075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Japan Shincha Yabukita BIO - ceai verde

Cod: 1772

Într-un cuvânt? Cel mai proaspăt! Dacă trebuie să știți ceva despre ceaiul shincha, este că vine din prima recoltă și este una dintre delicatesele japoneze. Cum să nu fie, când delicatețea și noblețea sa este încununată de umami - al cincilea gust delicios căruia nu i se poate rezista. Stocurile de Japan Shincha Yabukita BIO din regiunea Shizuoka sunt limitate. Așa că nu ezitați nici un minut!

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Regiune
Regiune:
Shizuoka
Gust
Gust:
Umami, Delikátní, Čerstvá
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
750m - 800m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai verde Japan Shincha Yabukita BIO 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul Japan Shincha Yabukita BIO oferă o culoare foarte deschisă, galben-verzuie. În prima înghițitură, veți observa imediat o prospețime sclipitoare, dulceață rotundă, armonioasă și, bineînțeles, umami. În japoneză, înseamnă savoare, un gust delicios. În ansamblu, acest ceai este extrem de ușor și echilibrat.

Originea ceaiului

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Preparați ceaiul verde cu apă la o temperatură de 70-80 °C (aprox. 2 minute după fierberea apei), în raport de 1 linguriță la 150 -200 ml.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 2-3 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »