075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei

Kenya Embu County Green - ceai verde

Cod: 1764

Dacă vă imaginați Kenya doar ca pe un tărâm al leilor și al girafelor, atunci adăugați rapid ceai la acestea. Ajunge să gustați ceaiul Kenya Embu County Green și nu îl veți uita niciodată. Ceaiul verde kenyan dintr-o plantație înconjurată de pădurea tropicală vă va oferi o ceașcă de ceai proaspăt și plăcut amărui potrivit pentru a începe ziua și pentru a vă relaxa după-amiaza.

Pachete mari:
Pachete mici:
61,6 Lei /250 g 24,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 3. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Kenia
Regiune
Regiune:
Embu County
Gust
Gust:
Proaspăt, Jemně trpká
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1500 - 1800 m

Compoziție

100%

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul Kenya Embu County Green face parte dintre ceaiurile verzi cu gust clasic, proaspăt și ușor astringent. Infuzia are o culoare deschisă, galben-verzuie și un miros plăcut de iarbă. Acest ceai vă va revigora oricând aveți nevoie.

Originea ceaiului

Ceaiul este o cultură comercială importantă pentru Kenya și, împreună cu turismul, cafeaua și florile, una dintre sursele majore de venituri în valută. Fermierii locali produc ceaiuri albe, galbene, negre și, bineînțeles, verzi, la comandă de la principalii clienți.

Arborii de ceai chinezesc (Camellia sinensis) au fost plantați pentru prima dată în Kenya în 1903, au început să fie utilizați comercial 21 de ani mai târziu. Calitatea ceaiului și vânzarea acestuia sunt în grija Kenya Tea Development Agency, care reunește peste jumătate de milion de fermieri și aproape 70 de fabrici de procesare. Majoritatea ceaiului din Kenya este produs folosind așa-numita metodă CTC (Crush, Tear, Curl), în care frunzele sunt zdrobite, rupte și răsucite. Un astfel de produs are un gust omogen, puternic și este folosit ca bază pentru amestecurile de ceai și ceaiurile pentru micul dejun.

Ceaiurile kenyene de calitate, dintre care provine ceaiul Kenya Embu County Green, sunt produse prin metode tradiționale. Muncitorii culeg frunzele și mugurii manual, le lasă să ofilească și, pentru scurt timp, le expun în mod repetat la temperaturi ridicate. Ceaiul verde rezultat este apoi uscat încet, sortat și ambalat. Din 4 kilograme de frunze și muguri culese se produce maximum 1 kilogram de ceai.

Plantațiile de ceai merg foarte bine în Kenya. Solurile vulcanice sunt bogate în minerale, precipitațiile sunt destul de regulate pe tot parcursul anului, iar peisajul deluros asigură temperaturi plăcute pentru arbuștii de ceai. Zilele lungi însorite și un climat tropical sunt, de asemenea, benefice.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul verde se prepară cu apă de 70-80 °C (cca 2 minute după fierberea apei) în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 2-3 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PI LO CHUN - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PI LO CHUN - ceai verde

Un mic dejun liniștit în grădină, întâlnirea de după-amiază cu prietenii ... acestea sunt ocazii create pentru savurarea celor mai bune ceaiuri verzi. De aceea nu trebuie să vă lipsească acasa Pi Ho Chun - o băutură magică cu un gus fint dulce și aroma florală. Ea crește între prune și piersici și este recoltată doar într-o zi a anului. Este exceptionala! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
58,7 Lei /250 g 23,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 3. 2023

Kenya Purple tea - ceai violet
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Kenya Purple tea - ceai violet

Ceaiul special din Kenya a devenit cunoscut abia recent, dar câștigă popularitate foarte repede. Frunzele violete ale arborelui de ceai rar excelează prin conținutul ridicat de antiocianină și L-teanină. Teina, în schimb, este prea puțină. Ceaiul violet are gust dulce, ușor lemnos, este ușor și delicat. Potrivit pentru consum pe tot parcursul zilei. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,3 Lei /250 g 28,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 3. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »