

Kenya Embu County Green - ceai verde
Dacă vă imaginați Kenya doar ca pe un tărâm al leilor și al girafelor, atunci adăugați rapid ceai la acestea. Ajunge să gustați ceaiul Kenya Embu County Green și nu îl veți uita niciodată. Ceaiul verde kenyan dintr-o plantație înconjurată de pădurea tropicală vă va oferi o ceașcă de ceai proaspăt și plăcut amărui potrivit pentru a începe ziua și pentru a vă relaxa după-amiaza.
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul Kenya Embu County Green face parte dintre ceaiurile verzi cu gust clasic, proaspăt și ușor astringent. Infuzia are o culoare deschisă, galben-verzuie și un miros plăcut de iarbă. Acest ceai vă va revigora oricând aveți nevoie.
Originea ceaiului
Ceaiul este o cultură comercială importantă pentru Kenya și, împreună cu turismul, cafeaua și florile, una dintre sursele majore de venituri în valută. Fermierii locali produc ceaiuri albe, galbene, negre și, bineînțeles, verzi, la comandă de la principalii clienți.
Arborii de ceai chinezesc (Camellia sinensis) au fost plantați pentru prima dată în Kenya în 1903, au început să fie utilizați comercial 21 de ani mai târziu. Calitatea ceaiului și vânzarea acestuia sunt în grija Kenya Tea Development Agency, care reunește peste jumătate de milion de fermieri și aproape 70 de fabrici de procesare. Majoritatea ceaiului din Kenya este produs folosind așa-numita metodă CTC (Crush, Tear, Curl), în care frunzele sunt zdrobite, rupte și răsucite. Un astfel de produs are un gust omogen, puternic și este folosit ca bază pentru amestecurile de ceai și ceaiurile pentru micul dejun.
Ceaiurile kenyene de calitate, dintre care provine ceaiul Kenya Embu County Green, sunt produse prin metode tradiționale. Muncitorii culeg frunzele și mugurii manual, le lasă să ofilească și, pentru scurt timp, le expun în mod repetat la temperaturi ridicate. Ceaiul verde rezultat este apoi uscat încet, sortat și ambalat. Din 4 kilograme de frunze și muguri culese se produce maximum 1 kilogram de ceai.
Plantațiile de ceai merg foarte bine în Kenya. Solurile vulcanice sunt bogate în minerale, precipitațiile sunt destul de regulate pe tot parcursul anului, iar peisajul deluros asigură temperaturi plăcute pentru arbuștii de ceai. Zilele lungi însorite și un climat tropical sunt, de asemenea, benefice.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul verde se prepară cu apă de 70-80 °C (cca 2 minute după fierberea apei) în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 2-3 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

SENCHA JAPONEZĂ MAKOTO - ceai verde

GUANGXI PENE ALBE - ceai alb
