

LONG ZHU BLACK - ceai negru
Ceai original în ambalaj original! Această delicată și specială ofertă premium atrage cu siguranță atenția. Ceaiul negru în perle mici nu apare atât de des pe piață. Casa lui este faimoasa provincie chineză din Fujian, gustul său plin de gust, cu tonuri de sambure și pădure de toamnă. Ceai negru format manual in bilute micute indeplineste dorinta dupa lux.
Compoziție
Ceai negru LONG ZHU BLACK 100%Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul cu proprietăți impresionante oferă o infuzie de culoarea mandarinelor închise. Odată cu prima înghițitură, suntem literalmente transportați în pădurea de toamnă. În ceai se poate identifica nucitatea înțepătoare, astringența naturală, amprenta acidulată a cireșelor negre și tonurile îndepărtate de cacao. Pe scurt, o compoziție pentru sofisticați.
Originea ceaiului
Aspectul și numele ceaiului Long Black Zhu trimite la metoda tradițională chineză de producere a ceaiurilor premium - rularea în perle Dragon solide și elegante. Le cunoaștem din sortimentele de ceai verde și alb, adesea cu aromă de iasomie. Ceaiul negru rulat este o mare raritate.
Acest Long Zhu black provine din faimoasa provincie Fujian, concret din grădina de ceai din munții Taimu. Se află la o altitudine de 917 metri și cel puțin o jumătate de an este acoperită de ceață și ploi. Arborilor de ceai chinezesc (Camellia sinensis) le convin de minune aceste condiții. Recoltarea frunzelor de ceai are loc în primăvară, când femeile locale pornesc pe plantații. Cu mișcări delicate și blânde, rup cele mai tinere frunze, care pornesc foarte repede spre procesare. Ceaiul este lăsat să veștejească, apoi este fermentat, prăjit și rulat manual în perle solide. În cele din urmă, vine uscarea, sortarea și ambalarea.
În China numesc ceaiurile negre roșii, după culoarea infuziei. Cu toate că, ceaiurile fermentate (Hong Cha) nu au ajuns foarte apreciate în rândul localnicilor, proprietarii plantațiilor le acordă o atenție maximă. Astfel, producția lor atinge calități excepționale, ceea ce este apreciat de experții din întreaga lume.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie din lemn

Teekanne mit Sieb 900 ml - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor 900 ml - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR 900 ml - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

LONG ZHU IASOMIE - ceai verde

LONG ZHU WHITE - ceai alb
