

SUMATRA BOP1 BAH BUTONG - ceai negru
Când gustați, ramaneti coplesiti. Ceaiul negru din ecuator este incredibil de proaspăt, puternic și picant. In solul vulcanic al Sumatrei se naste ceaiul cu gust echilibrat, atrăgător atât iarna cat și în timpul verii.Iubitorilor de ceai plantația But Butong este foarte bine cunoscuta . La fel ca și regulile de degustare a ceaiului: Savurați băutura sa asa de fierbinte și aromată încât să fiți întotdeauna coplesiti.
Compoziție
Sumatra BOP1 Bah Butong 100%Infuzie și gustul ceaiului
Aceasta este o băutură proaspătă pentru orice ocazie. Gustul poate fi descris ca fiind plăcut astrigent, dar și neted, în cele din urmă picant. Poate semăna cu Assam. Infuzia are o culoare ambră închisă.
Originea ceaiului
Ceaiurile din Sumatra nu sunt disponibile pe scară largă. Prin urmare, merită menționat un timp.
A șasea cea mai mare insulă din lume este renumită pentru peisajele sale uluitoare și pentru templele magnifice. Numele Sumatra provine din originalul Samudra Pasai, cu Samudra însemnând oceanul. Se crede că a fost acolo Marco Polo, care, în scrisorile Reginei Elisabeta I, numele acestei insule a fost corupt în Sumatra. În lunga istorie a Indoneziei găsim și poeticul Swarnadwipa, insula de aur.
Peisajul sălbatic și accidentat captează vulcanii activi, lacurile, plajele, pădurile tropicale cu faună și floră incredibil de diversă, precum și cultura populației locale. Sumatra este împărțită în 10 raioane. Grădinile de ceai Sidamanik sunt situate în nordul țării. Fiind aproape de turiștii lacului Lacul Toba, acestea sunt ținta multor vizitatori din întreaga lume. Grădina de ceai Sidamanik este cea mai mare plantă de ceai din Sumatra, cu o istorie foarte lungă datând din vremea dominației coloniale olandeze. De asemenea, se numește de obicei Butong Bah.
Plantațiile sunt atât de mari, încât atunci când stai în mijlocul lor, oriunde te uiți, vezi dealurile ceaiului verde verde. Mirosul incredibil de parfumat pătrunde în fiecare poțiune. Și nu o vei uita niciodată.
Solul vulcanic bogat în nutrienți, precum și precipitațiile regulate, permit Sumatranului să recolteze ceaiul pe tot parcursul anului. Selecția gustoasă a frunzei de ceai și prelucrarea delicată sunt garanția unei calități ridicate a ceaiului.
Sumatra BOP1 Bah Butong este excelent pentru a face ceai cu gheață și băuturi calde. Puteți să adăugați zahăr, miere, smântână, lămâie ...
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

EARL GREY - ceai negru

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru
