunat și răcoritor dacă se prepară sub formă de ceai cu gheață în verile călduroase.
Pentru Japan Sencha Satsuma BIO, se selectează cu grijă frunzele cele mai tinere și de cea mai înaltă calitate, care se caracterizează prin prospețime și o aromă puternică. În timpul primei recolte la sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai, frunzele sunt adunate manual după care se expun la aburi. Apoi se răsucesc manual în formă de ace, care au o culoare verde pronunțată. Cultivarea organică a arborilor de ceai contribuie cu siguranță la rezultatul perfect, care trebuie să-și extragă substanțele necesare din solul bogat în nutrienți, ceea ce face ca proprietățile lor caracteristice să fie speciale. Când pregătiți ceaiul japonez Sencha Satsuma, vă puteți aștepta la o combinație delicioasă de aromă fermecătoare, dulceață și un val de energie.
Totuși, în prima infuzie, toți iubitorii de ceaiuri verzi așteaptă gustul umami, renumitul al cincilea gust, datorită căruia experiența din ceașcă va fi transferată la un nivel complet diferit."
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Preparați ceaiul verde cu apă la o temperatură de 70-80° C în raport de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ZMEURĂ CREMOASĂ - ceai de fructe

BIO FRUCTE Moringa - ceai de fructe
