

JAPAN SHIZUOKA GABALONG BIO - CEAI VERDE
Lumea diversă a ceaiurilor verzi din Țara Soarelui Răsare poate încă să surprindă. Gustați o băutură care îmbină perfect măiestria tradițională a celor mai fine frunze de ceai cu o abordare științifică atentă. Gabalong-ul japonez este foarte bun pentru trup și suflet și va fi, de asemenea, pe placul papilelor gustative.
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia cu o culoare frumoasă aurie cu o multitudine de scântei verzi are un gust complet și bogat, în care se joacă dulceața plăcută și celebrul gust umami. Numele acestui al cincilea gust, cum este numit, provine din expresia japoneză pentru ceva delicat și delicios.
Originea ceaiului
Ceaiul Gabalong, Gabaron sau pur și simplu GABA tea. Sub toate aceste denumiri, veți găsi un ceai, care poate fi caracterizat de un singur cuvânt „unicat”. Crește în împrejurimile frumoase ale Prefecturii Shizuoka de pe insula Honshu. Așa numita Riviera Japoneză pe lângă frumusețea sa naturală, golfurile pitorești și o priveliște uluitoare asupra celui mai înalt munte Fuji, oferă condiții ideale pentru cultivarea ceaiului. Soiul de ceai Yabukita, care este tipic zonei locale, nu numai că rezistă cu succes la vremea rece, dar oferă frunze de o culoare proaspătă și calitate de primă clasă. Ceea ce face din Gabalong un ceai excepțional este felul în care este prelucrat. După recoltarea manuală, este supus unei fermentații de câteva ore cu azot. Ulterior, frunzele sunt adunate în saci pentru aproximativ 14 ore, după care se expun la abur, cum este și cazul altor ceaiuri verzi japoneze.
Această utilizare neconvențională a azotului se datorează în principal descoperirii științifice întâmplătoare a profesorului Tojiro Tsushid, care în 1984 a căutat o modalitate de a menține ceaiul proaspăt mai mult timp. Utilizarea azotului a dus însă la observarea neașteptată a faptului că în astfel de frunze a crescut brusc concentrația de GABA (acid gamma-aminobutiric). Efectul său pozitiv asupra organismului uman este incontestabil datorită multor studii, prin care Gabalong a câștigat în Japonia statut de ceai al sănătății.
Ceaiul Japan Shiozuka Gabalong, datorită fermentației neconvenționale a obținut și proprietăți foarte specifice, în special aromă îmbietoare florală și de plante, gust dulceag cu o nuanță subtilă de unt și o experiență irezistibilă asociată cu umami în prima infuzie. Frunzele păstrează o culoare verde pronunțată și o caracteristică neregulată. Bucurați-vă de o ceașcă de ceai care, grație combinației neobișnuite a științei și a meșteșugului tradițional, vă aduce o experiență unică plină de efecte pozitive Ierbarul și efectele benefice.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - ceai verde

CHINA GABALONG BIO - oolong

JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO
Ați vizualizat
