

JAPAN SENCHA JEIDO WITH MATCHA - ceai verde
In toate laturile, un ceai unic! De înaltă calitate japoneză Senchi Jeido este prafuit cu clasa întâi de Matcha, cea mai rară sorta de ceai folosit pentru prepararea rituală tradițională a unei băuturi populare. Oferiti-vă un moment de ceai care încurajează mintea ageră. Japonia Sencha Jeido cu Matcha combină foarte bine bunătatea cu prosperitate.
Compoziție
Ceai verde Japan SENCHA JEIDO, Ceai verde Japan MATCHA 2%Infuzie și gustul ceaiului
Ceaiul japonez Sencha Jeido cu Matcha captează imediat cu aspectul sau. După turnare colorează apa într-o culoare verde superbă care este tipică pentru Matcha. Ceașca cu ceai atrage atenția si cu mirosul proaspăt de iarbă naturală. In gust gasim indulcire plăcută și astrigentă usoara.
Originea ceaiului
Ambele ceaiuri care se completează atât de fabulos provin din Japonia. Crescute în provincia Shizuoka, faimoasă pentru producerea ceaiurilor verzi din întreaga lume. Plantațiile de pe coasta de sud a Honshu sunt influențate de climatul subtropical umed, cu toate acestea, nu fac excepție ierni bogate de zăpadă. Cultivarea ceaiurilor chinezești (Camellia sinensis) are o lungă istorie în această provincie. Datează din1241, atunci când un călugăr a revenit în patria sa din China Shoichi Kukushi și a adus semințe de plante de ceai.Grădini de ceai sunt acum răspândite la poalele muntelui sacru Fuji și ceai face parte din provincia Shizuoka patrimoniului național. Sencha Jeido este un excelent soi de Sencha cu frunze atent pregătite. Acele verzi subtiri sunt aburite cu aer fierbinte. Aceasta oprește oxidarea enzimelor. Apoi, frunzele de ceai sunt rulate, uscate și sortate după calitate. În a doua etapă de producție Sencha Jeido with Matcha, Sencha este prafuita cu Matcha de gratul intai. Acestea sunt cele mai bune frunze de ceai procesate prin abur, uscare și tăiere. Ultimul pas în producția Matcha este macinarea lentă între pietrele de granit. Acest proces este extrem de delicat și de lung. Pulberea foarte fină, Matcha, este folosită în ritualul japonez de ceai clasic.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























20. 8.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

LINGURITA DIN BAMBUS PENTRU CEAI MATCHA - CHASHAKU

TEL PENTRU CEAI MATCHA - CHASEN

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN BANCHA PREMIUM - ceai verde

JAPAN SENCHA BIO - ceai verde
