075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

JAPAN SENCHA SATSUMA BIO - ceai verde

Cod: 1578

Un ceai care răsplătește papilele gustative cu o dulceață neobișnuită combinată cu celebrul umami. Exact așa este ceaiul japonez Sencha Satsuma cultivat în armonie cu natura, fără utilizarea substanțelor chimice. Mirosul floral fermecător merge mână în mână cu un gust răcoritor, care vă stimulează pentru o nouă zi. Oferiți-vă un moment și savurați perfecțiunea ascunsă în fiecare ceașcă a acestei specialități de ceai din Țara Soarelui Răsare.

Pachete mari:
Pachete mici:
166,7 Lei /250 g 66,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 19. 12. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Regiune
Regiune:
Kagoshima
Gust
Gust:
Fin, Umami
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

100%

INFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI

Infuzia cu o nuanță galbenă strălucitoare poartă o dulceață și o finețe surprinzătoare, care este încununată la final de gustul umami.

ORIGINEA CEAIULUI

Astăzi ar fi în zadar să căutați provincia Satsuma pe hartă, această zonă istorică era cunoscută cândva mai ales pentru ceramica frumoasă, inclusiv seturile de ceai. Însă la sfârșitul secolului al XIX-lea, împreună cu regiunile înconjurătoare, a format actuala provincie Kagoshima pe insula Kyushu. Grădinile locale de ceai sunt faimoase pentru ceaiurile verzi de primă clasă. Și Sencha este unul dintre dintre cele mai populare ceaiuri. Pentru mulți japonezi, consumul ceaiului este un ritual zilnic obișnuit, care face o zi solicitantă să fie mai plăcută. Și nu trebuie să fie doar un ceainic cu ceai cald, Sencha are un gust minunat și răcoritor dacă se prepară sub formă de ceai cu gheață în verile călduroase.

Pentru Japan Sencha Satsuma BIO, se selectează cu grijă frunzele cele mai tinere și de cea mai înaltă calitate, care se caracterizează prin prospețime și o aromă puternică. În timpul primei recolte la sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai, frunzele sunt adunate manual după care se expun la aburi. Apoi se răsucesc manual în formă de ace, care au o culoare verde pronunțată. Cultivarea organică a arborilor de ceai contribuie cu siguranță la rezultatul perfect, care trebuie să-și extragă substanțele necesare din solul bogat în nutrienți, ceea ce face ca proprietățile lor caracteristice să fie speciale. Când pregătiți ceaiul japonez Sencha Satsuma, vă puteți aștepta la o combinație delicioasă de aromă fermecătoare, dulceață și un val de energie.

Totuși, în prima infuzie, toți iubitorii de ceaiuri verzi așteaptă gustul umami, renumitul al cincilea gust, datorită căruia experiența din ceașcă va fi transferată la un nivel complet diferit."

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Preparați ceaiul verde cu apă la o temperatură de 70-80° C în raport de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 2-3 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ZMEURĂ CREMOASĂ - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ZMEURĂ CREMOASĂ - ceai de fructe

Cei mici iubesc zmeură. Noi iubim pe cei care iubesc bunătăti ... si astfel nu am putut pierde fructele roșii suculente de vară in oferta noastra de ceaiuri de fructe. În plus față de faptul că este plin de antioxidanți și minerale, mirosul lor este grozav și gustul lor este si mai bun. Ceai din fructe de zmeure întregi puteti pregăti pentru prescolari. Serviti-l cald sau rece, el va fi întotdeauna perfect. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,8 Lei /250 g 28,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 19. 12. 2023

BIO FRUCTE Moringa - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BIO FRUCTE Moringa - ceai de fructe

Excelent, răcoritor, popular. Aveti nevoie sa stiti mai multe despre fructul numit moringa? Dacă da, adăugăm informații că pe lângă frunzele copacului discret, cu efecte extraordinare, conține și mere, morcovi, sfeclă roșie, stafide, ananas sau papaya. Apoi ajunge doar sa adaugăm recomandarea noastra: Pregătiți-l sub formă de ceai cu gheață. Scăpați de sete și de multe boli. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
72,2 Lei /250 g 28,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 19. 12. 2023

ROOIBOS
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROOIBOS

Vorbele despre gustul minunat și efectele enorme pentru sănătate ale Rooibos sălbatic se răspândesc în întreaga lume. Din Africa de Sud, Cederberg a sosit în America, Asia și Europa. O plantă necunoscută care crește doar într-o zonă foarte mică, oferă o băutură, care nu este un ceai adevărat, dar popularitatea acesteia este foarte mare. Gustului său captivant si decent se supun toti in rapiditate! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
43,3 Lei /250 g 17,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 19. 12. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »