075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

SUMATRA BOP1 BAH BUTONG - ceai negru

Cod: 913

Când gustați, ramaneti coplesiti. Ceaiul negru din ecuator este incredibil de proaspăt, puternic și picant. In solul vulcanic al Sumatrei se naste ceaiul cu gust echilibrat, atrăgător atât iarna cat și în timpul verii.Iubitorilor de ceai plantația But Butong este foarte bine cunoscuta . La fel ca și regulile de degustare a ceaiului: Savurați băutura sa asa de fierbinte și aromată încât să fiți întotdeauna coplesiti.

Pachete mari:
Pachete mici:
46,1 Lei /250 g 18,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 20. 12. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Sumatra
Regiune
Regiune:
Sidamanik
Gust
Gust:
Picant, lehká
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani

Compoziție

Sumatra BOP1 Bah Butong 100%

Infuzie și gustul ceaiului

Aceasta este o băutură proaspătă pentru orice ocazie. Gustul poate fi descris ca fiind plăcut astrigent, dar și neted, în cele din urmă picant. Poate semăna cu Assam. Infuzia are o culoare ambră închisă.

Originea ceaiului

Ceaiurile din Sumatra nu sunt disponibile pe scară largă. Prin urmare, merită menționat un timp.
A șasea cea mai mare insulă din lume este renumită pentru peisajele sale uluitoare și pentru templele magnifice. Numele Sumatra provine din originalul Samudra Pasai, cu Samudra însemnând oceanul. Se crede că a fost acolo Marco Polo, care, în scrisorile Reginei Elisabeta I, numele acestei insule a fost corupt în Sumatra. În lunga istorie a Indoneziei găsim și poeticul Swarnadwipa, insula de aur.

Peisajul sălbatic și accidentat captează vulcanii activi, lacurile, plajele, pădurile tropicale cu faună și floră incredibil de diversă, precum și cultura populației locale. Sumatra este împărțită în 10 raioane. Grădinile de ceai Sidamanik sunt situate în nordul țării. Fiind aproape de turiștii lacului Lacul Toba, acestea sunt ținta multor vizitatori din întreaga lume. Grădina de ceai Sidamanik este cea mai mare plantă de ceai din Sumatra, cu o istorie foarte lungă datând din vremea dominației coloniale olandeze. De asemenea, se numește de obicei Butong Bah.
Plantațiile sunt atât de mari, încât atunci când stai în mijlocul lor, oriunde te uiți, vezi dealurile ceaiului verde verde. Mirosul incredibil de parfumat pătrunde în fiecare poțiune. Și nu o vei uita niciodată.

Solul vulcanic bogat în nutrienți, precum și precipitațiile regulate, permit Sumatranului să recolteze ceaiul pe tot parcursul anului. Selecția gustoasă a frunzei de ceai și prelucrarea delicată sunt garanția unei calități ridicate a ceaiului.

Sumatra BOP1 Bah Butong este excelent pentru a face ceai cu gheață și băuturi calde. Puteți să adăugați zahăr, miere, smântână, lămâie ...

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


EARL GREY - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

EARL GREY - ceai negru

Vechi, clasic, dovedit ca intotdeauna bun. Negrul Earl Gray aparține in inventarul necesar la multe familii. Sunteti curiosi de ce il iubesc oamenii de la Manchester pana la Tokyo? De ce în fiecare dimineață mirosul lui se simte în milioane de bucătării? Noi stim asta. Are un gust excelent și o capacitate excepțională de stimulare. Indiferent dacă îl gătiți dimineața sau dupa amiaza, întotdeauna vă va bucura. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
50,8 Lei /250 g 20,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 20. 12. 2023

CEYLON  ORANGE PEKOE - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru

In doua cuvinte: curat și proaspăt. Ceylon Orange Pekoe este cea mai buna esența care o putem astepta de la ceai negru. Foarte delicat, de înaltă calitate și extrem de stimulant. Clasic din provincie unde ceaiul se cultiva din 1870, nu va dezamăgi. Ceaiul ușor picant încălzește degetele și va reda energia dupa o plimbare prin natura acoperita de zăpadă. Luati-l, bineinteles și într-o după-amiază de vară fierbinte în oraș - vă va aduce o stare bună și pofta de lucru. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
47,8 Lei /250 g 19,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 20. 12. 2023

ASSAM TGFOPI MARGERITA - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ASSAM TGFOPI MARGERITA - ceai negru

Ceaiul de inalta calitate cunoasteti prima data dupanume mai întâi după nume, în al doilea rand dupa gust. Assam din judetul Margerita i-au fost destinate cinci litere și un număr. La prima vedere dezvăluie că este o delicatesă a celui mai bun ceai, cu cele mai multe petale tinere. Odată ce-l infuzati cu apă fierbinte, primiți o băutură puternică, proaspătă și spre final dulce. Assam TGFOPI Margerita este destinat micului dejun regulat, dar funcționează bine și după-amiaza… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
47,1 Lei /250 g 18,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 20. 12. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »