

KENIA GFOP MILIMA GOLDEN TIPPED - ceai negru
Când vine vorba de Kenya, majoritatea se vor gândi la parcurile naționale cu rinoceri, lei și elefanți. Să ne extindem orizonturile și să gustăm împreună ceaiul kenyan. Are un gust astrigent intens, care se dezvoltă într-o aromă de fructe cu miere. Putem să simțim si putină ciocolată cu caise. Kenya GFOP Milima Golden Tipped este fierbinte după soarele tropical și proaspăt după pădurile tropicale.
Compoziție
Ceai negru Kenia GFOP Milma Golden Tipped 100%Originea ceaiului
Kenya din Africa este unul dintre cei mai mari exportatori de ceai din lume. Cultivarea ceaiului aduce cel mai mare venit țării imediat după profiturile din turism, horticultură și cultivarea cafelei. Plantațiile de ceai au fost plantate cu arborii de ceai de la Assam din India, dar în timp în Kenya s-a dezvoltat un nou soi specific de ceai. Arborii de ceai în Kenya se găsesc pe dealurile din apropiere de Nairobi. Kenya GFOP Milima Golden Tipped provine din plantațiile Milima, care sunt situate la o altitudine de 1980 de metri și mai sus. Frunzele sunt ușor rulate de trei ori după recoltare, care are loc dimineața devreme. Astfel primesc forma caracteristică de fire subțiri. Apoi oxidează și sunt trasnportate pentru uscare. Acestea sunt sortate în trei tipuri în funcție de conținutul de muguri aurii. Kenya GFOP Milima Golden Tipped este inclus în clasa GFOP, ceea ce înseamnă că este din frunze foarte mici, cu o reprezentare de muguri.
Gustul ceaiului
După infuzarea în apă, acest ceai oferă o culoare limpede, maro - portocalie. Are parfum ușor de flori și fructe. Gustul său este intens și astringent. De asemenea, găsim o urmă plăcută de miere și indicii cu aromă de prune sau de măr. Kenya GFOP Milima Golden Tipped se aseamănă ușor cu ceaiul Ceylon și la fel ca acesta își poate găsi locul la micul dejun. Încercați să-l gustați cu miere și lămâie.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

GOLDEN NEPAL FTGFOP 1 SECOND FLUSH - ceai negru

RUKERI RWANDA OP BIO - ceai negru
