

LUNG CHING IMPERIAL GRADE - ceai verde
Fântâna dragonului de calitate premium este cel mai bun ceai pentru bună dispoziție. Lung Ching Imperial Grade merită cu siguranță atenția dumneavoastră. Din frunzele uimitoare de calitate superioară, veți prepara o băutură moderat dulce, doar ușor astringentă, cu parfum floral și note plăcute de fum. Gustul și lejeritatea sa generală vă vor aduce o experiență cu adevărat perfectă. Acesta este ceaiul pe care îl veți prefera de la răsăritul soarelui până la apusul soarelui.
Compoziție
Ceai verde Lung Ching 100%Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul verde Lung Ching Imperial Grade oferă o infuzie de culoare galben deschisă până la galben-verzuie. După ce îl veți mirosi, veți descoperi urme de orhidee, după ce îl veți gusta veți descoperi dulceața proaspătă a ceaiurilor verzi de calitate și o urmă specifică de nuci încununată cu note ușoare de fum.
Originea ceaiului
Frunzele mari și lungi de ceai verde presate plat sunt un semn clar pentru cunoscători că probabil au în față ceaiul Lung Ching, așa-numitul ceai Fântâna Dragonului. Pentru cei care caută un ceai de calitate, îi așteaptă un ceai extrem de plăcut.
Se spune că istoria ceaiului Lung Ching Imperial Ching Grade a fost scrisă în urmă cu 1700 de ani. În perioada aceea, călugării care au fost singurii care l-au consumat pentru efectele sale răcoritoare, l-au servit pelerinilor obosiți. I-au ajutat astfel să câștige putere și bună dispoziție, cu care și-au continuat apoi călătoria. Și astfel au răspândit tot mai mult faima frunzelor verzi.
Acest sortiment provine din plantațiile regiunii Zhejiang. Este o zonă situată pe coasta de est a Chinei și este denumită „coloana vertebrală” a țării. Este forța motrice a economiei, are o cultură foarte bogată și o natură frumoasă. Împreună cu Fujian și Anhui, această regiune este unul dintre cei mai mari producători de ceai din lume, concentrându-se pe ceaiurile verzi. Temperaturile medii zilnice sunt cuprinse între 15 și 18 grade Celsius, verile sunt fierbinți, iar iernile sunt reci, dar nu îngheață. Acesta este un avantaj al regiunii Zhejiang, deoarece recolta de primăvară a ceaiurilor verzi poate atinge calități extraordinare.
Secretul preparării ceaiului Lung Ching Imperial Grade este păstrat cu grijă de fiecare grădină de ceai. Știm doar că frunzele sunt culese de muncitori dimineața devreme și, înainte de a merge la plantație, nu li se permite să folosească parfumuri sau chiar să consume mâncăruri prea aromate. Ceaiul „absoarbe” aromele din jur ca un burete și ar putea să-l degradeze cu ușurință. După ce se culege, se lasă să veștejească puțin, apoi se pune în tigăi mari și fierbinți. Prin apăsarea frunzelor pe pereții tigăii și amestecarea repetată capătă forma finală. Și nu numai asta - contactul cu tigaia imprimă și aroma de fum dorită în gustul ceaiului.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Preparați ceaiul verde Lung Ching Imperial Grade cu apă la temperatură de 70-80°C (aproximativ 2 minute după fierberea apei), într-un raport de 1 linguriță la 150 -200 ml.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 2-3 minute (cană acoperită), apoi strecurați.
Puteți prepara până la 3 infuzii din acest ceai.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani

CHINA LUNG CHING 1st GRADE - ceai verde
