075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

LUNG CHING IMPERIAL GRADE - ceai verde

Cod: 1565

Fântâna dragonului de calitate premium este cel mai bun ceai pentru bună dispoziție. Lung Ching Imperial Grade merită cu siguranță atenția dumneavoastră. Din frunzele uimitoare de calitate superioară, veți prepara o băutură moderat dulce, doar ușor astringentă, cu parfum floral și note plăcute de fum. Gustul și lejeritatea sa generală vă vor aduce o experiență cu adevărat perfectă. Acesta este ceaiul pe care îl veți prefera de la răsăritul soarelui până la apusul soarelui.

Pachete mari:
Pachete mici:
131,4 Lei /250 g 52,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Zhejiang
Gust
Gust:
Orchidej, Mírná
Pentru copii
Pentru copii:
de la 10 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
400m - 900m

Compoziție

Ceai verde Lung Ching 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul verde Lung Ching Imperial Grade oferă o infuzie de culoare galben deschisă până la galben-verzuie. După ce îl veți mirosi, veți descoperi urme de orhidee, după ce îl veți gusta veți descoperi dulceața proaspătă a ceaiurilor verzi de calitate și o urmă specifică de nuci încununată cu note ușoare de fum.

Originea ceaiului

Frunzele mari și lungi de ceai verde presate plat sunt un semn clar pentru cunoscători că probabil au în față ceaiul Lung Ching, așa-numitul ceai Fântâna Dragonului. Pentru cei care caută un ceai de calitate, îi așteaptă un ceai extrem de plăcut.

Se spune că istoria ceaiului Lung Ching Imperial Ching Grade a fost scrisă în urmă cu 1700 de ani. În perioada aceea, călugării care au fost singurii care l-au consumat pentru efectele sale răcoritoare, l-au servit pelerinilor obosiți. I-au ajutat astfel să câștige putere și bună dispoziție, cu care și-au continuat apoi călătoria. Și astfel au răspândit tot mai mult faima frunzelor verzi.

Acest sortiment provine din plantațiile regiunii Zhejiang. Este o zonă situată pe coasta de est a Chinei și este denumită „coloana vertebrală” a țării. Este forța motrice a economiei, are o cultură foarte bogată și o natură frumoasă. Împreună cu Fujian și Anhui, această regiune este unul dintre cei mai mari producători de ceai din lume, concentrându-se pe ceaiurile verzi. Temperaturile medii zilnice sunt cuprinse între 15 și 18 grade Celsius, verile sunt fierbinți, iar iernile sunt reci, dar nu îngheață. Acesta este un avantaj al regiunii Zhejiang, deoarece recolta de primăvară a ceaiurilor verzi poate atinge calități extraordinare.

Secretul preparării ceaiului Lung Ching Imperial Grade este păstrat cu grijă de fiecare grădină de ceai. Știm doar că frunzele sunt culese de muncitori dimineața devreme și, înainte de a merge la plantație, nu li se permite să folosească parfumuri sau chiar să consume mâncăruri prea aromate. Ceaiul „absoarbe” aromele din jur ca un burete și ar putea să-l degradeze cu ușurință. După ce se culege, se lasă să veștejească puțin, apoi se pune în tigăi mari și fierbinți. Prin apăsarea frunzelor pe pereții tigăii și amestecarea repetată capătă forma finală. Și nu numai asta - contactul cu tigaia imprimă și aroma de fum dorită în gustul ceaiului.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Preparați ceaiul verde Lung Ching Imperial Grade cu apă la temperatură de 70-80°C (aproximativ 2 minute după fierberea apei), într-un raport de 1 linguriță la 150 -200 ml.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 2-3 minute (cană acoperită), apoi strecurați.
    Puteți prepara până la 3 infuzii din acest ceai.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani

Drăgalașul de patru grame este un ceai unic. A durat cincisprezece ani să se maturizeze și să se situeze printre cele mai bune ceaiuri din lume. Pu Erh Mini Tou Cha este alegerea potrivita pentru iubitorii de ceai, de gusturi adanci si infuzii delicate. Cine-l bea nu simte nici un pic de amărăciune. In gură se dezvolta ușor o căldură dulce și extrem de bogată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
116,1 Lei /250 g 46,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

CHINA LUNG CHING 1st GRADE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA LUNG CHING 1st GRADE - ceai verde

Fântâna dragonilor în toată slendoarea sa! Acest ceai verde tradițional cu frunze de jad și o aromă minunata cu siguranță trebuie incercat. Lung Ching Tea are un gust plin, rotund, cu un aspect floral-condimentat. Este invaluit cu multe legende, iar maeștrii de ceai il servesc în conformitate cu cele mai stricte ritualuri. Citiți manualul de instrucțiuni pentru a nu-l deteriora. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
144,9 Lei /250 g 58,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

CHINA MILKY OOLONG PREMIUM
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA MILKY OOLONG PREMIUM

Cine nu a gustat încă unul dintre ceaiurile Oolong de lapte ar trebui să remedieze acest lucru rapid. De fapt, cine nu a gustat unul dintre cei mai bune ceaiuri Oolong de lapte. Pentru că există diferențe și între ceaiuri. Ceaiul vărsat China Milky Oolong Premium, cu aroma sa incredibil de plăcută de fructe și frișcă, este cu siguranță unul din ceaiuri care trebuie adăugat în colecția dumneavoastră de ceaiuri. Vă va încânta de îndată ce deschideți punga. Are un miros… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
176,3 Lei /250 g 70,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »