075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

SUMATRA BOP1 BAH BUTONG - ceai negru

Cod: 913

Când gustați, ramaneti coplesiti. Ceaiul negru din ecuator este incredibil de proaspăt, puternic și picant. In solul vulcanic al Sumatrei se naste ceaiul cu gust echilibrat, atrăgător atât iarna cat și în timpul verii.Iubitorilor de ceai plantația But Butong este foarte bine cunoscuta . La fel ca și regulile de degustare a ceaiului: Savurați băutura sa asa de fierbinte și aromată încât să fiți întotdeauna coplesiti.

Pachete mari:
Pachete mici:
45,7 Lei /250 g 18,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Sumatra
Regiune
Regiune:
Sidamanik
Gust
Gust:
Picant, lehká
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani

Compoziție

Sumatra BOP1 Bah Butong 100%

Infuzie și gustul ceaiului

Aceasta este o băutură proaspătă pentru orice ocazie. Gustul poate fi descris ca fiind plăcut astrigent, dar și neted, în cele din urmă picant. Poate semăna cu Assam. Infuzia are o culoare ambră închisă.

Originea ceaiului

Ceaiurile din Sumatra nu sunt disponibile pe scară largă. Prin urmare, merită menționat un timp.
A șasea cea mai mare insulă din lume este renumită pentru peisajele sale uluitoare și pentru templele magnifice. Numele Sumatra provine din originalul Samudra Pasai, cu Samudra însemnând oceanul. Se crede că a fost acolo Marco Polo, care, în scrisorile Reginei Elisabeta I, numele acestei insule a fost corupt în Sumatra. În lunga istorie a Indoneziei găsim și poeticul Swarnadwipa, insula de aur.

Peisajul sălbatic și accidentat captează vulcanii activi, lacurile, plajele, pădurile tropicale cu faună și floră incredibil de diversă, precum și cultura populației locale. Sumatra este împărțită în 10 raioane. Grădinile de ceai Sidamanik sunt situate în nordul țării. Fiind aproape de turiștii lacului Lacul Toba, acestea sunt ținta multor vizitatori din întreaga lume. Grădina de ceai Sidamanik este cea mai mare plantă de ceai din Sumatra, cu o istorie foarte lungă datând din vremea dominației coloniale olandeze. De asemenea, se numește de obicei Butong Bah.
Plantațiile sunt atât de mari, încât atunci când stai în mijlocul lor, oriunde te uiți, vezi dealurile ceaiului verde verde. Mirosul incredibil de parfumat pătrunde în fiecare poțiune. Și nu o vei uita niciodată.

Solul vulcanic bogat în nutrienți, precum și precipitațiile regulate, permit Sumatranului să recolteze ceaiul pe tot parcursul anului. Selecția gustoasă a frunzei de ceai și prelucrarea delicată sunt garanția unei calități ridicate a ceaiului.

Sumatra BOP1 Bah Butong este excelent pentru a face ceai cu gheață și băuturi calde. Puteți să adăugați zahăr, miere, smântână, lămâie ...

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CEYLON  ORANGE PEKOE - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru

In doua cuvinte: curat și proaspăt. Ceylon Orange Pekoe este cea mai buna esența care o putem astepta de la ceai negru. Foarte delicat, de înaltă calitate și extrem de stimulant. Clasic din provincie unde ceaiul se cultiva din 1870, nu va dezamăgi. Ceaiul ușor picant încălzește degetele și va reda energia dupa o plimbare prin natura acoperita de zăpadă. Luati-l, bineinteles și într-o după-amiază de vară fierbinte în oraș - vă va aduce o stare bună și pofta de lucru. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
47,4 Lei /250 g 18,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023

JAVA BOP1 PASIR MALANG - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAVA BOP1 PASIR MALANG - ceai negru

Cea mai populată insulă a lumii și una dintre cele mai atractive destinații turistice. Java a fost renumita pentru vulcani, parcul național, palatul de apă, piața păsărilor sau complexul templului. Ceaiul lor? Nu sunt chiar vagoane, dar sunt de bună calitate. Cine a avut posibilitatea de al gusta, compară Java cu Darjeeling din cea de-a doua recoltă. Este plin, picant și frumos mirositor. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
33,9 Lei /250 g 13,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023

MOZAMBIC OP1 MONTE METILILE BIO - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MOZAMBIC OP1 MONTE METILILE BIO - ceai negru

Fermierii din grădina mozambicană Monte Metilile au optat pentru un mod organic de cultivare a arborilor de ceai și recolta lor depășește toate așteptările! Ceaiul negru BIO cu gust ușor dulceag și note de fructe își va găsi loc în inima iubitorilor de ceai. Mozambicul se întoarce între principalii producători de ceaiuri de calitate. Nu-l ratați. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »