

LONG ZHU GREEN - ceai verde
Incalziti ceainicul de sticlă, turnați perlele verzi de Long Zhu Green și urmăriți cum dupa turnarea apei fierbinti se ridică la suprafață, frunzele care încet se deschid și ușor cad din nou spre fund. Nu este o relaxare mai bună! Când băutura prinde culoare si aroma iese la suprafata vine timpul să gustăm. Ceaiul unic din munții înalți este prelucrat exclusiv manual și cu grijă. Se cunoaște pe el!
Compoziție
Ceai verde Long Zhu Green 100%Infuzie și gustul ceaiului
Una dintre cele mai cautate ceaiuri din lume are, după infuzare o culoare deschisa galben-verzuie proaspătă, uneori asemanată cu paiele. Aroma este naturală, ușoară și gustul ramane mult timp în gură după terminarea ceaiului. Gustul este de obicei descris ca fiind cuceritor și complet unic, ușor dulce, cu urme de plante, castane și pini. De asemenea poate fi perceput cu accente de fructe. Oricum, este foarte fin, neted și delicat.
Originea ceaiului
Chiar dupa aspectul lui este clar că acest ceai este original! Pe piața apare, de asemenea, sub numele de Tai Mu Zhu lung sau pur și simplu perlele Dragonului sau ochii Dragonului. Sunt niște margele strâns înfășurate, cele mai fine frunze de ceai din China, care cresc în provincia Fujian, exact doar in zona Fu Zhou în Tian Mu. Este unul dintre cele mai prețioase ceaiuri chinezești. Fermierii locali ii acordă o atenție speciala.
Recolta are loc primăvara devreme, la sfârșitul lunii aprilie și este cules exclusiv manual. Frunzele tinere și mugurii sunt culese atent doar de către femeile locale. Comoara verde este plasată în coșuri mari. Timpul perfect pentru recoltare conteaza foarte mult - este foarte important ca frunzele sa fie culese in momentul cand încep să se dezvolte. Culegătorii nu au voie sa se dea cu parfumuri sau arome, sau sa foloseasca alimente si băuturi aromatice.
Mirosul lor ar putea chiar să intre în frunze de ceai și să le degradeze. Se culege un mugur mic de top alb pufos, așa-numita fleș și două frunze tinere. Acestea conțin cele mai active substanțe. După colectarea recoltei trebuie să fie transportate cât mai repede posibil pentru procesare. Frunzele ofilite și mugurii sunt pusi la scurtă prăjire, cu atenție răsucite în perle mici cu dimensiunea intre 5-6 mm și se usucă. Fiecare biluta trece prin mâinile agile ale fermierilor. La sfârșitul procesului, ceaiul este extrafin cu proprietăți senzoriale excelente și efecte pozitive asupra sănătății.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul Lung Zhu Green se pune în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Ceaiul Lung Zhu Green se prepară cu apă de 70-80 °C.
- Timp de infuzare 3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
- Lung Zhu Green se poate infuza de 5 ori.

























21. 4.
21. 4.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

LONG ZHU IASOMIE - ceai verde

PI LO CHUN - ceai verde
