LUCUMA BIO - praf
Este fără gluten, este BIO, gustos și sănătos. Praful măcinat fin din planta peruană Lucuma o pun in măncare oamenii din întreaga lume. De ce? Nu numai că adăuga aromă delicioasă de vanilie-caramel-arțar in băuturi și la deserturi. De asemenea, are o valoare nutrițională excelentă,este benefică sistemului nervos, pielii și imunității naturale. Lucuma, poreclită Aurul Incilor, sigur găseste loc in dieta voastra.
Compoziție
Lucuma BIO 100%Infuzia și gustul ceaiului
Lucuma BIO este o pulbere de culoare galben-aurie cu o aromă plăcută şi vagă de fructe. Gustul este, de asemenea, minunat de dulce de vanilie și caramel. Unii pot găsi chiar urmă uşoară de alune.
Originea ceaiului
Dacă încă nu ați auzit de aceasta, acum este momentul să fiţi atenţi. În curând veţi găsi Lucuma oriunde vă veţi uita, aspect valabil mai ales în cazul în care vă orientaţi spre alimente sănătoase. Fructul cu valori nutritive extraordinare și un gust foarte plăcut cunoaşte un boom la nivel mondial. Lucuma este fructul unui copac înalt de aproximativ 20 metri, denumit Pouteria lucuma. La origine, arborele creştea în văile Andine din Peru, Ecuador și Chile. Se spune că fructele, asemănătoare cu avocado, au fost adorate de oameni încă din perioada preincaşă. Copacii cu coajă gri-maronie şi frunze păroase, ovale produc fructe sferice de dimensiuni cuprinse între 8-10 cm.
Sub coaja de culoare verde-închis se ascunde o pulpă galben-portocalie, ușor fibroasă, care înconjoară câteva semințe mari, de culoare maro. Chiar datorită structurii pulpei, Lucuma este denumită și eggfruit, deoarece se aseamănă cu gălbenușul de ou. Copacii Lucuma cresc în America de Sud la altitudini de 1000-2400 de metri. De asemenea, acestea sunt cultivate cu succes în zonele sub-tropicale din California, Republica Populară Democrată Laos și Vietnam.
Europenii au gustat Lucuma, cel mai probabil, în anii 30 ai secolului al XVI-lea, când au dat peste aceasta în timpul expediţiilor în regiunea peruviană Chinchasuyu. Un copac poate produce până la 500 de fructe pe an. Acestea cad din copaci înainte de a fi coapte aşa că trebuie lăsate să se înmoaie, după care urmează prelucrarea. Cel mai adesea fructele de Lucuma sunt transformate în pulbere. Aceasta poate fi folosită în îngheţată, smoothies, cocteiluri, iaurturi, se potriveşte şi la biscuiţi, budinci sau terci de ovăz. De exemplu, în Chile puteți gusta desertul denumit "merengue con salsa de lacúma". Pulpa Lucumei este foarte bogată în beta-caroten, vitamina B3 și minerale, cum ar fi calciu, zinc, fier. De asemenea, conține o cantitate mare de proteine.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- Amestecați 1 lingură în ceai, suc sau smoothie.
- Consumați 1x pe zi.