

JAVA BOP1 PASIR MALANG - ceai negru
Cea mai populată insulă a lumii și una dintre cele mai atractive destinații turistice. Java a fost renumita pentru vulcani, parcul național, palatul de apă, piața păsărilor sau complexul templului. Ceaiul lor? Nu sunt chiar vagoane, dar sunt de bună calitate. Cine a avut posibilitatea de al gusta, compară Java cu Darjeeling din cea de-a doua recoltă. Este plin, picant și frumos mirositor.
Compoziție
Ceai negru 100%Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA GUNPOWDER - ceai verde

SUMATRA BOP1 BAH BUTONG - ceai negru
