075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

JASMINE SNOW BUDS - ceai verde

Cod: 690

Are frunze verzi închise, un număr mare de muguri, gust proaspăt și aromă de iasomie. Ce este? Un alt ceai dintre cele mai minunate ceaiuri ale provinciei Fujian, un ceai elegant cultivat la mare altitudine Jasmine Snow Buds. Se caracterizează prin muguri răsuciți delicat, argintii și verzi, un gust foarte neted și aromă florală.

Pachete mari:
Pachete mici:
92,9 Lei /250 g 37,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Fujian
Gust
Gust:
Dulceag, Floral
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
2000m - 4000m

Compoziție

Ceai verde JASMINE SNOW BUDS 100%

INFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI

Ceaiul Jasmine Snow Buds oferă o infuzie de culoare galbenă deschisă până la ocru. Gustul este extrem de delicios iar astringența ușoară este completată frumos de nuanțe dulci. Totul este încununat cu un parfum bogat de iasomie. Dacă vă plac ceaiurile cu gheață, atunci din Jasmine Snow Buds se poate prepara cu ușurință o băutură delicioasă răcoritoare.

ORIGINEA CEAIULUI

Provincia Fujian din sud-estul Chinei este unul dintre producătorii importanți de ceaiuri verzi de top. Așa-numitele ceaiuri parfumate au fost produse de fermierii locali încă din cele mai vechi timpuri. Popularitatea lor la nivel mondial nu scade deloc - ceaiurile de calitate de iasomie sunt apreciate în mod constant pe piață. Acestea sunt de obicei denumite Mo-li (iasomie).

Producția de ceai verde de iasomie este solicitantă și relativ lungă. Frunzele și mugurii arborilor de ceai chinezesc (Camellia sinensis) se culeg la începutul primăverii, din martie până în aprilie. Însă în perioada aceea, iasomia, ale cărei muguri aromatizează ceaiul, încă nu înflorește. Prin urmare, ceaiul verde este procesat doar parțial și în încăperi speciale „așteaptă” florile de iasomie. Acest lucru se va întâmpla vara. Florile de iasomie se culeg încă închise, se amestecă seara cu ceaiul verde și se lasă într-o cameră încălzită. Peste noapte, iasomia se desface și își transferă mirosul la ceai. Soiurile comune de ceai de iasomie sunt parfumate de trei ori la rând, cele mai selecte și mai scumpe, de până la opt ori.

Apoi trebuie să urmeze sortarea iasomiei. Majoritatea cu ajutorul ventilatoarelor, care suflă florile ușoare din ceaiul verde. Ceaiul de iasomie rezultat este apoi uscat, sortat și ambalat.

Vă recomandăm să preparați ceaiul de iasomie în ceainic. După deschiderea capacului, vă veți bucura de minunatul său parfum.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LIMA TANDRA - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LIMA TANDRA - ceai de fructe

Proaspăt, proaspăt și iar proaspăt! Lima tandră este un ceai de fructe care vă place să îl pregătiți indiferent de sezon. Excelează cu mirosul de mere, coacăze și iarbă de lămâie, intarit cu bucăți de morcov dulce și ananas Atingere ușoară de lima cremoasă, magia acestui ceai de fructe doar subliniază. Consumti-o fierbinte sau pregătiti din ea ceai cu gheață - lima tandră nu va dezamăgi niciodată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
70,2 Lei /250 g 28,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

DARJEELING  TGFOP 1 GIELLE - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DARJEELING TGFOP 1 GIELLE - ceai negru

Americanul ar striga"uimitor", germanul ar exclama "wunderbar", noi strigam in ceha "juchú"! O alta delicatesa din Darjeeling, ceaiul negru adevarat din India, este aici. Numele sau a primit dupa raul din India care este limpede si curat, în gustul său puteți găsi flori din Himalaya, aroma lui vă aminteste dimineața proaspătă în munți. Datorita teinei, Darjeeling TGFOP 1 Gielle va imbunatateste starea de spirit si taninele linistesc stomacul. Vă sfătuim bine - încercați! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
88,0 Lei /250 g 35,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

CHINA GUNPOWDER  SUPER - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA GUNPOWDER SUPER - ceai verde

Experiență maximă! Forma frumoasă, aromă completă, o mulțime de teina și o calitate superioară. China Gunpowder Super este pe scurt si bine un ceai bun care te improspateaza cu adevărat. Bilutele mici de ceai dupa turnarea apei fierbinti pur si simplu explodeaza. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
40,2 Lei /250 g 16,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »