075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

JAPAN SENCHA SATSUMA BIO - ceai verde

Cod: 1578

Un ceai care răsplătește papilele gustative cu o dulceață neobișnuită combinată cu celebrul umami. Exact așa este ceaiul japonez Sencha Satsuma cultivat în armonie cu natura, fără utilizarea substanțelor chimice. Mirosul floral fermecător merge mână în mână cu un gust răcoritor, care vă stimulează pentru o nouă zi. Oferiți-vă un moment și savurați perfecțiunea ascunsă în fiecare ceașcă a acestei specialități de ceai din Țara Soarelui Răsare.

Pachete mari:
Pachete mici:
166,1 Lei /250 g 66,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Regiune
Regiune:
Kagoshima
Gust
Gust:
Fin, Umami
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

100%

INFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI

Infuzia cu o nuanță galbenă strălucitoare poartă o dulceață și o finețe surprinzătoare, care este încununată la final de gustul umami.

ORIGINEA CEAIULUI

Astăzi ar fi în zadar să căutați provincia Satsuma pe hartă, această zonă istorică era cunoscută cândva mai ales pentru ceramica frumoasă, inclusiv seturile de ceai. Însă la sfârșitul secolului al XIX-lea, împreună cu regiunile înconjurătoare, a format actuala provincie Kagoshima pe insula Kyushu. Grădinile locale de ceai sunt faimoase pentru ceaiurile verzi de primă clasă. Și Sencha este unul dintre dintre cele mai populare ceaiuri. Pentru mulți japonezi, consumul ceaiului este un ritual zilnic obișnuit, care face o zi solicitantă să fie mai plăcută. Și nu trebuie să fie doar un ceainic cu ceai cald, Sencha are un gust minunat și răcoritor dacă se prepară sub formă de ceai cu gheață în verile călduroase.

Pentru Japan Sencha Satsuma BIO, se selectează cu grijă frunzele cele mai tinere și de cea mai înaltă calitate, care se caracterizează prin prospețime și o aromă puternică. În timpul primei recolte la sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai, frunzele sunt adunate manual după care se expun la aburi. Apoi se răsucesc manual în formă de ace, care au o culoare verde pronunțată. Cultivarea organică a arborilor de ceai contribuie cu siguranță la rezultatul perfect, care trebuie să-și extragă substanțele necesare din solul bogat în nutrienți, ceea ce face ca proprietățile lor caracteristice să fie speciale. Când pregătiți ceaiul japonez Sencha Satsuma, vă puteți aștepta la o combinație delicioasă de aromă fermecătoare, dulceață și un val de energie.

Totuși, în prima infuzie, toți iubitorii de ceaiuri verzi așteaptă gustul umami, renumitul al cincilea gust, datorită căruia experiența din ceașcă va fi transferată la un nivel complet diferit."

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Preparați ceaiul verde cu apă la o temperatură de 70-80° C în raport de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 2-3 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


JAPAN SENCHA BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN SENCHA BIO - ceai verde

Miyazaki japonez nu este doar o stațiune turistică populară. Prefectura de pe insula Kyushu o caută și experți în ceaiul verde. Bio Sencha este un exemplu tipic de producție tradițională locală. Ceaiul excelent, cu gust proaspat si usor, este potrivit pentru savurarea pe tot parcursul zilei. Grădinile de ceai din care le aducem se află la altitudini mai mari unde pomii de ceai sunt crescuți în mod organic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,3 Lei /250 g 28,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

JAPAN SENCHA SHIZUOKA BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN SENCHA SHIZUOKA BIO - ceai verde

În două cuvinte: foarte plăcut. Ceaiul Sencha japonez din prefectura tradițională a ceaiului îi va încânta pe iubitorii de ceai experimentați și îi va surprinde plăcut pe cei care doar încep cu ceaiurile verzi. Infuzia florală, ușoară și dulce la final, va oferi revigorare, pe care o veți aprecia oricând și oriunde. Japonezii sunt cunoscuți pentru faptul că își poartă ceaiul cu ei toată ziua. Încercați și dvs. Japonia Sencha Shizuoka BIO va fi un companion plăcut. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
152,4 Lei /250 g 61,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

JAPAN SENCHA ASAGIRI BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN SENCHA ASAGIRI BIO - ceai verde

Ceaiurile verzi din Japonia sunt pe bună dreptate în topul ceaiurilor, iar ceaiul Asenchiri sencha este o dovadă incontestabilă a acestui lucru. Un ceai excelent, al cărui gust reflectă o armonie perfectă cu natura în timpul cultivării și adevărata artă a maeștrilor de ceai în timpul procesării sale ulterioare. O experiență, în care fiecare iubitor va aprecia gustul unic de umami și prospețimea pe care acest ceai sencha o aduce cu siguranță. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
138,2 Lei /250 g 55,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »